Σε ποια γειτονιά να βγεις, βάσει ζωδίου

Τα ζώδια μπορούν να αποκαλύψουν πάρα πολλές πληροφορίες, οπότε γιατί να μην τα αφήσεις να κατευθύνουν τα βήματά σου προς το σωστό μπαρ;
Σε ποια γειτονιά να βγεις, βάσει ζωδίου

Το κλίκαρες. Ξεκίνησες να το διαβάζεις. Δεν μας αφορά που δεν βγάζει νόημα και αναρωτιέσαι πώς μπορεί το ζώδιό σου να σχετίζεται με γειτονιές της Αθήνας για έξοδο. Εμείς ξέρουμε πώς θα τα συνδέσουμε. Το θέμα είναι ότι εσύ είσαι παγιδευμένος και θέλεις να διαβάσεις.

Σε ευχαριστούμε για αυτό το κλικ.

Κριός
Θες ένταση, θες πάθος, θέλεις ζωή. Θες να το ζήσεις, και προφανώς για να το ζήσεις τόσο έντονα και με τόσα διαφορετικά πράγματα να απαιτούν την προσοχή σου (που έχει μια μικρή διάσπαση), θα πας στο Γκάζι.

Ταύρος
Θέλεις κάτι πιο κυριλέ, αλλά δεν θες και να τραβιέσαι στην άλλη άκρη του κόσμου. Συνεπώς, θα σε στείλουμε Νέα Σμύρνη. Εκεί θα μπορέσεις και τσεκ-ιν να κάνεις, και να περάσεις όντως καλά, γνωρίζοντας κουλ κόσμο.

Δίδυμοι
Θέλεις μια πιάτσα που να είναι λίγο πιο κυριλέ από αυτές του κέντρου, θέλεις όμως και μια πιάτσα που να προσφέρει και λίγη τίμια, λαϊκή διασκέδαση. Αυτό το κλασικό δίπολο που ορίζει όλη σου την προσωπικότητα. Στο Χαλάνδρι να πας.

Καρκίνος
Θα σε στείλουμε Κηφισιά, επειδή ίσως είναι το μόνο προάστιο που θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Άντε, αν είσαι για πιο νότια, Παλαιό Φάληρο. Παρόμοια ενέργεια, αλλά δεν το άκουσες από εμάς.

Λέων
Τώρα, αλήθεια, θα στέλναμε το πιο δημοφιλές, το πιο «δείτε με!» ζώδιο οπουδήποτε εκτός από το κέντρο της πόλης; Σύνταγμα, πάρε σβάρνα όλα τα μαγαζιά, Λέοντα. Θα σαρώσεις.

Παρθένος
Οι Παρθένοι τα θέλουν όλα. Και ησυχία, και κόσμο. Και λαό, και Κολωνάκι. Και υπάρχει μία γειτονιά που τα συνδυάζει όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα: το Παγκράτι.

Ζυγός
Η φάση σου είναι (ακόμα) πλατεία Αγίας Ειρήνης, απλά και μόνο για το γεγονός ότι έχει τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, άρα και φρέσκες φάτσες για να φλερτάρεις. Και όταν λέμε φρέσκες, εννοούμε φάτσες που δεν τους έχεις κάνει ήδη ghosting.

Σκορπιός
Γκάζι κι εσύ μαζί με τον Κριό, για να εξισορροπείς την μανιακή του ενέργεια. Μανία αυτός, κατάθλιψη εσύ, κοινός παρονομαστής το πόσο λατρεύετε το σεξ. Απλά μαθηματικά.

Τοξότης
Προφανώς και θα πας Ψυρρή, Τοξότη, επειδή από όλες τις γειτονιές της Αθήνας, είναι αυτή με τα περισσότερα στενάκια και τα πιο χωμένα, μικρούλια μαγαζιά για να ανακαλύπτεις κι από ένα καινούριο κάθε βδομάδα. Αίσθηση της περιπέτειας, άλλωστε.

Αιγόκερως
Ωπ! Εδώ έχουμε έναν απόλυτο, τίμιο μπαλαντέρ. Ο Αιγόκερως θα βγει παντού και θα περάσει καλά, με την μοναδική προϋπόθεση να είναι πέντε λεπτά από το μετρό, επειδή πρέπει κάποια στιγμή να πάει και σπίτι.

Υδροχόος
Ψυρρή κι εσύ μαζί με τον Τοξότη, επειδή ο Τοξότης θα ανακαλύπτει κι εσύ θα σχολιάζεις. Είναι εξαιρετικός συνδυασμός και, αντικειμενικά, το μόνο άλλο που θα μπορούσαμε να σου προτείνουμε για την φάση σου είναι τα Εξάρχεια, και ομολογουμένως δεν είναι για όλους τα Εξάρχεια.

Ιχθείς
Εσύ θα βγεις Νεάπολη. Ίσως να πάρεις σβάρνα τα κουλ, εναλλακτικά μπαράκια της Ασκληπιού. Μισό, θεωρείται Νεάπολη ή Κολωνάκι η Ασκληπιού; Δεν είμαστε σίγουροι, όπως ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για το τι θέλουν οι Ιχθείς. Ταιριαστό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v