Πού να πας ταξίδι, βάσει ζωδίου

Διαλέγουμε προορισμούς που δένουν άψογα με την ιδιοσυγκρασία κάθε ζωδίου, και σου προτείνουμε να πας εκεί.
Πού να πας ταξίδι, βάσει ζωδίου

Κριός
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο με τόση πολλή ενέργεια, με τόση όρεξη να βλέπει και να μαθαίνει καινούρια πράγματα, που δεν θα μπορούσαμε να τον στείλουμε κάπου εκτός από το Τόκιο. Σε αυτή την μονίμως φωτισμένη, εξωγήινη για εμάς πόλη, θα βρει τον εαυτό του.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι γουστάρουν να ζουν πλουσιοπάροχα. Και υπάρχει μία πόλη που τους κάθεται γάντι. Γάντι σαν εκείνα τα βελούδινα που φορούν οι αριστοκράτες· η Βιέννη. Και μόνο να περπατά στους δρόμους της, ο Ταύρος θα νιώσει πως επιτέλους πήγε σπίτι.

Δίδυμοι
Τους Διδύμους, αυτά τα μυστήρια πλάσματα που μπορούν να είναι οι πιο φωνακλάδες μα και οι πιο μαζεμένοι σ’ ένα πάρτι, που η αύρα τους αλλάζει χρώμα ανάλογα με την διάθεσή τους, τους στέλνουμε σε μία πόλη που κουβαλά μέσα της όλες τις διαθέσεις του κόσμου: την Κωνσταντινούπολη.

Καρκίνος
Δεν θεωρείται άδικα το πιο ρομαντικό ζώδιο, και προφανώς δεν θα του ταίριαζε τίποτα καλύτερα από την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου, το Παρίσι. Αλήθεια, ένας Καρκίνος στην κορυφή του πύργου του Άιφελ μπορεί να λειτουργήσει ως κεραία για ρομαντικά vibes σε ακτίνα 12 χιλιομέτρων. Αυτό ήταν ένα επιστημονικό #fact.

Λέων
Έλα τώρα που περίμενες να ακούσεις τίποτα εξωτικό ή ρομαντικό ή ακόμα και ευρωπαϊκό για τον μεγαλύτερο σταρ του ζωδιακού κύκλου. Ο Λέων και η καλοκαιρινή διάθεση που πάντα κουβαλά ταιριάζει μόνο στην Καλιφόρνια.

Παρθένος
Η καθημερινή ζωή κουράζει σε ακραίο βαθμό τον Παρθένο, και χρειάζεται ένα μέρος μικρό, ήσυχο, λίγο απομακρυσμένο αλλά όχι και στο τέρμα του θεού. Συνεπώς, θα στείλουμε τον Παρθένο στην Μάλτα.

Ζυγός
Ένα χάος ακολουθεί το ζώδιο της ισορροπίας. Δεν φταίει εκείνος, φταίει που οι πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι έχουν την τάση να ταράζουν τα νερά τριγύρω τους. Και αν υπάρχει μία πόλη που ταυτόχρονα είναι μονίμως «ταραγμένη» με τον πιο ωραίο τρόπο, αλλά και αρκετά μεγάλη για να μην πάθει κρίση άγχους ο Ζυγός με το προσωπικό του χάος, η πόλη αυτή είναι το Λονδίνο.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός χρειάζεται στις διακοπές να εξαφανιστεί, να μην επηρεάζεται από τίποτα και από κανέναν. Θέλει την ησυχία του. Και αυτό το κόνσεπτ το εκφράζει (χωρικά, αισθητικά και ιστορικά) μόνο η Ελβετία.

Τοξότης
Χρειάζεται η ζωή του να είναι μονίμως μια περιπέτεια, ο ίδιος είναι η αδρεναλίνη σε ανθρώπινη μορφή. Άρα ο Τοξότης ίσως να είναι το μόνο ζώδιο που θα εκτιμήσει την χώρα όπου κάθε άγριο ζώο, ακόμα και οι πεταλούδες, θα μπορούσαν να σε σκοτώσουν: έφυγες για Αυστραλία, Τοξότη!

Αιγόκερως
Είναι το πιο μπρούταλ ζώδιο. Εργατικός, σοβαρός, μετρημένος. Αλλά και με κρυφές πτυχές. Λίγο περίεργος, αν τον γνωρίσεις καλά. Έχει άμυνες που δεν τον εμποδίζουν στην ζωή, πόσο μάλλον τις αξιοποιεί στο έπακρο για να είναι ευτυχής και πετυχημένος. Τόση ώρα σου μιλάμε για τον Αιγόκερω, αλλά επίσης και για το πώς θα ήταν η Νορβηγία ως άνθρωπος.

Υδροχόος
Είναι το πιο παράξενο ζώδιο. Κάποιοι λένε πως είναι μπροστά απ’ την εποχή του, άλλοι πως είναι ανυπόφορο. Και ξέρεις ποιας πόλης οι άνθρωποι είναι και τα δύο πράγματα; Της Νέας Υόρκης.

Ιχθείς
Αυτό το ζώδιο χρειάζεται πολύ διαλογισμό και να βρίσκει συνεχώς τον εαυτό του. Συνεπώς, αυτό το ζώδιο πρέπει να πάει μια βόλτα στην Ινδία, για να γνωρίσει έναν εντελώς άλλο πολιτισμό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v