Γιατί θα παρεξηγήσεις το κάθε ζώδιο

Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν. Μάθε για ποιον λόγο μπορεί να παρεξηγήσεις το κάθε ζώδιο.
Γιατί θα παρεξηγήσεις το κάθε ζώδιο

Κριός

Δεν είναι καλοί στο να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Δείχνουν την αγάπη τους μέσω του πειράγματος. Εν κατακλείδι, δεν ξέρουν πώς να δείξουν την αγάπη τους.

Ταύρος

Είναι πεισματάρηδες, σε ακραίο βαθμό. Δεν θέλουν να υποχωρήσουν σε τίποτα, ακόμα κι αν ξέρουν ότι αυτό θα οδηγήσει σε μεγάλες διαφωνίες.

Δίδυμοι

Τους αρέσει και να σαρκάζουν και να αυτοσαρκάζονται. Μερικές φορές, για ευνόητους λόγους, αυτοί που δεν τους γνωρίζουν καλά, δεν μπορούν να καταλάβουν αν μιλάνε σοβαρά ή αν αστειεύονται.

Καρκίνος

Μπορούν να κρατήσουν εύκολα αμυντική στάση. Όποτε νιώθουν ότι κάποιος τους επιτίθεται, κατεβάζουν ασφάλειες και δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Λέων

Είναι υπερβολικά ειλικρινείς –σε αηδιαστικό βαθμό. Λένε αυτό που έχουν στο μυαλό τους χωρίς να σκέφτονται ότι μπορεί να μην ακουστεί όπως το φαντάζονται.

Παρθένος

Είναι εμμονικοί με τη δουλειά τους και αυτό τους κάνει να μιλούν συνέχεια για τα προσωπικά τους επιτεύγματα. Το πρόβλημα είναι ότι το κάνουν συχνά και δίνουν την εντύπωση ενός ξιπασμένου ανθρώπου.

 


Ζυγός

Ώρες-ώρες είναι υπερβολικά ήσυχοι. Όσοι βρίσκονται στην παρέα με ένα Ζυγό, τους δημιουργείται η εντύπωση ότι είναι σνομπ, επειδή δεν μπαίνουν στον κόπο να αρθρώσουν λέξη αν δεν έχουν κάτι σημαντικό να πουν.

Σκορπιός

Ξέρουν αν αξίζουν και σε τι είναι καλοί, με αποτέλεσμα να μην αφήνουν κανέναν να πει κάτι αρνητικό. Εν ολίγοις, δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Κι αυτό κάποιες φορές μοιάζει πιο πολύ αλαζονικό, παρά με τη στάση ενός ανθρώπου που έχει αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Είναι τόσο ενθουσιώδεις και αυθόρμητοι, με αποτέλεσμα να μιλάνε υπερβολικά και να ξεχνούν να ακούσουν. Μερικές φορές αυτό μπορεί να τους κάνει να φανούν κάπως εγωκεντρικοί.

Αιγόκερως

Οι περισσότεροι Αιγόκεροι είναι αρκετά έξυπνοι και το ξέρουν. Δυστυχώς όμως όταν επιδεικνύουν την εξυπνάδα τους, άθελά τους φαίνεται σαν να κάνουν φιγούρα.

Υδροχόος

Δε θέλουν να πληγώσουν κανενός τα συναισθήματα. Επομένως, κάποιες φορές, στην προσπάθειά τους να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους, λένε και κανένα ψεματάκι, το οποίο όμως γίνεται τελικά αντιληπτό.

Ιχθείς

Είναι αφηρημένοι και δε θέλουν να αφήνουν κανέναν παραπονεμένο. Αυτό σημαίνει ότι ενώ μιλάει κάποιος, θα κοιτάξουν το κινητό τους όποτε υπάρχει ειδοποίηση, γιατί είναι αγένεια να μην απαντήσεις –και πάλι αγενείς γίνονται βέβαια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v