Οι σέξι κρυφές χάρες του κάθε ζωδίου

Πες το χάρες, πες το ταλέντα, εδώ θα ανακαλύψεις ποια καλά κρυμμένα μυστικά του κάθε ζωδίου θα σε κάνουν να νιώσεις σέξι.
Οι σέξι κρυφές χάρες του κάθε ζωδίου

Κριός

Είναι πολύ καλός στην παντομίμα. Ο Κριός ξέρει να εκφράζεται καλύτερα με το σώμα του, παρά με τις λέξεις. Στην αρχή μπορεί να μη σου φαίνεται τόσο σέξι να έχει κάποιος ταλέντο στη μίμηση ή στην παντομίμα, αλλά με μία δεύτερη σκέψη, αναλογίσου τι εφαρμογή έχει αυτό στο κρεβάτι.

Ταύρος

Μαγειρεύει τέλεια. Ο Ταύρος δεν μαγειρεύει συχνά, αλλά εάν μαγειρέψει θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στην στοργική αγκαλιά της μανούλας. Τώρα δεν ξέρουμε πόσο σέξι μπορεί αυτό να ακούγεται, γενικά όμως η ικανότητα του να μαγειρεύει καλά, είναι σέξι.

Δίδυμοι

Ναι, ξέρει να χορεύει. Δε χορεύει συχνά. Θα χτυπήσει λίγο ρυθμικά την πατούσα στο πάτωμα, ίσως να κουνήσει ελαφρώς την λεκάνη. Στην πραγματικότητα όμως, όταν είναι σπίτι του, χορεύει τέλεια μπροστά από τον καθρέφτη.

Καρκίνος

Έχει χιούμορ. Κοίταξε, γενικά ο Καρκίνος είναι αρκετά αμήχανος άνθρωπος. Όταν βρίσκεται σε χώρο με άγνωστο κόσμο, δεν νιώθει και πολύ άνετα για να ξεδιπλώσει το κωμικό του ταλέντο. Μόλις όμως τον γνωρίσεις καλύτερα, θα χρειαστείς καινούριο συκώτι.

Λέων

Έχει πολύ καλή αντίληψη των αριθμών. Η εξυπνάδα είναι αδιαμφισβήτητα σέξι. Και η αλήθεια είναι ότι λίγο θα εντυπωσιαστείς όταν ο άλλος κάνει υπολογισμούς σαν κομπιουτεράκι. Ή όταν θυμάται τον αριθμό σου και τα γενέθλιά σου χωρίς να τα έχει σημειώσει κάπου.

Παρθένος

Ξέρει πώς να φτιάξει ατμόσφαιρα. Ο Παρθένος είναι πρακτικός και εφευρετικός. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σου φτιάξει σέξι ατμόσφαιρα με ό,τι υπάρχει στο σπίτι –δε χρειάζεται να πάει για ψώνια. Αν δεν είναι αυτό κρυφή σέξι χάρη, τότε τι;

Ζυγός

Γνωρίζει και κυρίως, αντιλαμβάνεται πολλά για τα καλλιτεχνικά. Πρέπει να είσαι και λίγο σοφιστικέ για να εκτιμήσεις το σέξι αυτό χαρακτηριστικο του Ζυγού. Ωστόσο, και να μην είσαι κουλτουριάρης, αν πας σε μία έκθεση εικαστικών ή σε ένα μουσείο με θέμα την Τέχνη, θα νιώσεις λίγο ότι εσύ είσαι ο μαθητής και εκείνος ο δάσκαλος.

Σκορπιός

Είναι πολύ καλός στα σπορ. Αν απορείς γιατί ο Σκορπιός έχει ωραίο σώμα χωρίς να πηγαίνει γυμναστήριο, η απάντηση είναι στα σπορ που εξασκεί. Δεν το προβάλλει, γι’ αυτό και δεν το ξέρεις –είναι ντροπαλός από τη φύση του.

Τοξότης

Έχει επιχειρηματικό δαιμόνιο. Αυτή η κρυφή χάρη θα μπορούσε να είναι σέξι μόνο στον Τοξότη (άντε και στον Ιχθύ) επειδή έρχεται τόσο κόντρα με την προσωπικότητά του. Έξω χορευταράς, μέσα Bill Gates.

Αιγόκερως

Είναι όλο εκπλήξεις. Στο μυαλό σου τον έχεις τον Αιγόκερω σαν ρομπότ, χωρίς συναισθήματα με ενδιαφέρον μόνο για τη δουλειά του. Μόλις τον γνωρίσεις καλύτερα θα ανακαλύψεις πόσες άλλες πτυχές έχει ο χαρακτήρας του, οι οποίες θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Υδροχόος

Έχει το ταλέντο να σε κάνει να ανοίγεσαι. Προφανώς ο Υδροχόος δε θα σε κάνει να ανοιχτείς όταν βρίσκεστε σε μία παρέα και πίνετε μπύρες. Αν όμως ενδιαφέρεται σε 30 νανοσεκόντ θα σε έχει πείσει να μιλήσεις για τα παιδικά σου τραύματα. Και τα μαθηματικά είναι απλά: είναι σέξι να σου ρίχνουν τους τοίχους.

Ιχθείς

Κι όμως, ξέρει να οδηγεί καλά. Παρόλο που δεν έχει προσανατολισμό, είναι καλός στην οδήγηση· ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται το τιμόνι, τον λεβιέ και το γκάζι θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη. Αν φορέσει δε και τα δερμάτινά του, ζήτα του να ανάψει τον κλιματισμό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v