ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι θα πει «Σ’αγαπώ» για το κάθε ζώδιο

Ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την αγάπη. Από τον Κριό μέχρι τους Ιχθείς, δες τι σημαίνει σ’ αγαπώ για το κάθε ζώδιο.

Τι θα πει «Σ’αγαπώ» για το κάθε ζώδιο


Κριός

Το να αγαπάς κάποιον είναι για εσένα δέσμευση ζωής, δεν τη δίνεις όπου κι όπου την αγάπη σου. Δεν θέλεις να ζήσεις έναν γλυκανάλατο έρωτα. Αντ’ αυτού θέλεις να είναι συναρπαστικός και περιπετειώδης.

Ταύρος

Για εσένα η αγάπη σημαίνει προστασία. Θέλεις να κάνεις το ταίρι σου να νιώθει ασφάλεια. Το να αγαπάς κάποιον για εσένα σημαίνει να ενδιαφέρεσαι για τα συναισθήματά του και να τον προστατεύεις από το να μην πληγωθεί.

Δίδυμοι

Για εσένα ο έρωτας είναι πλατωνικός, υπό την έννοια ότι ψάχνεις το άλλο σου μισό. Το να αγαπάς για εσένα σημαίνει το να εμπνέεσαι από το ταίρι σου, να ενθουσιάζεσαι και να σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίζεις νέες προσκλήσεις.

Καρκίνος

Το να αγαπάς για εσένα σημαίνει να είσαι γενναιόδωρος και ευγενικός. Να αγαπάς βαθιά και πολύ. Να κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν που αγαπάς.

Λέων

Όταν λες σ’ αγαπώ, νιώθεις παθιασμένος και δοτικός απέναντι στο ταίρι σου. Η αγάπη σου παρακινείται από την λαχτάρα για έξαψη που σου προκαλεί το ταίρι σου και τη στοργή που θέλεις να προσφέρεις στον σύντροφό σου.

Παρθένος

Εσύ όταν αγαπάς αφιερώνεις τον εαυτό σου στο ταίρι σου και το υποστηρίζεις. Η αγάπη σου δεν είναι ένα καπρίτσιο της στιγμής, αλλά αποτέλεσμα συναισθηματικού δεσίματος και αργής ωρίμανσης. Σαν το καλό κρασί.

Ζυγός

Η αγάπη για εσένα είναι η ισορροπία μεταξύ έρωτα και αρμονία με τον άνθρωπο που αγαπάς. Η αγάπη απαιτεί φαντασία, κόπους και θυσίες, αλλά δεν επιβάλλεται.

 

Σκορπιός

 

Αγάπη σημαίνει ειλικρίνεια, πίστη, πάθος. Επιζητάς την αγάπη, και δίνεις την αγάπη, που εκφράζει ταυτόχρονα σεβασμό, εκτίμηση και θέρμη.

 


Τοξότης

Εσύ όταν αγαπάς νιώθεις ανεξάρτητος αλλά και ταυτόχρονα συνδεδεμένος με τον άνθρωπό σου. Έρωτας για εσένα είναι η δυνατότητα να ζήσεις τις εμπειρίες που έχεις βάλει στόχο στη ζωή σου, αγκαλιά με τη μοναδική σου αγάπη.

Αιγόκερως

Όταν αγαπάς, το επιδεικνύεις, καμαρώνεις για τον έρωτά σου. Η αγάπη σου είναι μοναδική και γενναιόδωρη και σου αρέσει να την εκφράζεις με πράξεις, όχι με λόγια.

Υδροχόος

Το να αγαπάς για εσένα σημαίνει να κινείς το ενδιαφέρον στο ταίρι σου, να διεγείρεις το μυαλό του. Σε ελκύουν οι άνθρωποι που καλλιεργούν το πνεύμα τους και αναρωτιούνται, συνεπώς για εσένα "αγαπώ" σημαίνει να εμπνέεσαι να εκφραστείς χωρίς δισταγμούς.

Ιχθείς

Αγάπη σημαίνει για εσένα να ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή, χωρίς φίλτρο και λογική. Να θέλεις να δώσεις απλόχερα την αγάπη σου και το ίδιο να κάνει και ο σύντροφός σου. Αγάπη σημαίνει να ζεις το παραμύθι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η δύναμή σου είναι απλώς κάτι τυχαίο που οφείλεται στην αδυναμία των άλλων."

Joseph Conrad, 1857-1924, Βρετανοπολωνός συγγραφέας

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2