Τι αξίζει στο κάθε ζώδιο;

Τι αξίζει σε κάθε ζώδιο αυτήν την περίοδο; Ξεκούραση; Αναγνώριση; Σεβασμός; Όλοι κάτι χρειάζονται, και το αξίζουν.

Κριός

Σου αξίζει λίγη ξεκούραση. Έχεις συνέχεια κάποια δουλειά να κάνεις με αποτέλεσμα να μην ξεκουράζεσαι παρά μόνο όταν πάει 10 το βράδυ. Αφού έχεις πετύχει πολλούς από τους στόχους σου τον τελευταίο καιρό, σου αξίζει ένα διάλειμμα.

Ταύρος

Χρειάζεσαι ένα κλείσιμο. Υπάρχει κάποιος από το παρελθόν, τον οποίο δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου με τίποτα. Πρέπει να προχωρήσεις και αυτό χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή.

Δίδυμοι

Αυτό που σου λείπει αυτή την περίοδο και σου αξίζει πραγματικά είναι να είσαι ευτυχισμένος. Πρέπει να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι είσαι χαρούμενος και επιτέλους να νιώσεις αληθινά ευτυχισμένος.

Καρκίνος

Σου αξίζει επιτέλους να αναγνωριστούν αυτά που κάνεις. Κάνεις τόσα για τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και το λιγότερο που σου αξίζει είναι έστω ένα «ευχαριστώ». Έτσι, για να καταλάβεις ότι δεν περνάς εσύ και οι πράξεις σου απαρατήρητες.

Λέων

Σου αξίζει λίγος σεβασμός ρε Λέοντα. Από τους ανθρώπους που συγχρωτίζεσαι δηλαδή. Και όταν λέμε «αυτούς που συγχρωτίζεσαι» εννοούμε ερωτική σχέση, οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι –όλοι δηλαδή.

Παρθένος

Σου αξίζει να νιώσεις λίγη αυτοπεποίθηση Παρθένε. Να σταματήσεις να αμφισβητείς τον εαυτό σου και να αναρωτιέσαι αν είσαι αρκετός. Να σταματήσεις να υποτιμάς τον εαυτό σου και να τον αγαπήσεις πραγματικά.

Ζυγός

Αυτό που και χρειάζεσαι και σου αξίζει αυτή τη στιγμή είναι να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου. Για αρκετό καιρό έκανες κομπόδεμα, άσε λίγο λάσκα τα λουριά και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου.

Σκορπιός

Σου αξίζει να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Και πρέπει να παλέψεις γι’ αυτό επιτέλους ρε Σκορπιέ. Σου αξίζει να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να αγαπάς αυτό που βλέπεις.

Τοξότης

Σου αξίζει να νιώθεις ασφάλεια Τοξότη μας. Σου χρειάζεται να νιώσεις ότι σε αγαπούν, συγκεκριμένα ότι σε αγαπά ο άνθρωπός σου. Να νιώσεις ότι είσαι με κάποιον που αξίζει τον χρόνο σου και τις προσπάθειές σου.

Αιγόκερως

Σου αξίζει μία αγκαλιά αυτή τη στιγμή. Είσαι πολύ στρεσαρισμένος τελευταία και πρέπει να θυμηθείς ότι έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε αγαπούν. Ανθρώπους που νιώθουν ότι είναι τυχεροί που σε έχουν κοντά τους και θέλουν το καλύτερο για εσένα.

Υδροχόος

Σου αξίζει να πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό, έχεις χύσει ιδρώτα και αρχίζει να γίνεται πλέον ξεκάθαρο. Σου αξίζει να δεις τους καρπούς από τις προσπάθειές σου.

Ιχθείς

Σου αξίζει ένα ποτάκι αυτή τη στιγμή. Μία ευκαιρία να χαλαρώσεις με τους πιο κοντινούς σου φίλους. Έτσι για λίγο να αποβάλεις το στρες που έχεις μαζέψει μέσα σου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v