Γυναίκες εξομολογούνται: "Γιατί τον απέρριψα"

Γυναίκες μιλούν για το τι τους έκανε να απορρίψουν έναν άντρα.

Στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ μπορείς να βρεις τα πάντα. Στο Reddit λοιπόν, στην πιο διαδεδομένη σελίδα για να ρωτήσεις κάτι και πάρεις πολλαπλές απαντήσεις, έγινε αρκετά διάσημη η ερώτηση: «Κορίτσια, τι σας έκανε να απορρίψετε έναν άντρα στο πρώτο ραντεβού»; Εκατοντάδες γυναίκες έσπευσαν να απαντήσουν και οι απαντήσεις που έδωσαν ήταν άλλοτε περίεργες, άλλοτε υπερβολικά περίεργες και κάποιες ήταν συνηθισμένες. Μαζέψαμε τις πιο περίεργες και ταυτόχρονα πιο αγαπημένες του κοινού και σας τις παραθέτουμε. Ιδού.

Για την υπερβολική υπεροψία του
Ο συνοδός της είπε πώς σπάνια βρίσκει κοπέλες σαν κι αυτή, οι οποίες να μπορούν να συζητήσουν μαζί του πολύπλοκα θέματα και ότι συνήθως οι γυναίκες είναι αρκετά χαζούλες ώστε να ανταγωνιστούν την νοημοσύνη του.

Μία άλλη χρήστης είπε πως όποτε ρωτούσε τον συνοδό της τι δουλειά κάνει ή τι ακριβώς σπούδασε, εκείνος της απαντούσε «Και να σου πω δεν θα καταλάβεις». Έπειτα, ένιωσε προσβεβλημένη καθώς την θεωρούσε χαμηλού διανοητικού επιπέδου, οπότε έβγαλε το πορτοφόλι της για να πληρώσει. Το ραντεβού της σιγούρεψε/σφράγισε την απόρριψή του, σπρώχνοντας το πορτοφόλι της κοπέλας, λέγοντας «Σίγουρα βγάζω περισσότερα λεφτά από εσένα, μην ανησυχείς».

Για την ανωμαλία του
Άλλη χρήστης του reddit ισχυρίστηκε πως στο πρώτο ραντεβού ο συνοδός της έφερε ένα ζευγάρι γυαλιά. Έπειτα –χωρίς να έχει η ίδια μυωπία- την ρώτησε αν θα φορούσε τα γυαλιά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και ότι φαντάζεται τον εαυτό του παντρεμένο με μία κοπέλα με γυαλιά. Προφανώς, η κοπέλα εξαφανίστηκε.

Γιατί ήταν απλώς 쨨¨κας
Άλλη γυναίκα ισχυρίστηκε πως ο άντρας που βγήκε ραντεβού μαζί του, στην αρχή του ραντεβού προσπάθησε να την μειώσει ώστε να τη χειραγωγήσει. Στη συνέχεια, της «ρίχτηκε» και όταν εκείνη του αρνήθηκε τη σεξουαλική επαφή, αυτός εκνευρίστηκε και της είπε ότι του το χρωστάει επειδή της πλήρωσε το εισιτήριο για το σινεμά. Γι’ αυτό κορίτσια μην τους αφήνετε να πληρώνουν στα πρώτα ραντεβού.

Γιατί επιτέθηκε σε ζώο
Συγκεκριμένα σε περιστέρι. Αυτή η γυναίκα είχε μια αρκετά περίεργη εμπειρία. Κατά τα λεγόμενά της, βγήκε με έναν τύπο ο οποίος προσπάθησε να χτυπήσει ένα περιστέρι το οποίο πλησίασε πολύ κοντά τους. Στη συνέχεια, αφού το περιστέρι πρόλαβε και διέφυγε, ο συνοδός πήρε προσωπικά την αστοχία του και σηκώθηκε για να προσπαθήσει να το χτυπήσει ξανά. Αφού απέτυχε ξανά και το περιστέρι πια είχε πετάξει και είχε ανέβει στο κλαδί ενός δέντρου, εκείνος δεν το έβαλε κάτω, προσπαθώντας αυτή τη φορά να το πετύχει με το παπούτσι του. Απέτυχε ξανά, γύρισε στην κοπέλα και της πρότεινε να πάνε για φαγητό, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Μπορούμε να δικαιολογήσουμε το μίσος του συγκεκριμένου κυρίου προς τα περιστέρια, αλλά δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε την ανάγκη του να το χτυπήσει.

Γιατί βιαζόταν
Μία άλλη δεσποινίς, είχε την εξής εμπειρία: Βγήκε με έναν άντρα που γνώρισε μέσω διαδικτύου, βγήκαν για έναν καφέ και εκείνος την περισσότερη ώρα συζητούσε για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους και το πώς θα είναι το σπίτι που θα συζούν.

Γιατί ήταν αγενέστατος
Εκτός του ότι άργησε σαράντα λεπτά στο ραντεβού του, όταν εκείνη τον απέρριψε την αποκάλεσε χοντρή και άσχημη. Μάλιστα.

Γιατί ήταν απλώς αηδιαστικός
Ο τύπος απλώς της είπε ότι είναι άλφα μέιλ και ότι ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Από μόνο του αυτό αρκούσε για να την κάνει να τρέξει.

Γιατί ήταν κακόψυχος
Μία άλλη κυρία ετών 46 δήλωσε πως ένα ραντεβού της, της είπε ότι η πρώην γυναίκα του είναι τρελή και ότι δεν θέλει τα παιδιά του – ναι καλά διάβασες, τα δικά του.

Γιατί ήταν τρομακτικός
Πολλοί άντρες νομίζουν ότι το παρακάτω που θα διαβάσετε είναι ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε την εξής εμπειρία: το ραντεβού της την ρώτησε πως θα αντιδρούσε αν προσπαθούσε να την βιάσει. Εκείνη του απάντησε ότι θα καλούσε την αστυνομία και αυτός της αποκρίθηκε ότι αυτό θα κατέστρεφε τη ζωή του για πάντα. Τραγική ειρωνεία.

Γιατί είχε Νόμπελ Ανωριμότητας
Μία κοπέλα δήλωσε, απλώς, ότι στο πρώτο ραντεβού ο συνοδός της έφερε το βρέφος του και μία ανοιχτή μπύρα.

Γιατί ήταν ρατσιστής
Μία άλλη κυρία σχολίασε πως σε ένα ραντεβού ο συνοδός της έλεγε διαρκώς ρατσιστικά σχόλια για τους συναδέλφους του. Έπειτα, όταν εκείνη προσπάθησε να τον διακόψει ευγενικά, της είπε ότι δεν γίνεται να είναι ρατσιστής γιατί είναι φεμινιστής και αγαπάει τις γυναίκες. Και αγενής και άσχετος.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v