Τα μηνύματα που δεν πρέπει να στείλεις vol.2

Μιλάτε και τώρα τελευταία έχει απομακρυνθεί. Στείλε οτιδήποτε άλλο θες εκτός από τα παρακάτω.

Θέλεις να σου απαντά με το που του στέλνεις. Θέλεις να έχει όλη την προσοχή του στραμμένη σε εσένα. Το καταλαβαίνουμε. Κάποιες φορές όμως δεν γίνεται να έχουμε αυτά που θέλουμε και καταφεύγουμε σε παρορμητικές κινήσεις, απεγνωσμένες, και τελικά πετυχαίνουμε το αντίθετο. Και συνήθως είναι μία από τις παρακάτω.

Γυμνές φωτογραφίες
Αν έχετε βγει αρκετές φορές και έχετε κάνει σεξ, άντε στείλε. Πιο πριν, απαγορεύεται. Λογικά, αν δεν έχετε σχέση, θα δείξει τις φωτογραφίες σε όλους του τους φίλους και θα σε σχολιάζουν ομαδικώς.

Ψέματα
Πολλές γυναίκες λένε ψέματα στα μηνύματα για να τραβήξουν την προσοχή του άλλου. Για παράδειγμα μερικές λένε ότι ετοιμάζονται να βγουν, ενώ είναι στον καναπέ με τις πιτζάμες, άλλες τα δραματοποιούν περισσότερο και λένε ότι νιώθουν ψιλοάρρωστες. Αν για να τραβήξεις την προσοχή του πρέπει να γράψεις σενάριο, μήπως δεν αξίζει;

Γεια, τι κάνεις;
Πόσο πολύ βαριέσαι τώρα που κοιτάς αυτό το «Γειαααα». Ναι, είναι καλύτερο από το να πεις ψέματα ή να στείλεις γυμνές φωτογραφίες, αλλά δεν είναι καθόλου δημιουργικό, δεν σε ελκύει καθόλου να απαντήσεις και δεν είναι καθόλου πρωτότυπο. Σκέψου λίγο και τις πιθανές απαντήσεις: «Καλά είμαι, εσύ; - Καλά». Αμήχανο.

Emojis
Τα εικονίδια είναι ωραία για να απαντήσεις παιχνιδιάρικα σε κάτι, αλλά όχι για να πιάσεις συζήτηση ή να του τραβήξεις την προσοχή. Άσε που σε κάνουν να φαίνεσαι παιδάκι που δεν ξέρει να μιλήσει.

Διπλά μηνύματα
Δεν ξέρουμε τι σχέση έχεις με την τεχνολογία, αλλά αν ο κύκλος κάτω δεξιά από το μήνυμα που έστειλες έχει σκέτο τικ, τότε έχει απλά σταλεί και δεν έχει συνδεθεί στην εφαρμογή ακόμη, αν γίνει μπλε την άνοιξε και παραδόθηκε αλλά αν έχει ανοίξει το μήνυμα και αν γίνει κύκλος, η φωτογραφία του, το διάβασε. Τώρα που ξέρεις αν του έχει πάει το μήνυμα ή όχι, δεν χρειάζεται να στέλνεις δύο φορές το ίδιο μήνυμα για να σιγουρευτείς ότι πήγε.

Μεθυσμένο μήνυμα
Το καταλαβαίνουμε, πίνεις δύο-τρία κρασάκια παραπάνω και έχεις περισσότερο θάρρος. Αλλά παραέχεις περισσότερο θάρρος. Κάνε διαλογισμό πριν βγεις ,σκεπτόμενη αυτό και ίσως γλιτώσεις από την πρωινή ντροπή.

«Πήγαινε για αλλού»
Πρέπει να είναι λίγο χαμηλής αντίληψης για να πιστέψει αυτό το αισχρό ψέμα. Σε αυτόν πήγαινε και προσπάθησες να το σώσεις επειδή δεν απάντησε σύντομα.

Κουτσομπολιά
Δεν τον ενδιαφέρει αν τα ξανάφτιαξε η Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ ή με ποιον τα έχει η Καινούριου. Δεν του τραβάς την προσοχή έτσι. Ίσως με κάποιο sex tape που διέρρευσε μόνο.

«Γιατί δεν απαντάς;»
Είσαι γλυκούλα και ευγενική, σ’ το δίνουμε. Αλλά το πιο πιθανό είναι σου στείλει ότι κοιμόταν και όχι ότι βαριόταν να απαντήσει. Άσ’ το να πάει, άσ’ το.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v