Σημάδια ότι σε θέλει για σχέση

Δεν έχετε κάνει την επίμαχη κουβέντα και τρως τα νύχια σου, αναρωτιέσαι και το σκέφτεσαι πριν κοιμηθείς.
Σημάδια ότι σε θέλει για σχέση

Οι φίλοι σου λένε ότι φαίνεται καλό παιδί και ότι σε θέλει. Η μαγεία των πρώτων ραντεβού όμως προστάζει να το αμφισβητήσεις, να πατάς συνέχεια το κουμπί ξεκλειδώματος για να ανάψει η αρχική οθόνη και να δεις αν ήρθε κάποιο μήνυμα. Ωραία και η μαγεία και το μυστήριο, αλλά δεν αντέχεις άλλο αυτήν την αγωνία.

Έχει δει μαζί σου Greece Next Top Model και My Style Rocks
Έτυχε μία από τις μέρες που προβάλλονται αυτά τα ριάλιτι να έχετε βρεθεί σπίτι σου και εσύ να το παρακολουθείς. Ξάφνου, τον κοιτάς και ανακαλύπτεις ότι το παρακολουθεί κι αυτός. Θεώρησε το ως μία από τις πιο σοβαρές ενδείξεις ότι σε βλέπει σοβαρά. Δεν τον ενδιαφέρει να δει το GNTM παραπάνω από την πρώτη φορά που είδε πώς είναι αυτές που παίρνουν μέρος. Βαριέται αφόρητα. Θέλει να κάνει κάτι να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Πρέπει να σε γουστάρει πολύ.

Δεν περνάει μέρα που δεν θα μιλήσετε
Θεώρησε αυτό το σημάδι άκυρο αν είναι εθισμένος στο κινητό του. Αν μες στην εβδομάδα σου δείχνει ότι σε σκέφτεται καθημερινά, δε θέλει να διακινδυνέψει τη σχέση του μαζί σου. Μπορεί να είναι μια φώτο από το ηλιοβασίλεμα στο δρόμο του γυρισμού από τη δουλειά. Μπορεί να είναι το καινούριο κομμάτι του καλλιτέχνη που έχεις πει πως σου αρέσει. Μπορεί να είναι και ένα αστείο βίντεο.

Κάνετε πλάνα και τα ακολουθεί
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα πουν «Ωραίο το τάδε, να πάμε καμία μέρα» και δεν τα καταφέρνουν ποτέ. Το φλερτ σου όμως, δύο μέρες μετά τη δήλωση «Ωραίο το τάδε, να πάμε καμία μέρα», σου πρότεινε να πάτε το ερχόμενο Σάββατο. Ξεκάθαρος και υπομονετικός, εγκρίνουμε.

Οι επιλογές του είναι πάντα τόσο μοναδικές
Πήγατε σε έκθεση του μουσείου Κυκλαδικής τέχνης, μετά πήγατε στο πλανητάριο, μα πού τα σκέφτεται τέτοια πρωτότυπα ραντεβού;

Έλειψε ένα σ/κ και σε πεθύμησε
Πήγε στο χωριό του να δει θείες και ξαδέρφια και μόλις γύρισε ήσουν η πρώτη του επαφή. Αν σου έφερε και κάποιο παραδοσιακό πεσκέσι που μόνο στο χωριό του το κάνουν τέλεια, μην έχεις αμφιβολίες.

Είναι ένας αληθινός τζέντλεμαν
Σου κρατάει την πόρτα ανοιχτή να περάσεις, γεμίζει το ποτήρι σου κρασί. Αφού σε αφήσει σπίτι σου, περιμένει να μπεις μέσα. Προσπαθεί να δείξει τον καλύτερό του εαυτό για να σε κερδίσει. Διότι αυτός έχει πεισθεί και τώρα πρέπει να πείσει και εσένα.

Είναι λίγο νευρικός
Όταν ζητάει κάτι που παραπέμπει πιο πολύ σε σχέση, είναι λιγάκι νευρικός, κομπιάζει. Για παράδειγμα, όταν σε ρωτάει αν θέλεις να κοιμηθείς το βράδυ σπίτι του ή αν θες να πάτε την Παρασκευή για ποτό. Είναι νευρικός γιατί δεν ξέρει αν τον βλέπεις κι εσύ όπως αυτός.

Εμφανίζεται και τις πρωινές ώρες
Ένα μήνυμα στα κλεφτά από την δουλειά., μία κλήση προς το μεσημεράκι είναι κινήσεις που θέλουμε να κάνει. Γιατί αν επικοινωνεί μόνο τις βραδινές ώρες, ίσως έχει άλλες προθέσεις.

Οι ώρες περνούν χωρίς να το καταλάβετε
Πρόσεξε να δεις τώρα τι συμβαίνει. Όποτε μιλάτε η συζήτηση βγαίνει αβίαστα. Και δεν αρκεί μόνο να ταιριάζετε σαν άνθρωποι, πρέπει και να θέλετε να επικοινωνήσετε. Και όποιος θέλει, μπορεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v