9 σημάδια ότι μια γυναίκα σε «κοζάρει»

Το παιχνίδι που κάνει η γυναίκα με τα μάτια είναι πιο κεκαλυμμένο και λίγο δυσνόητο για τον αντρικό πληθυσμό.
9 σημάδια ότι μια γυναίκα σε «κοζάρει»

Αδιαμφισβήτητα υπάρχουν οι γυναίκες που θα σε κοιτάξουν με λάγνο βλέμμα και θα καταλάβεις από την πρώτη στιγμή ότι σε κοζάρουν. Εντούτοις τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο εύκολα. Οι γυναίκες είναι κομάντο στο κοίταγμα και μέχρι να γυρίσεις το βλέμμα σου να δεις αν σε κοιτάει, έχει προλάβει να γυρίσει από την άλλη. Αλλά, ευτυχώς για τους άντρες, υπάρχουν μερικά μικρά τιπς που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε αν σας κοιτάει επειδή έπεσε σάλτσα στο πουκάμισο ή επειδή της φαίνεσαι συμπαθητικός.

*Διαδοχικές και γρήγορες ματιές
Όταν οι γυναίκες τσεκάρουν έναν άντρα, είναι σαν να βλέπεις ντοκιμαντέρ στο National Geographic. Πρώτα ρίχνουν διαδοχικές γρήγορες ματιές που σαρώνουν κομμάτια τους σώματος σου και του προσώπου σου. Αν καταλάβουν ότι τις κατάλαβες, πετάνε χαρταετό και το παίζουν σνομπ. Μέχρι να σιγουρευτούν ότι έγινες στόχος.

*Θα σου χαμογελάσουν και θα κοιτάξουν μακριά
Αν τις πιάσεις να σε κοιτάνε, η άμεση αντίδραση είναι να σου κάνουν eye contact για λίγο και να ρίξουν και ένα χαμόγελο στο τέλος της ιεροτελεστίας. Το υπέροχο είναι ότι όλο αυτό συμβαίνει όσο μιλάνε με μία φίλη τους ή κάνουν μία δουλειά στο λάπτοπ.

*Βρίσκουν στρατηγική θέση
Η γυναίκα που θέλει να σε κοζάρει θα τον κάνει σαν ένας σωστός κεντρικός επιθετικός. Αρχικά, θα βρει μία θέση στη μεγάλη περιοχή σου ώστε να μπορεί να κοιτάει άφοβα, χωρίς να γυρνάει ολόκληρο το κεφάλι της. Αν είναι και πολύ τολμηρή, θα πλησιάσει στη μικρή περιοχή. Αν πλησιάσει στη μικρή περιοχή, δεν θα κοιτάξει, αν θες μίλα της.

*Χρησιμοποιούν τις φίλες τους
Κάτι σαν καμουφλάζ. Δεν θέλουν να πάρει χαμπάρι ο άντρας-στόχος ότι τσεκάρουν, οπότε χρησιμοποιούν τις φίλες τους σαν ασπίδα προστασίας. Ίσως να υποκρίνονται ότι γελάνε, ίσως να λένε για τη μπλούζα σου και να κάνουν ότι βγάζουν σέλφι, δε θα μάθεις ποτέ. Πάντως, είναι πιθανό, αν βλέπεις την κοριτσοπαρέα απέναντι σου υπερδραστήρια, κάποια από αυτές να ενδιαφέρεται για το χαμόγελό σου.

*Αντιλαμβάνονται τις αλλαγές πάνω σου
Μπορεί να είναι μια κοπέλα από τον 4ο που συναντάς στο μπαλκόνι για τσιγάρο στα διαλείμματα σου από τη δουλειά. Αν πιάνετε ψιλή κουβεντούλα και καταλαβαίνει ότι έχεις αλλάξει τον τρόπο που κουρεύεις τα μούσια σου, είναι ένα καλό σημάδι.

*Παρατηρούν και σχολιάζουν τη δραστηριότητά σου στα σόσιαλ
Αν δείχνει κάποια αλληλεπίδραση στις δημοσιεύσεις σου, σημαίνει ότι θέλει να σε ελέγξει και σαν προσωπικότητα. Αν πατάει λάηκ ή άλλες αντιδράσεις και γράφει και τη γνώμη της κάτω από τις δημοσιεύσεις σου, υπάρχει μάλλον κάποιο ενδιαφέρον.

*Θυμούνται λεπτομέρειες από μία τυχαία συνομιλία σας
Μπορεί η συνομιλία να πραγματοποιήθηκε πριν δύο μήνες, αλλά αυτή θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Πχ. «Δεν θυμάσαι τότε που μου είπες ότι βγήκες στο μεταξουργείο και έγινες τόσο χάλια που δεν θυμόσουν που ήταν το αυτοκίνητό σου;». Εσύ μπορεί να μη το θυμάσαι, αλλά αυτή το θυμάται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v