Εφαρμογές και sites γνωριμίας για όσους ψάχνονται

Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και… ό,τι προκύψει; Ιδού τα πιο δημοφιλή sites και εφαρμογές στην Ελλάδα για να «μπείτε».
Εφαρμογές και sites γνωριμίας για όσους ψάχνονται

Ok Cupid



Εφαρμογή και site γνωριμιών με εκατομμύρια χρήστες που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε προφίλ χρηστών δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στα προσωπικά τους ενδιαφέροντα. Γι’ αυτό και δίνει τη δυνατότητα ερωτήσεων «γνωριμίας» για το άτομο που σας ενδιαφέρει έτσι ώστε να έχετε μια εικόνα περί… τίνος πρόκειται πριν βγείτε ραντεβού μαζί του. Σημειώστε ότι στη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μπορείτε να δείτε μόνο προφίλ χρηστών με τους οποίους ταιριάζετε, ενώ για να δείτε οποιοδήποτε προφίλ θέλετε και να «ανεβάσετε» σε δημοφιλία το δικό σας, θα πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή της τάξης των 20 δολαρίων ανά μήνα.

Tinder



Η πιο γνωστή εφαρμογή γνωριμιών παγκοσμίως απαιτεί λογαριασμό στο Facebook και σας επιτρέπει να ανεβάσετε μέχρι έξι φωτογραφίες σας για να ξεκινήσετε το… ψάξιμο. Με βάση την τοποθεσία σας και τις προτιμήσεις σας εμφανίζει υποψήφιες επαφές στις οποίες μπορείτε να πατήσετε είτε Χ είτε να κάνετε swipe προς τα αριστερά αν δεν… ψήνεστε, είτε να πατήσετε καρδούλα ή να σύρετε προς τα δεξιά αν «μπαίνατε». Το προφίλ που σας αρέσει παίρνει ειδοποίηση, και αν ανταποκριθεί, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε. Η δωρεάν έκδοση σας δίνει περιορισμένα swipe ανά ημέρα, ενώ η plus (από 7 δολάρια τον μήνα) σας ξεκλειδώνει περισσότερα, και δίνει επιλογές για “boosting” του προφίλ σας και αρκετά ακόμα premium χαρακτηριστικά.

Badoo



Από τα πιο δημοφιλή site και εφαρμογές στην Ελλάδα, το Badoo είναι ένα κοινωνικό δίκτυο μέσω του οποίου ανεβάζετε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ σας, ώστε να τις μοιραστείτε με τους άλλους χρήστες. Αφού φτιάξετε προφίλ, βάζετε τους όρους τις αναζήτησης για το ταίρι που ψάχνουμε (ηλικία, απόσταση κ.α.) και βρίσκετε άτομα για τσατ και ραντεβουδάκι. Η διαδικασία ξεκινά με το να δείτε προφίλ και να πατήσετε like σε όποια σας αρέσουν. Αν το like σας εκτιμηθεί δεόντως από το άλλο προφίλ, τότε μπορείτε να συνομιλήσετε. Σημειώστε πως η φωτογραφία που ανεβάζετε πρέπει να είναι δική σας, διαφορετικά δεν θα πάρετε την «έγκριση» ότι είστε αυθεντικό προφίλ. Το Badoo είναι δωρεάν, αλλά διαθέτει και premium έκδοση με 3 δολάρια ανά μήνα με διάφορες προσθήκες όπως αναίρεση like, «σπρώξιμο» προσωπικών μηνυμάτων ώστε να εμφανίζονται πρώτα στο inbox των άλλων χρηστών, αόρατη κατάσταση για να μπαίνετε σε προφίλ άλλων χωρίς να σας βλέπουν κ.α.

Grindr



Ίσως η κορυφαία και πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών αποκλειστικά για την γκέι κοινότητα, το Grindr αποτελεί στην ουσία ένα social network στο οποίο εγγράφεστε δωρεάν και εκείνο αναλαμβάνει να σας φέρει σε επαφή με άτομα των ίδιων σεξουαλικών προτιμήσεων με εσάς, τα οποία βρίσκονται σε κοντινές περιοχές από την τοποθεσία σας. Και εδώ φτιάχνετε προφίλ με φωτογραφίες και μπορείτε με ένα tap να δείτε τις φωτογραφίες των άλλων μελών, να επικοινωνήσετε μαζί τους ή να ανταλλάξετε φωτογραφίες. Και αυτή η εφαρμογή διαθέτει premium έκδοση (από 12 δολάρια τον μήνα), η οποία σας δίνει παροχές όπως αποκλεισμό διαφημίσεων, επιπλέον φίλτρα για πιο ωραίες φωτογραφίες, απεριόριστα μπλοκ χρηστών και απεριόριστο… μάτι σε άλλα προφίλ (μέχρι 600).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v