Σημάδια ότι ανάβεις φωτιές

Όπου πας, νιώθεις βλέμματα να σε ακολουθούν; Τότε μάλλον δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα… Ιδού τα σημάδια ότι ανάβεις φωτιές.
Σημάδια ότι ανάβεις φωτιές
Ας το παραδεχτούμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν θα περιγράφαμε σοβαρά τον εαυτό μας ως σέξι. Είναι κάπως δύσκολο να το κάνεις, επειδή ξέρεις ότι θα φανείς αλαζονικός. Αλλά στην πραγματικότητα, ίσως να είμαστε πιο… hot απ’ ό,τι νομίζουμε. Ναι, ακόμα κι αν δεν επιβεβαιωνόμαστε τακτικά.

Βάλε, λοιπόν, να ακούσεις, [https://www.youtube.com/watch?v=EIMqOAwt4p0] και πάμε να δούμε όλους τους λόγους που… ανάβεις φωτιές!

Σε κοιτάνε διακριτικά
Όταν περνάς από ένα δωμάτιο, όταν μπαίνεις στο μετρό, έχεις πιάσει μερικές φορές βλέμματα να γυρνάνε προς το μέρος σου. Ναι, κοιτάνε εσένα. Επειδή τους μαγνήτισες.

Σου κάνουν κομπλιμέντα
Ακόμα κι αν δεν σου τα κάνουν τακτικά, αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα δήλωναν το προφανές. Επίσης, τα κομπλιμέντα είναι κάπως δύσκολο να μην θεωρηθούν φλερτ, και ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος φοβάται να φλερτάρει. Εσύ, όμως, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.

Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι έχεις ανασφάλειες
Κάθε φορά που θα τύχει να μιλήσεις για τις ανασφάλειές σου, οι συνομιλητές σου θα σε κοιτάξουν με απορία. Γίνεται, αλήθεια, ένα πλάσμα που μοιάζει σαν εσένα, να έχει ανασφάλειες; Γίνεται. Όλοι έχουμε. Ακόμα και τα πιο τέλεια μοντέλα.

Σου την πέφτουν
Ακόμα κι αν το κάνουν διακριτικά, ή αν το κάνουν με όχι-και-τόσο-πετυχημένο τρόπο, το σίγουρο είναι πως έχεις κατακτήσεις. Άσχετα αν εσύ τις θες ή όχι. Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει, όμως, αν πάρεις απλώς λίγη επιβεβαίωση.

Σπάνια μένεις χωρίς σύντροφο
Ή, ακόμα κι αν δεν κάνεις σχέσεις, σπάνια μένεις χωρίς σεξ. Τον μήνα, ας πούμε, δύσκολα τον κλείνεις. Και τις περισσότερες φορές δεν είναι επειδή εσύ το κυνηγάς. Αφού είπαμε, είσαι ένας μαγνήτης!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v