5 σημάδια ότι δεν σε γούσταρε ποτέ

Μπορεί για μια στιγμή να ήσουν σίγουρη πως θα συμβεί… αλλά μάλλον το φαντασιώθηκες.
5 σημάδια ότι δεν σε γούσταρε ποτέ
Το βλέπουμε να συμβαίνει συχνά, και δεν σταματάει ποτέ να είναι θλιβερό. Γνωρίζεις ένα άτομο, σου αρέσει, προσπαθείς να το πλησιάσεις. Με την πρώτη ματιά, νομίζεις ότι κάτι πάει να γίνει, οπότε συνεχίζεις και περιμένεις. Και περιμένεις.

Και τίποτα. Μήπως έκανες κάτι λάθος; Ή μήπως εξαρχής δεν συνέβαινε τίποτα;

Σου μιλάει 100% φιλικά
Καλώς ή κακώς, όσο ειλικρινές και ευθύ κι αν είναι ένα άτομο, όταν μιλάει με το αντικείμενο του πόθου του, ο τόνος του αλλάζει. Δεν θα σου μιλούσε, για παράδειγμα, όπως μιλάει στους φίλους του. Εκτός που, στην πραγματικότητα, συμβαίνει αυτό. Επειδή σε βλέπει σαν φίλη.

Σου ρίχνει άκυρα χωρίς να το σκέφτεται
Επειδή είναι άλλο να πεις στους φίλους σου ότι δεν νιώθεις πως θέλεις να βγεις, οπότε θα κάτσεις σπίτι, και άλλο να το πεις στο άτομο που γουστάρεις. Δεν μπορείς να ρίξεις έτσι στα καλά καθούμενα άκυρο σε ραντεβού, εκτός κι αν έχει συμβεί κάτι σοβαρό. Αν, λοιπόν, έχεις λάβει αρκετές φορές εκείνο το μήνυμα που ξεκινάει με “να σου πω, μωρέ…”, απλά δεν ενδιαφέρεται και τόσο.

Σε “γράφει” στα social media
Κι αυτό είναι μεγάλο σημάδι, όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται. Ας μην είμαστε υποκριτές, τα social media είναι σημαντικά στα πάντα πλέον. Πόσο μάλλον στο φλερτ. Αν, λοιπόν, η τελευταία φορά που το προφίλ του αλληλεπίδρασε με το δικό σου ήταν τρεις μήνες πριν, μην έχεις και πολλές ελπίδες…

Οι φίλοι σου έχουν αρχίσει να σε λυπούνται…
…επειδή δεν αντέχουν να σε βλέπουν να βασανίζεσαι για κάποιον που – πιθανότατα – δεν έχει καν ιδέα πώς νιώθεις. Και, προφανώς, οι φίλοι μας πάντα ξέρουν καλύτερα από εμάς τι συμβαίνει, γιατί συμβαίνει και – το πιο σημαντικό – τι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Σου μιλάει για άλλες
…Αυτό θα υποθέσουμε ότι είναι προφανές, οπότε δεν θα το αναλύσουμε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v