Γουστάρουμε τον ίδιο: Τι να κάνω;

Συμβαίνουν κι αυτά. Αλλά με τις παρακάτω συμβουλές, όλα θα πάνε καλά. Είτε καταλήξετε μαζί, είτε όχι.
Γουστάρουμε τον ίδιο: Τι να κάνω;
Το να έρθει ξαφνικά στην ζωή δυο κολλητών φίλων ένα άτομο, και αυτό το άτομο να είναι όμορφο, και οι δύο κολλητές φίλες να το γουστάρουν ταυτόχρονα, είναι μια πιθανότητα που έχουμε δει πολλές φορές σε ταινίες. Και στις ταινίες είναι διασκεδαστικό, επειδή γελάμε με τα παθήματα όλων. Στην αληθινή ζωή, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ άσχημα, πολύ γρήγορα.

Και αν συμβεί σε ‘σένα, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να ξέρεις…

Μην φρικάρεις
Δεν έγινε και τίποτα. Και ο άλλος είναι ελεύθερος άνθρωπος, με την ελευθερία να διαλέξει. Επίσης, σταμάτα να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι ο τύπος έχει εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για μία από τις δυο σας. Αν το εκδηλώσει και δεν είσαι εσύ, τότε δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.

Μην βάλεις τον γκόμενο πάνω απ’ την φίλη σου
Επειδή, ειλικρινά, ποιο από αυτά τα δύο άτομα θα προτιμούσες να κρατήσεις στην ζωή σου; Το άτομο που σε ξέρει τόσα χρόνια και επικοινωνείτε πια τηλεπαθητικά, ή το άτομο που απλά έκανε τις ορμόνες σου να χαρούν για λίγη ώρα;

Δωσ’ του λίγο χρόνο
Από την στιγμή που και οι δυο σας έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις. Μπορεί να σας γνωρίσει και σύντομα θα αποφασίσει μόνος του ποια προτιμάει—αν προτιμάει κάποια από εσάς.

Φέρσου ώριμα
Δύσκολες καταστάσεις είναι αυτές. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα ένα από τα δύο άτομα που… διεκδικούν το αντικείμενο του πόθου να φερθεί ανώριμα. Και αυτό το άτομο δεν θα είσαι εσύ. Μην ξεχνάς την αξιοπρέπειά σου.

Μην πεις ψέματα στην φίλη σου αν κάνετε κάτι
Αν καταλήξεις να κάνεις κάτι μαζί του, τότε τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Άσχετα αν ο τύπος ήθελε απλά να κάνει σεξ, ή ενδιαφέρεται για κάτι πιο σοβαρό, εσύ έχεις την υποχρέωση να μην το κρύψεις από την φίλη σου. Αν μη τι άλλο, έχουμε πει ότι η σχέση σου μαζί της είναι πιο σημαντική, και ένα τέτοιο ψέμα μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα—άσε που δεν θα σε αφήσει να χαρείς τον νέο σου έρωτα φανερά…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v