Ωραίες ιδέες για το πρώτο ραντεβού

Επειδή το πολύ το ποτάκι σε μπαράκι καταντάει βαρετό, και κάποιος πρέπει να ρίξει μερικές καινούριες ιδέες.
Ωραίες ιδέες για το πρώτο ραντεβού
Το κλασικό και δοκιμασμένο ποτό-σε-μπαρ για πρώτο ραντεβού δεν πρόκειται να φύγει ποτέ απ’ την ζωή μας. Το μπαρ είναι το ιδανικό σκηνικό· όχι πολλή φασαρία, αλλά ούτε νέκρα. Το αλκοόλ θα βοηθήσει λίγο να λυθούν οι γλώσσες. Αλλά, πώς να το κάνουμε, είναι λιγάκι βαρετό. Πόσες ανατροπές μπορεί να σου επιφυλάσσει ένα τέτοιο ραντεβού; Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και πιο ιδιαίτερο;

Βγείτε… ποδηλατάδα
Μια βόλτα έξω από την πόλη με τα ποδήλατά σας είναι ό,τι πρέπει για να εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ζεστές μέρες. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα μπουκάλι κρασί, μερικά σνακς, και να αράξετε για λίγες ώρες κάπου, απολαμβάνοντας την παρέα ο ένας του άλλου.

Για τους φιλόζωους
Αν κάποιος από τους δυο σας (ή και οι δυο σας, ακόμα καλύτερα) έχει σκύλο, βγάλτε τον χνουδωτό σας φίλο βόλτα. Και πριν γυρίσετε να μας πείτε ότι αυτό είναι ιδέα που δεν βγάζει νόημα, επαναλαμβάνουμε: Θα είστε παρέα με έναν (ή και περισσότερους) σκύλο. Όλα γίνονται καλύτερα όταν υπάρχει κι ένας σκύλος κοντά.

Δείτε stand-up comedy
Θα γελάσετε. Θα έρθετε πιο κοντά. Θα πιείτε και το ποτό σας. Θα έχετε έτοιμα θέματα για κουβέντα μετά, σχολιάζοντας όσα είπε ο κωμικός. Επίσης, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, μπορείς να καταλάβεις πολλά για ένα άτομο από τα πράγματα που τον κάνουν να γελάσει. Γενικά, στηρίζουμε ραντεβού για stand-up comedy όσο δεν πάει.

Πάμε… φεστιβάλ;
Φεστιβάλ δρόμου γίνονται πολύ συχνά. Θα έχουν μουσικές, θα έχουν φαγητά, θα έχουν ενδιαφέρουσες εκθέσεις… Είναι πολύ καλή ιδέα να τσεκάρετε τα events που παίζουν στην πόλη, και να συνδυάσετε την γνωριμία σας με μια καινούρια κι ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Μπαρότσαρκα
Μπορείτε να το κάνετε, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο μόνος κανόνας; Δεν παίρνετε τίποτα παραπάνω από ένα σφηνάκι σε κάθε μπαρ. Θα γυρίσετε την πόλη, θα κάνετε κεφάλι, και ίσως δημιουργήσετε μερικές υπέροχες αναμνήσεις…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v