Πώς να καταστρέψεις το πρώτο ραντεβού

Θες να μείνεις για πάντα χαραγμένος στην μνήμη της… ως το χειρότερο ραντεβού όλων των εποχών; Έχουμε τις πιο τέλειες συμβουλές!
Πώς να καταστρέψεις το πρώτο ραντεβού
Θέλεις να βρεις μία γυναίκα, να την γοητεύσεις, να την πείσεις να σου αφιερώσει τον χρόνο της και να βγείτε ραντεβού, και έπειτα να καταστρέψεις αυτό το ραντεβού και να την κάνεις να χάσεις την πίστη της στην ανθρωπότητα και σε ό,τι καλό υπάρχει πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη;

Είσαι τυχερός, επειδή ξέρουμε πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό! Δεν χρειάζεται καν να μας ευχαριστήσεις!

Ποιος είναι αυτός ο αψηλός στο Tinder μου;
Είναι εσύ! Αλλά με μια φωτογραφία σου από το τρίτο έτος, τότε που είχες ακόμα μυϊκή μάζα! Και γερά, δυνατά μαλλιά! Ήσουν μια οπτασία, και ξέρεις πως μια τωρινή σου φωτογραφία δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα—κυρίως επειδή οι selfies σου είναι όλες κακές.

Δεν έβρισκα να παρκάρω
Όντως δεν έβρισκες να παρκάρεις. Αλλά αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα των σαράντα λεπτών που την είχες στήσει.

Αυτή είναι η φόρμα μου
Ήρθα να σε βγάλω έξω για μια υπέροχη βραδιά αφού τελείωσα από το γυμναστήριο. Ναι, αυτό που μυρίζεις είναι η σκληρή, αντρίκια μυρωδιά του ιδρώτα μου, αλλά τουλάχιστον φρόντισα να φορέσω την πιο στενή μου φόρμα. Ξέρεις γιατί.

Δεν ξέρω, διάλεξε εσύ
Αρκεί να μην διαλέξεις ένα από τα μαγαζιά που δεν μου επιτρέπεται η είσοδος και, όχι, δεν πρόκειται να αποκαλύψω των αριθμό των μαγαζιών που δεν μου επιτρέπεται η είσοδος σ’ αυτή την πόλη. Πρέπει να διατηρήσω το μυστήριο.

Ο εαυτός μου κι εγώ
Μίλησέ της για όλα σου τα τεράστια κατορθώματα. Και μιλώντας για πράγματα που είναι τεράστια, φρόντισε να αναφέρεις το πουλί σου, τον αριθμό ατόμων που έχεις κάνει σεξ, τον μισθό σου, αλλά και την ανάγκη σου να βρεις μία καλή σχέση, μια φωλίτσα, ένα σπιτικό.

Η πρώην μου κι εγώ
Μην ξεχάσεις (προφανώς!) να αναφέρεις ότι η πρώην σου ήταν ο έρωτας της ζωής σου, αλλά επίσης ήταν μια σκύλα που σου ράγισε την καρδιά, αλλά ότι ποτέ δεν θα έκλεινες εντελώς αυτή την πόρτα, και πως κάθε γυναίκα που γνωρίζεις είναι αναλώσιμη μπροστά της. Έπειτα, ζήτησε να σου φέρουν ακόμα ένα ποτό, επειδή όταν μιλάς για την πρώην σου, θες να μεθύσεις. Τέλος, βγάλε το κινητό σου και δείξε της φωτογραφίες της πρώην σου, μερικές από τις οποίες την δείχνουν να κάνει σεξ μαζί σου. Απόρησε φωναχτά “Πώς βρέθηκαν αυτές εδώ;”

Εμπρός;
Μιας που έβγαλες το κινητό σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις ή να στείλεις μερικά μηνύματα, επειδή είχες πολύ ζόρικη μέρα, και μερικά πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν.

Σμουτς
Όταν την γυρίσεις στο σπίτι, έκπληξέ την με ένα εντελώς ξαφνικό φιλί. Κάνε επιθετικό ελικοπτεράκι με την γλώσσα σου, για να σκέφτεται όλο το βράδυ τι άλλο κάνει αυτό το στόμα. Έπειτα, άφησέ την με την σκέψη, μιας και δεν θα της τηλεφωνήσεις ποτέ ξανά.

Θοδωρής Διάκος


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v