Τρόποι για φλερτ που δεν λειτουργούν ποτέ

Θυμάσαι εκείνη τη συμβουλή που έλεγε ότι οι άνθρωποι είναι σαν τα γραμματόσημα; Ναι, δεν πιάνει.
Τρόποι για φλερτ που δεν λειτουργούν ποτέ
Το φλερτ είναι μπερδεμένη υπόθεση για πολλούς ανθρώπους. Υπάρχουν κάποιοι που τους βγαίνει αβίαστα, κι αυτό το κείμενο δεν είναι για αυτούς. Παρακαλούνται να κλείσουν αυτή τη σελίδα και να πάνε κάπου να φλερτάρουν πετυχημένα. Αυτό το κείμενο είναι για όλους εμάς που στο φλερτ ερχόμαστε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι, και που έχουμε ακολουθήσει κάθε είδους ηλίθια συμβουλή… μόνο για να φάμε τα μούτρα μας.

Σηκώνουμε, λοιπόν, τα μούτρα μας από το πάτωμα και σταματάμε αμέσως να φλερτάρουμε με τους παρακάτω τρόπους, αν δεν θέλουμε να συνεχίσουμε να τρώμε το ένα άκυρο μετά το άλλο.

Η θεωρία του γραμματόσημου
Οι άνθρωποι, λένε, είναι όπως τα γραμματόσημα. Όσο τους φτύνεις, τόσο κολλάνε. Εμείς έχουμε να πούμε ότι τα γραμματόσημα δεν τα έφτυσε ποτέ κανείς. Τα γραμματόσημα τα γλύφουμε, τα αγγίζουμε κυριολεκτικά με την γλώσσα μας, οπότε αυτή η συμβουλή δεν βγάζει καν νόημα, αν το καλοσκεφτείς. Πιο ρεαλιστικά, όσο περισσότερο φτύνεις έναν άνθρωπο που εκδηλώνει ενδιαφέρον, τόσο περισσότερο θα δείχνεις απόμακρος και στο τέλος απλά ο άλλος θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Λατρεύω αυτό το *σλουρπ* καλαμάκι
Όταν ο Φρόιντ μιλούσε για καθήλωση στο στοματικό στάδιο, σίγουρα δεν εννοούσε ότι πρέπει να βάζεις στο στόμα σου και να κάνεις σεξ με ένα καλαμάκι, με ένα στυλό ή με μια τούφα απ’ τα μαλλιά σου. Γιατί βάζεις αντικείμενα στο στόμα σου; Πόσα βακτήρια υπάρχουν σε αυτό το στόμα; Ξέρεις κάτι; Δεν θέλω να ξέρω. Και ο Φρόιντ είναι απαρχαιωμένος.

Χα χα χα, είσαι ο πιο αστείος άνθρωπχαχαχαχα
Παθαίνεις κρίση; Αυγά σου καθαρίζουν; Το να γελάς κυριολεκτικά με ό,τι λέει κάποιος δεν είναι σωστός τρόπος για να κερδίσεις την προσοχή του. Φαίνεσαι απλά χαζοχαρούμενος. Επίσης, κανείς δεν είναι τόσο αστείος στην αληθινή ζωή, οπότε στατιστικά κάποιο από τα γέλια σου θα είναι ψεύτικο, και επίσης στατιστικά κάποια στιγμή θα σε πάρει χαμπάρι και θα σε στείλει στον αγύριστο.

F#ckboy alert: Τα “προσβλιμέντα”
Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, τα προσβλιμέντα (στα αγγλικά negging) είναι μια τακτική που χρησιμοποιεί η σούπερ μισογύνικη ομάδα αντρών που αυτοπροσδιορίζονται ως pick-up artists, και είναι η τέχνη του να κάνεις ένα κομπλιμέντο τυλιγμένο μέσα σε μια προσβολή. Ή το ανάποδο, μπορεί να είναι οτιδήποτε από τα δύο, επειδή κανένα κομμάτι της φιλοσοφίας των pick-up artists δεν βασίζεται στην λογική.

Ας τινάξω τα μεταξένια μου μαλλιά
Τι έχεις πάθει; Είναι κάποιου είδους τικ; Είσαι καλά; Θες να φωνάξω κάποιον, έναν χειροπρακτικό; Πονάς; Θέλεις να παρατηρήσω κάτι στην δεξιά πλευρά του προσώπου σου; Μου δείχνεις κάτι;

Κλείσε μου το μάτι πονηρά
Το κλείσιμο του ματιού είναι σιχαμένο, και ελπίζουμε να πεθάνει μαζί με τον τελευταίο παππού που το κάνει στις εικοσάχρονες στην παραλία. Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να το κάνουν σωστά, και καταλήγουν να μοιάζουν σαν να έχουν πιεί ένα μπουκάλι τεκίλα. Όχι.

Σε βλέπω. Ακόμα σε βλέπω. Θα σε βλέπω για πάντα.
Λένε ότι η οπτική επαφή για περισσότερο από είκοσι δευτερόλεπτα σημαίνει είτε πως κάποιος θέλει να κάνει σεξ μαζί σου επιτόπου, είτε ότι θέλει να σε δολοφονήσει, και είμαστε σίγουροι ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει το δεύτερο είναι πιο πολλές.

Ώρα να σε κάνω να ζηλέψεις
Ωραία, βλέπω ότι αποφάσισες να μου τραβήξεις την προσοχή με το να φλερτάρεις με κάποιον άλλο μπροστά μου. Ναι, εντάξει, το κατάφερες, αλλά αν νομίζεις ότι θα ασχοληθώ μαζί σου και θα έχεις τα αποτελέσματα που περίμενες, γελιέσαι. Σας εύχομαι καλή ζωή και ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v