Πώς να φλερτάρεις στο Facebook (χωρίς να είσαι απαίσιος)

Ναι, μπορείς να φλερτάρεις στο Facebook χωρίς να καταλήξεις μπλοκαρισμένος. Αρκεί να ξέρεις να φέρεσαι.
Πώς να φλερτάρεις στο Facebook (χωρίς να είσαι απαίσιος)
Το να φλερτάρεις στο Facebook είναι παράξενη υπόθεση. Ακόμα κι αν μιλάς με κάποια ή κάποιον που γνωρίζεις, πολλά από τα αστεία σου (ή ακόμα και ολόκληρο το φλερτ) μπορεί να χαθούν μέσα στο chat. Και, από την άλλη πλευρά, δεν θες να είσαι το άτομο που θα πνίξει το αντικείμενο του θαυμασμού του κάτω από ένα βουνό likes και pokes.

Ναι. Το Facebook ακόμα δεν έχει αποσύρει το poke ως λειτουργία. Δεν έχουμε ιδέα γιατί.

Σε κάθε περίπτωση. Θέλουμε να καταλήξουμε στο ότι μπορείς να φλερτάρεις στο Facebook, ακόμα και με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Ή καθόλου. Δεν είναι κάτι που θα σου προτείναμε να κάνεις, επειδή (θεωρητικά) λέει πολλά για εσένα και την κοινωνική σου ζωή, αλλά μπορεί να βρήκες το ταίρι των ονείρων σου. Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτά λοιπόν πρέπει να κάνεις—και να μην κάνεις ποτέ.

ΝΑΙ στα κοινά ενδιαφέροντα
Αν δεν έχετε τουλάχιστον δυο-τρία κοινά ενδιαφέροντα, καλύτερα να το αφήσεις. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις κουβέντα, ή να της τραβήξεις την προσοχή. Είστε και οι δυο σας ανεξάρτητα, original πνεύματα και σας αρέσει κάποια εντελώς underground μπάντα; Ώρα να ανεβάσεις κομμάτι αυτής της μπάντας. (Ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει κάποια εντελώς underground μπάντα, κι αυτό είναι καλό, γιατί κάτι πιο mainstream θα σου φέρει περισσότερα likes για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.)

ΟΧΙ στο πρήξιμο
Like. Like. Κι άλλο like. Σχόλιο, σχόλιο, σχόλιο με αυτοκόλλητο, σχόλιο με εκείνο το σιχαμένο αυτοκόλλητο που είναι ένα χεράκι που προσφέρει λουλούδια. Ξεκίνα να αγαπάς τον εαυτό σου και να μην στέλνεις στο σύμπαν ένα μήνυμα που λέει “Έχω να κάνω σεξ 86 χρόνια και θα κάνω τα πάντα για να μου κάτσεις”.

ΟΧΙ στο πρήξιμο στο chat
Αν στείλεις “Γεια”, που δεν πρέπει, γιατί είπαμε ότι η πρώτη σας κουβέντα πρέπει να είναι κάτι αστείο, ενδιαφέρον και σχετικό με κάποιο κοινό σας ενδιαφέρον, και δεν σου απαντήσει, μην ξαναστείλεις. Μην γίνεις από τους τύπους που στέλνουν δεκαπέντε διαφορετικές εκδοχές της λέξης Γεια χωρίς να παίρνουν ποτέ απάντηση. Μάθε να δέχεσαι την απόρριψη.

ΝΑΙ στα σχόλια
Στα καλά σχόλια, τουλάχιστον. Ως καλά σχόλια™ ορίζονται τα σχόλια που εκφράζουν απλά, εύκολα αισθήματα κάτω από συγκεκριμένα posts: Χαχαχαχα! Τέλειο! Φοβερό τραγούδι! Τέλεια φωτό! Ως κακά σχόλια™ ορίζονται όλα τα υπόλοιπα σχόλια που θα σε κάνουν να φανείς λιγούρης. Και αν αυτό το καλό σχόλιο λάβει μια εξίσου καλή και θετική απάντηση, μπορείς επίσημα να στείλεις μήνυμα, γιατί έχετε πρακτικά ανοίξει κουβέντα.

ΟΧΙ στις dick pics
Πήγαινε αμέσως στην φυλακή. Μην περάσεις απ’ την αφετηρία. Μην συλλέξεις 200 ευρώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v