Πώς να φέρεις τον έρωτα στην ζωή σου

Δεν μπορείς να κάθεσαι και να περιμένεις αιώνια για κάτι… Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείς, και να φέρεις εσύ τον έρωτα στην ζωή σου!
Πώς να φέρεις τον έρωτα στην ζωή σου
Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ανθρώπων που θέλουν πολύ να ερωτευτούν… είναι ότι δεν ξέρουν πώς να το καταφέρουν. Όταν ο έρωτας γίνεται ανάγκη, τις περισσότερες φορές θα δεις τους ίδιους ανθρώπους να πηδούν από την μια κακή σχέση στην άλλη, με όλα τα νεύρα, τις απογοητεύσεις και τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν.

Πώς θα μπορέσεις λοιπόν να αφήσεις τον έρωτα να σου χτυπήσει εκείνος την πόρτα; Πίστεψέ μας, είναι πιο απλό απ’ ό,τι νομίζεις.

*Σταμάτα να παίρνεις την απόρριψη τόσο βαριά. Όλοι μας την έχουμε βιώσει, και όλοι μας θα την ξαναβιώσουμε. Σήκωσε τους ώμους, πες “τι είχαμε, τι χάσαμε” και πάμε γι’ άλλα!

*Ζήσε στη στιγμή. Σταμάτα να κάνεις σενάρια στο κεφάλι σου, σταμάτα να υπεραναλύεις τα πάντα, και απλά φρόντισε να περνάς καλά, όπου κι αν είσαι. Η ζωή συμβαίνει στο παρόν, και αν περιμένεις συνεχώς το μέλλον για να βρεις κάτι καλό, δεν θα προλάβεις να ζήσεις τίποτα.

*Μην φοβάσαι τα αισθήματά σου. Μάθε να τα εκφράζεις χωρίς φόβο. Μην παίζεις με το μυαλό των άλλων. Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη τακτική.

*Σταμάτα να υποτιμάς τον εαυτό σου. Σίγουρα κάποια στιγμή, στα χειρότερά σου, έχεις σκεφτεί πως ίσως δεν αξίζεις αγάπη. Αλλά την αξίζεις.

*Βγες από το σπίτι. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο όμορφα μπορείς να περάσεις. Ναι, ακόμα κι αν σε έχουν καλέσει για ποτό οι πιο βαρετοί άνθρωποι που ξέρεις. (Εναλλακτικά, ριξ’ τους ένα άκυρο και βγες μόνος/η σου. Δεν πρόκειται να σε κρίνουμε.)

*Σταμάτα να κρίνεις τους ανθρώπους τόσο σκληρά. Σταμάτα να κρίνεις τον εαυτό σου τόσο σκληρά. Και μην δίνεις τόση σημασία στις ατέλειες και στην εξωτερική εμφάνιση.

*Φρόντιζε τον εαυτό σου. Όχι μόνο για να νιώθεις τέλεια στο σώμα σου, αλλά και για να είσαι σίγουρος/η ότι η ψυχολογία σου θα είναι πάντα στα καλύτερά της. Φάε υγιεινά, πιες πολύ νερό, βγες για τρέξιμο, κάνε ένα ζεστό μπάνιο, φόρα ό,τι ρούχα/μακιγιάζ/αξεσουάρ θέλεις.

*Προτεραιότητά σου πρέπει να είναι πάντα η δική σου ευτυχία. Βαθιά μέσα σου ξέρεις ποια είναι η αξία σου, και ήρθε η ώρα να το δείξεις σε όλο τον κόσμο—χωρίς να απολογηθείς ούτε μια στιγμή.

*Ξεπέρνα το παρελθόν. Σταμάτα να ψαχουλεύεις προφίλ πρώην, σταμάτα να περιμένεις το τηλέφωνο να χτυπήσει. Κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή, και μια ακόμα ευκαιρία να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου.

*Θύμιζε στον εαυτό σου ότι υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα να ζήσεις, και ο έρωτας είναι μόνο ένα από αυτά. Μην στερείς από τον εαυτό σου την ευτυχία με το να έχεις εμμονή με την ερωτική σου ζωή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v