Μια νέα 100% ασφαλής πλατφόρμα γνωριμιών

Ο κόσμος του online dating μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος… και αυτή η νέα πλατφόρμα ίσως είναι αυτό που χρειαζόμαστε!
Μια νέα 100% ασφαλής πλατφόρμα γνωριμιών

Πριν 4 μήνες, μία ομάδα Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα γνωριμιών φιλική και ασφαλή για τις γυναίκες. Ο λόγος που στράφηκαν προς αυτή την κατεύθυνση ήταν τα συχνά παράπονα του γυναικείου πληθυσμού, όχι μόνο για τη μοναξιά που αντιμετωπίζει, αλλά και το πώς τους συμπεριφέρονται οι άλλοι όταν προσπαθούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια ο κυβερνοχώρος ενέχει μεγάλες παγίδες για τις γυναίκες. Ειδικά το Facebook έχει εξελιχθεί σε μαινάδα εκείνων που προσπαθούν να γνωρίσουν καινούργιο κόσμο στο ίντερνετ.

Oύτε λίγο, ούτε πολύ, οι γυναίκες βάζουν τον εαυτό τους σε πολύ επικίνδυνη θέση. Γίνονται συχνά στόχαστρο ανδρών που επιμένουν να τις ενοχλούν, όχι μόνο με μηνύματα και τηλέφωνα αλλά και με παρακολουθήσεις των φίλων τους και των γνωστών τους.

Και σαν να μη έφτανε αυτό, όταν μια γυναίκα προσπαθεί να κάνει καινούργιους φίλους στο Facebook, η δράση της γίνεται σίγουρα αντιληπτή και από τους δικούς της. Με λίγα λόγια, χάνεται εντελώς η αίσθηση ιδιωτικότητας που υποτίθεται προσφέρει το online dating.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η Mae, μια πλατφόρμα γνωριμιών που προστατεύει τα δεδομένα αυτών που συμμετέχουν. Δεν υπάρχουν προφίλ, δεν υπάρχουν φωτογραφίες. Ο συνομιλητής σου θα μάθει μόνο ό,τι πληροφορίες του δώσεις εσύ ο ίδιος. Δεν μπορούν να βρουν κανένα στοιχείο της προσωπικής σου ζωής. Το μόνο που μπορούν να δουν είναι το πρώτο σου όνομα και τη φωτογραφία του προφίλ σου στο Facebook.

Και για να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητά σου, οι φίλοι σου και οι γνωστοί σου δε μπορούν να σε δουν, ούτε και να τους δεις.

Ενοχλητικοί, όμως, άνθρωποι υπάρχουν παντού. Μόνο που στη Mae μπορείς να τους ξεφορτωθείς με μια απλή κίνηση. Τους κάνεις έναν Αποκλεισμό και δε χρειάζεται να τους ξαναδείς.

Οπότε, τίποτα δεν σας σταματάει από το να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο! Ό,τι ώρα και να επιλέξετε, πάντα θα υπάρχει κάποιος να σας μιλήσει. Εξάλλου, μέχρι στιγμής, η Mae αριθμεί πάνω από 40.000 χρήστες στην Ελλάδα που αυξάνονται καθημερινά. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να μιλήσεις με νέα άτομα είναι να συνδεθείς με το προφίλ σου στο Facebook - χωρίς να βρεθείς αντιμέτωπος με τους φίλους σου, χωρίς να δημοσιευθεί τίποτα στον τοίχο σου, και χωρίς να αποθηκεύεται καμία συνομιλία σου. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Θα βρείτε την ελληνική έκδοση της πλατφόρμας στο http://chataki.gr.

Άλλος ένας λόγος για να συνδεθείτε τώρα; Η Mae ανακοίνωσε διαγωνισμό για όλες τις γυναίκες που θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα ως τις 28 Οκτωβρίου. Δίνουν δώρο στην τυχερή της κλήρωσης ένα ροζ κινητό τηλέφωνο! Πρόκειται για το iNew U9 Smartphone — 6 Inch Phablet, FHD Display, 4G, Dual SIM, Quad-Core CPU, 2GB RAM, 13MP Camera! Τι περιμένετε;

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, κάντε ένα κλικ εδώ!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v