Τα dating sites μας δείχνουν τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες

Μια νέα μελέτη, αναλύοντας στοιχεία από χρήστες dating sites, αποκαλύπτει ποια είναι τα στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης που προτιμούν οι άντρες στις γυναίκες.
Τα dating sites μας δείχνουν τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες
Αρκετοί έχουμε εμπειρίες από online dating. Είτε φτιάξαμε προφίλ στο Tinder, είτε σε κάποια άλλη πλατφόρμα, μάλλον δοκιμάσαμε την τύχη μας να βρούμε τον έρωτα στο διαδίκτυο. Και πολλές φορές μπορεί να προσπαθήσαμε να καταλάβουμε πώς ακριβώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές, ώστε να γίνουμε ακόμα πιο αρεστοί στα χιλιάδες πιθανά ταίρια.

Μία καινούρια έρευνα του μεγαλύτερου αυτή τη στιγμή dating site στον κόσμο, του Badoo, προσπάθησε να μελετήσει τις προτιμήσεις και τα αποτελέσματα των χρηστών του, συγκρίνοντάς τα βάσει του φύλου, των σεξουαλικών προτιμήσεων και των χαρακτηριστικών εξωτερικής εμφάνισης, όπως το ύψος, το χρώμα των ματιών και το χρώμα των μαλλιών. Και τα αποτελέσματά τους δείχνουν, κατά κάποιο τρόπο, πώς μοιάζει η ιδανική γυναίκα στα μάτια του μέσου χρήστη ενός online dating site.

1. Ύψος: Όχι πολύ ψηλή, μα όχι και πολύ κοντή
Το 46% των αντρών χρηστών προτιμά γυναίκες με ύψος ανάμεσα στο 1,57 και στο 1,67. Εμείς θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή, το μέσο ύψος της γυναίκας στην Ελλάδα είναι στο 1,66—κι επιλέγουμε να το δούμε σαν άλλη μια απόδειξη ότι οι Ελληνίδες είναι θεές… μινιόν!

2. Καστανά μάτια
Άλλο ένα χαρακτηριστικό που θα δούμε στην πλειοψηφία των Ελληνίδων, τα καστανά τους μάτια. Φαίνεται πως οι χρήστες των online dating sites από όλο τον κόσμο συμφωνούν, ότι τα καστανά μάτια είναι πιο επιθυμητά από τα γαλανά. Οι γυναίκες με καστανά μάτια είναι πιο πιθανό να δεχτούν μηνύματα στο προφίλ τους σε σύγκριση με άλλες γυναίκες.

3. Καστανά μαλλιά
Φαίνεται πως τελικά οι άντρες… δεν προτιμούν τις ξανθιές, καθώς οι καστανομάλλες έχουν 40% μεγαλύτερες πιθανότητες να λάβουν μηνύματα από χρήστες του αντίθετου φύλου, σε σχέση με τις ξανθιές, που βρίσκονται στο 15%. Μήπως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να είσαι ξανθιά με μπλε μάτια;

4. Μέτριο… σώμα
Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι οι γυναίκες με sixpack δεν βρίσκονται στην κορυφή εκείνων που θα δεχτούν μήνυμα. Μήπως αυτό είναι σημάδι ότι οι άντρες φοβούνται τις δυνατές γυναίκες; Τώρα, δεν είμαστε και απόλυτα σίγουροι τι μπορεί να σημαίνει το “μέτριο” σώμα, αλλά αυτό που θα λέγαμε εμείς είναι πως πρέπει όλοι να αγαπούν και να φροντίζουν το σώμα τους—αλλά την ίδια στιγμή, αν σου ‘ρθει όρεξη για σουβλάκι, μην το στερηθείς. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως ένα σουβλάκι να είναι το κλειδί για να κάνεις το dating profile σου πιο σέξι!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v