Φλερτ στο beach bar: Τα υπέρ και τα κατά

Παραλία, μοχίτο, μουσική και κύμα που σκάει. Και πολύ κακές απόπειρες για φλερτ σε κάθε γωνιά.
Φλερτ στο beach bar: Τα υπέρ και τα κατά
Αν κάποιος μας ζητούσε να κάνουμε μια λίστα με τα πράγματα που σίγουρα θα δεις να συμβαίνουν σε ένα beach bar, το φλερτ θα ήταν σίγουρα πολύ ψηλά. Κάπου ανάμεσα στο να πίνεις μπύρες που ζεσταίνονται μέσα σε δέκα λεπτά και το να βλέπεις κόσμο να χορεύει πάνω σε μπάρες. Αυτό που δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε είναι κατά πόσο το φλερτ του μπητσόμπαρου είναι κάτι καλό ή κάτι κακό. Για άλλους είναι μια τέλεια ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, χωρίς τις πιέσεις που προκαλούν οι έξοδοι στην πόλη. Για άλλους είναι απλά άλλη μια ενόχληση του καλοκαιριού, όπως ο καύσωνας και τα κουνούπια.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο αποφασίσαμε να βάλουμε στη ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά. Και τα συμπεράσματα δικά σας…

ΥΠΕΡ: Όλοι λογικά είναι μεθυσμένοι, άρα δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι
Ακόμα κι αν είσαι ο χειρότερος απ’ όλους στο φλερτ, οι πιθανότητες λένε πως κανείς δεν θα σε θυμάται το επόμενο πρωί, άρα δεν έχεις απολύτως τίποτα να χάσεις. Και, αν το καλοσκεφτείς, αυτή είναι η βάση για να κάνεις καλό φλερτ, το να μην αναλύεις υπερβολικά τα πάντα, άρα μπορεί το κακό φλερτ στο beach bar να βελτιώσει το φλερτ σου εκτός του beach bar. Από την άλλη…

ΚΑΤΑ: Λογικά θα είσαι κι εσύ μεθυσμένος
Αν είσαι κι εσύ μεθυσμένος, οι πιθανότητες να κάνεις κάτι ντροπιαστικό αυξάνονται. Θυμήσου όλους εκείνους τους τύπους που νιώθουν την αυτοπεποίθησή τους να βρίσκεται στα ύψη και αποφασίζουν να πλησιάσουν μια ολόκληρη παρέα από κοπέλες… και καταλήγουν να φεύγουν με τα μούτρα κατεβασμένα και όλο το μπαρ να τους λυπάται. Θες να διακινδυνεύσεις να είσαι αυτός ο τύπος;

ΥΠΕΡ: Η παραλία μας κάνει όλους να νιώθουμε σέξι
Και όταν νιώθεις σέξι, το φλερτ είναι απλά μια προέκταση του εαυτού σου. Θες να το κάνεις, θες να το δεχτείς και θες να γεμίσεις την ψυχή σου με αρκετή επιβεβαίωση για να σου βγάλει μέχρι την επόμενη εποχή που θα μπορείς να την μαζέψεις με την οκά: τα Χριστούγεννα.

ΚΑΤΑ: Δεν είναι όμως όλοι σέξι
Και, όσο καλά κι αν αισθάνεσαι για το ότι κάνεις είκοσι κοιλιακούς την ημέρα τον τελευταίο μήνα, κάποιος θα είναι πιο σέξι από ‘σένα και θα σου κόψει τα φτερά.

ΥΠΕΡ: Η μουσική είναι δυνατή, άρα δεν έχει τόση σημασία τι θα πεις
Μπορεί να πεις κάποια βλακεία και να μην ακουστεί καν. Μπορεί να μην χρειαστεί καν να λες κανονικές λέξεις, αν η μουσική είναι υπερβολικά δυνατή και το άλλο άτομο υπερβολικά μεθυσμένο. Αυτό μπορεί να σου χαλαρώσει πολύ το στρες της κουβεντούλας.

ΚΑΤΑ: Μιας και η ομιλία δεν είναι σημαντική, σε κρίνουν μόνο βάσει της εμφάνισης
Και, όπως είπαμε, πάντα υπάρχουν και πιο σέξι άνθρωποι εκεί έξω.

ΥΠΕΡ: Όλοι θέλουν μια καλοκαιρινή περιπέτεια
Είτε μεθυσμένοι, είτε όχι. Είτε σίγουροι, είτε ανασφαλείς. Όλοι θέλουν να κάνουν γνωριμίες και ίσως λίγο σεξ χωρίς δεσμεύσεις—το σηκώνει η εποχή. Γι’ αυτό εμείς προτείνουμε να αφήσεις τις αμφιβολίες σου στην άκρη, να πιείς μια ακόμα παγωμένη μπύρα και βουρ στο ψητό!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v