Τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνο όταν είσαι single

Χώρισες; Τώρα είναι η ευκαιρία σου να απολαύσεις την ζωή σου στο έπακρο… χωρίς να δίνεις πουθενά λογαριασμό!
Τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνο όταν είσαι single
Ναι, ναι, τα ‘χουμε ξαναπεί ότι πονάει ο χωρισμός. Μα κάθε χωρισμός έχει και μια πολύ καλή πλευρά: κερδίζεις ξανά την ανεξαρτησία σου. Κι αυτό σημαίνει πως μπορείς να κάνεις ό,τι θες, όπως θες (και με όποιον θες), χωρίς να χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Αν, λοιπόν, μόλις χώρισες, άφησέ μας να σου δώσουμε μερικές ιδέες για να εκμεταλλευτείς την ελευθερία σου στο έπακρο…

1. Μπορείς να ταξιδέψεις μόνος
Οι διακοπές και τα ταξίδια δεν είναι φτιαγμένα μόνο για δύο. Μπορείς να περάσεις τέλεια κάνοντας ένα μικρό, μοναχικό ταξιδάκι σ’ ένα μέρος που πάντα ήθελες να πας. Κάνε ένα πρόγραμμα εντελώς δικό σου, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις σε μέρη που δεν θα πατούσες ποτέ, και φρόντισε να απολαύσεις κάθε πτυχή του μέρους που θα επισκεφθείς. Την κουλτούρα, τα αξιοθέατα, την τοπική κουζίνα… και – γιατί όχι; – τους ανθρώπους.

2. Σεξ χωρίς δεσμεύσεις!
Αν, βέβαια, αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. Το ότι είσαι single δεν σημαίνει πως έπαψες να έχεις όρεξη για σεξ, και πλέον μπορείς να το απολαύσεις με όποιον θες, χωρίς να χρειάζεται καν να κοιμηθείς στο σπίτι του. Ακόμα κι αν το χαλαρό σεξ δεν είναι κάτι που σε τρελαίνει σαν ιδέα, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι το να φλερτάρεις ανενόχλητα, χωρίς να φρικάρεις πως θα το μάθει ο/η σύντροφός σου, ίσως είναι η μεγαλύτερη ανακούφιση.

3. Οι φίλοι είναι για πάντα
Έλα ξανά σε επαφή με τους φίλους που είχατε απομακρυνθεί όσο βρισκόσουν σε σχέση. Βγείτε έξω, κανονίστε μαζώξεις σε σπίτια, μιλήστε για τα πάντα και θυμήσου ποιες είναι οι σχέσεις που ειλικρινά μετράνε στην ζωή. Και, μιας και το αναφέραμε, πάρε ένα τηλέφωνο και τους γονείς σου. Ρώτα τους αν είναι καλά.

4. Δώσε προσοχή στον εαυτό σου
Δοκίμασε κάτι καινούριο, που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις. Κάποιο περίεργο φαγητό ή κάποιο νέο χόμπι. Διάβασε ένα βιβλίο, ξεκίνα γυμναστήριο, άλλαξε το στυλ σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ό,τι αλλαγή θέλεις πάνω σου!

5. Μάθε να αγαπάς την τηλεόρασή σου…
…χωρίς να χρειάζεται να καυγαδίζεις κάθε φορά επειδή, ας πούμε, εσύ ήθελες κωμωδία κι ο σύντροφός σου θρίλερ. Κάνε μαραθώνιο μια ολόκληρη σειρά. Δες χαζές ταινίες χωρίς να σε κρίνει κανείς. Ο χρόνος που περνάς μπροστά στην τηλεόραση δεν θα είναι “ένοχη” απόλαυση ποτέ ξανά.

6. Κατέβασε το Tinder
Ή γράψου σε κάποιο άλλο dating site. Στην καλύτερη, μπορεί να βγεις ραντεβού με ένα ενδιαφέρον άτομο, ή να κάνεις πολύ καλό σεξ. Στην χειρότερη, αν είσαι γυναίκα, θα λάβεις μερικές δεκάδες κακές φωτογραφίες από πέη και μπορείς να τις βλέπεις και να γελάς με τις φίλες σου, προτού πατήσεις report για παρενόχληση.

7. Αλκοόλ αλκοόλ αλκοόλ!
Πέρασες ήδη αρκετά. Το αξίζεις. Μπορείς να πιείς σαν να μην υπάρχει αύριο. Και μετά να πάρεις ταξί για το σπίτι. Ή, ακόμα καλύτερη ιδέα, να πιείς ενώ είσαι ήδη μέσα σε κάποιο σπίτι. Έτσι θα βρίσκεσαι κυριολεκτικά δυο βήματα μακριά από ένα κρεβάτι μόλις νιώσεις ότι έφτασες στο σημείο που το χανγκόβερ σου θα είναι πολύ επίπονο την επόμενη μέρα!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v