Πώς να καταστρέψεις ένα πρώτο ραντεβού

Πώς να καταστρέψεις ένα καλό ραντεβού, ή τα πιο ηλίθια λάθη που κάνουν οι άντρες όταν βγαίνουν με κάποια.
Πώς να καταστρέψεις ένα πρώτο ραντεβού
Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρεις ένα άτομο με το οποίο να επικοινωνείτε. Και όλοι ξέρουμε πόσο αγχωτικό είναι να πρέπει να βγαίνεις ραντεβού για να ανακαλύψεις αυτό το άτομο. Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εξακολουθούν να βγαίνουν ραντεβού… και να τα κάνουν όλα μαντάρα. Ας δούμε πώς ακριβώς το καταφέρνουν αυτό.

Όλα στη φόρα
Όταν βγαίνεις ραντεβού με ένα άτομο, πρακτικά ζητάς σύντροφο. Όχι ψυχολόγο. Συνεπώς, δεν ξεκινάμε να αναλύουμε όλες μας τις νευρώσεις από το πρώτο δεκάλεπτο. Περιμένουμε να περάσει λίγο ο καιρός. Επίσης, τι ιδέα νομίζεις ότι δίνεις στον κόσμο αν εμπιστεύεσαι τα πιο βαθιά σου μυστικά τόσο εύκολα;

Σεξ, σεξ, σεξ
Προφανώς και θέλεις σεξ. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν σεξ—εκτός αν είναι ασέξουαλ, εντάξει. Οποιοσδήποτε μη ασέξουαλ άνθρωπος, πάντως, ξέρει πως αν το ραντεβού πάει καλά, το σεξ είναι μάλλον το επόμενο βήμα. Άρα, σταμάτα να προτρέχεις και δώσε της έναν λόγο να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. (Ναι, για την προσωπικότητά σου μιλάμε.)

Τεράστιες προσδοκίες
Όλοι έχουμε ελαττώματα. Αποδέξου το, γιατί σίγουρα κι εσύ έχεις αρκετά. Και ίσως το μεγαλύτερό σου είναι πως αρνείσαι να πάρεις στα σοβαρά κάποια που δεν αγγίζει τα “αυστηρά” σου στάνταρ. Σταμάτα να ζεις στις φαντασιώσεις σου. Και σταμάτα να έχεις εμμονή με την εξωτερική εμφάνιση.

Βούλωσέ το
Άφησέ την να μιλήσει, αλλιώς δεν θα την ξαναδείς. Είμαστε σίγουροι πως τα επιτεύγματά σου είναι όλα καταπληκτικά, και πως θα μπορούσες να μιλάς ώρες για τον εαυτό σου, αλλά αυτό δεν ονομάζεται διάλογος. Ονομάζεται ναρκισσισμός.

Η πρώην σου ήταν πολύ κακιά
Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να αρχίσεις να την αναφέρεις (και όσα ισχυρίζεσαι ότι σου έκανε) στο πρώτο ραντεβού. Για να είμαστε ειλικρινείς, οι προηγούμενές σου σχέσεις δεν χρειάζεται καν να αποτελέσουν θέμα συζήτησης για αρκετό καιρό. Υποτίθεται κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Σεβάσου το. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να φαίνεσαι κολλημένος με την πρώην σου.

Δεν χτυπάει το τηλέφωνο
Πες ότι, μετά από αυτά, για κάποιο λόγο ήθελε να σε δει. Αποφασίζεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι, και εξαφανίζεσαι. Θα ‘πρεπε να είχες τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να της το πεις κατάμουτρα. Το ghosting λέει απλά πως είσαι δειλός.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v