Ανησυχητικά σημάδια στο online προφίλ του

Αν τα δεις αυτά στο προφίλ του, μην κάνεις ερωτήσεις. Απλά φύγε τρέχοντας.
Ανησυχητικά σημάδια στο online προφίλ του
του Θοδωρή Διάκου

Το ίντερνετ είναι ένας τεράστιος χώρος, με πολλούς ανθρώπους. Αν έπρεπε να είμαστε ειλικρινείς – και ίσως λίγο κακοί – θα λέγαμε πως είναι μια τεράστια χωματερή με πολλά σκουπίδια. Και όταν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα online, σίγουρα θα πέσεις πάνω σε πολλά. Είναι θλιβερό, αλλά έτσι δουλεύει. Ευτυχώς είμαστε εμείς εδώ, και θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε να βγεις αλώβητη από τον λαβύρινθο του Tinder, του okCupid και του κάθε άλλου μέσου που ο κάθε επιτήδειος προσπαθεί να ψαρέψει (το λιγότερο) γυμνές φωτογραφίες.

1. Έχει μόνο μια φωτογραφία
Και είναι θολή. Ή από μακριά. Ή τραβηγμένη από πολύ περίεργη γωνία. Ή φαίνεται πως την τράβηξε με κάμερα κινητού, το 2005. Λογικά την τράβηξε όντως το 2005, και από τότε έχει βάλει σαράντα κιλά, έχει χάσει τα μισά μαλλιά του ή έκανε τατουάζ ένα μισοφέγγαρο στο κούτελο μετά από μια νύχτα αγιαχουάσκα και ψυχικής αναζήτησης. Όπως και να ‘χει, στα dating sites πουλάς τον εαυτό σου, και με μια φωτογραφία δεν πας πουθενά.

2. Δεν έχει γράψει τίποτα για τον εαυτό του
Τι έχει να κρύψει; Τι έχει κάνει; Μήπως δεν έχει να γράψει τίποτα, επειδή δεν έχει προσωπικότητα; Αυτό είναι το καλύτερο πιθανό σενάριο. Το χειρότερο δεν θέλουμε να το φανταστούμε. Αλλά λογικά θα έχει να κάνει με κάποια κυριολεκτική χωματερή. Στην οποία πετάει πτώματα.

3. Αυτοπροσδιορίζεται ως “πιστός”
Αν είσαι όντως πιστός, δεν είναι κάτι που διατυμπανίζεις πριν καλά-καλά γνωρίσεις κάποιον. Για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια μιας επιβεβαιωμένης αυθεντίας στα θέματα του έρωτα, της Τέιλορ Σουίφτ, “όσοι λένε πως είναι καλά παιδιά, συνήθως είναι οι χειρότεροι”. Ναι, εντάξει, αυτό δεν είναι στίχος της. Το είπε σε μια συνέντευξη. Ναι, ο συντάκτης του κειμένου βλέπει πού και πού συνεντεύξεις της Τέιλορ Σουίφτ.

4. Έχει γράψει λίστα με αυτά που ψάχνει
Όχι. Απλά όχι. Σκέψου λίγο αυτό: Θέλω κάποια να με αγαπάει, να είναι καλή, ευγενική, να της αρέσει το Star Wars, να γουστάρει να με ακούει να μιλάω σχεδόν όσο γουστάρω να ακούω τον εαυτό μου να μιλάει, να μου μαγειρεύει, να είναι σοβαρή έξω και τρελή στο κρεβάτι, και να μην φοράει πολύ μακιγιάζ. Αντίο.

5. haha kai meta ti ? ;)
Αν προσπαθήσει να κάνετε sexting μέσα στο πρώτο μισάωρο, τότε ξέρεις ότι τον ενδιαφέρει μόνο ένα πράγμα. Και, σίγουρα, αν έχεις όρεξη για κάτι απλό, μπορείς να το κάνεις, δεν θα σε κρίνουμε. Απλά μην στείλεις φωτογραφίες. Λογικά θα καταλήξουν στον (ήδη πολύ μεγάλο) φάκελο με nudes που έχει στο λάπτοπ του και φυλάει για “ώρες ανάγκης”.

6. “Μου αρέσουν οι γυναίκες που φροντίζουν τον εαυτό τους”
Μετάφραση: Μου αρέσουν οι γυμνασμένες γυναίκες. Αν έχεις ένα κιλό παραπάνω, αν ο δείκτης μάζας σώματός σου δεν με ικανοποιεί, θα σε διώξω από κοντά μου, αλλά όχι προτού σε συστήσω σε όλους τους πανομοιότυπους φίλους μου ως “η χοντρούλα μου”. Αν μη τι άλλο, μετά μπορείς να με χωρίσεις εσύ, κι εγώ δεν θα έχω ενοχές και δεν θα χρειαστεί να μιλήσω αρκετά, επειδή αν το καλοσκεφτείς, όλη μου η εμμονή με την εξωτερική εμφάνιση πηγάζει από εξωφρενική ανασφάλεια και ίσως από το γεγονός ότι οι γονείς μου δεν με αγάπησαν ειλικρινά ποτέ. *smiley face*


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v