Τα χειρότερα μέρη για να βγεις πρώτο ραντεβού

Το μπαρ μπορεί να έχει φασαρία, μα είναι ασφαλής επιλογή. Αυτά τα οκτώ μέρη, πάντως, δεν είναι κατάλληλα για το πρώτο ραντεβού.
Τα χειρότερα μέρη για να βγεις πρώτο ραντεβού
του Θοδωρή Διάκου

Βγαίνεις ραντεβού σε ένα μπαρ. Μπορεί η μουσική να είναι λίγο δυνατά. Μπορεί τα ποτά να είναι κάπως τσιμπημένα. Μπορεί ο μπάρμαν να είναι αγενής. Και πάλι, το μπαρ είναι μια πολύ καλή και ασφαλής επιλογή. Κυρίως επειδή έχει αλκοόλ. Ακόμα κι αν το ραντεβού σου είναι απαίσιο, θα γυρίσεις σπίτι έχοντας πιεί μερικά ποτά, και ίσως δεν θα μισείς την ζωή σου τόσο πολύ.
Ένα είναι το σίγουρο: ΔΕΝ θες να ζήσεις πρώτο ραντεβού στα παρακάτω μέρη.

Για βόλτα
Θα περπατήσετε. Θα μιλήσετε. Θα σας σταματήσει κάποιος που ζητάει ένα τσιγάρο, και θα του δώσεις δύο για να κάνεις καλή εντύπωση. Αν δεν έχεις να του δώσεις, θα σας καταραστεί και το ραντεβού σας θα πάει χάλια. Θα περπατήσετε και θα μιλήσετε λίγο ακόμα. Δεν νιώθεις ήδη να ενθουσιάζεσαι;

Για βόλτα: Παραλία edition
Όποιος ξεκίνησε όλο αυτό το κίνημα “Με λένε ____ και μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία” πρέπει να πυροβοληθεί. Τι ακριβώς θα κάνετε στην παραλία; Θα μαζέψετε κοχύλια; Θα φτιάξετε πυργάκια; Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπει άμμος στα παπούτσια σας, μετά να τα βγάλετε και να περπατάτε ξυπόλητοι πάνω στην βρεγμένη άμμο, κρατώντας τα παπούτσια σας. Αυτό δεν είναι ρομαντικό, είναι δύσοσμο.

Στην εκκλησία
Δεν μπορούμε να φανταστούμε γιατί θα το έλεγες αυτό, αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μας, και μπορεί να γνωριστήκατε στο γκρουπ “Ορθοδοξία” στο Facebook (ναι, υπάρχει). Κανείς δεν βγαίνει ραντεβού τόσο πρωί, η Θεία Κοινωνία δεν μετράει για αλκοόλ, και θα αναγκαστείτε να κάτσετε σε διαφορετικές θέσεις, επειδή η Εκκλησία δεν θεωρεί τις γυναίκες ανθρώπους.

Σε μουσείο
Μπορεί να λατρεύεις την αρχαιολογία, ή την τέχνη, ή ό,τι άλλο μπορεί να βρει ένας άνθρωπος σ’ ένα μουσείο. Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να τραβήξεις έναν άμοιρο άνθρωπο και να σε ακούει να του μιλάς για πράγματα που αν ήθελε να μάθει, μπορούσε να βρει στο ίντερνετ. Επίσης, μηδέν αλκοόλ, και τα μουσεία έχουν περίεργους διαδρόμους και είναι εύκολο να χαθείς, και δεν θες να δώσεις από το πρώτο ραντεβού την εικόνα του πεντάχρονου που κλαίει γιατί η μαμά του το ξέχασε στον διάδρομο με τα απορρυπαντικά στον Σκλαβενίτη.

Σε γάμο
Παντρεύεται κάποιος γνωστός σου; Θες να δώσεις την εντύπωση ότι δεν είσαι τόσο χαμένος όσο όντως είσαι και αποφασίζεις να φέρεις μαζί το ραντεβού σου; Ωραία, ετοιμάσου να ακούσεις δεκαπέντε θείες να έρχονται και να σας ρωτάνε “Πότε με το καλό;” κι εσύ να προσπαθείς να απαντήσεις πως γνωριστήκατε δυο μέρες πριν στο Tinder.

Για camping
Στην θεωρία, ακούγεται σούπερ ρομαντικό, αν είστε και οι δύο λάτρεις της φύσης. Μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι θα πρέπει να σας τσιμπήσουν κουνούπια, να ιδρώσετε, να πάτε τουαλέτα και το βράδυ να μοιραστείτε μια σκηνή. Επίσης, οι πιθανότητες να είστε και οι δύο λάτρεις της φύσης είναι μικρές, γιατί δεν υπάρχουν και τόσοι πολλοί λάτρεις της φύσης, ας είμαστε ειλικρινείς.

Στα γενέθλιά σου
Θέλεις σίγουρα να καλέσεις έναν δύσμοιρο άνθρωπο για πρώτο ραντεβού σε ένα μέρος που βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι φίλοι σου; Και μετά να τον αναγκάζεις να κρεμιέται από πάνω σου, παλεύοντας να σου τραβήξει την προσοχή; Βέβαια, μπορείς να κάνεις πριβέ πάρτι, μόνο για δύο, αλλά αυτό λέει πολλά για την κοινωνική σου ζωή. Ή για την απελπισία σου να βρεις επιτέλους σχέση. Όχι.

Στο κλαμπ
Εκτός κι αν ενδιαφέρεσαι να επικοινωνήσετε με τα οπίσθια. Αυτό κι αν δείχνει πως όλα πάνε καλά με την ζωή σου, έχεις τον απόλυτο έλεγχο!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v