Αυτά που οι άντρες λατρεύουν στις γυναίκες

Οι αναγνώστες του in2life μοιράζονται μαζί μας τα αγαπημένα τους πράγματα από το αντίθετο φύλο—και όχι, δεν είναι μόνο αναφορές στο στήθος τους.
Αυτά που οι άντρες λατρεύουν στις γυναίκες
Τους άντρες λένε ότι τους κυνηγάει μια φήμη, ότι τάχα ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα. Ισχύει άραγε αυτό; Ρωτήσαμε μερικούς αναγνώστες του in2life να μας πουν ποια είναι τα αγαπημένα τους πράγματα στο γυναικείο φύλο. Τι μας απάντησαν;

Μου αρέσουν πολλά στις γυναίκες, από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, πώς είναι πάντα όμορφες και περιποιημένες, και το ότι μια γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι ένας άντρας δεν μπορεί. Σε κάποια θέματα, δηλαδή, μπορούν να πάρουν πιο ώριμες αποφάσεις. Είναι λιγότερο επιρρεπείς σε εξαρτήσεις, πιο υπεύθυνες.
Γιάννης, 26

Γυναίκες. Μυστήρια όντα. Μπορούν να μας τρελάνουν από τη μία στιγμή στην άλλη, να τις ερωτευτούμε, να τις μισήσουμε, να τις κάνουμε φίλες. Ποια είναι τα προσόντα τους που μας έλκουν; Δεκάδες. Προσωπικά, με ενθουσιάζει η γοητεία τους, οι καμπύλες τους, ο τρόπος που κινούνται – αν ξέρουν να κινούνται – ο τρόπος που κοιτούν, ο τρόπος που μιλάνε. Μου αρέσουν τα στιλάτα ρούχα που φορούν, τα κοντά σορτσάκια το καλοκαίρι, τα μαύρα γυαλιά, τα περιποιημένα μαλλιά, τα καυτά μπικίνι, αλλά και το χαμόγελό τους. Ένα γυναικείο χαμόγελο, λένε, κρύβει το μυστικό της αγάπης. Απλά θέλει κάποιες γνώσεις αποκωδικοποίησης για να το ερμηνεύσεις και αρκετό ταλέντο για να το εκμαιεύσεις.
Νικόλας, 29

Creepy alert: Λατρεύω το γυναικείο δέρμα. Ναι, το λέω χωρίς ντροπή. Όχι βέβαια σε φάση "Σιωπή των αμνών", λιντσάρισμα και αποθήκευση για να έχουμε μάσκες το Τριώδιο. Μιλάω για μια πιο γλυκανάλατη επαφή μαζί του. Κανένα χάδι, κανένα μασάζ, καμιά κρέμα σώματος μετά το ντους με χαμηλό φωτισμό κι ενώ παίζει Barry White. Νομίζω όλοι μπήκαμε στο νόημα. Ξεχνάω πρόσωπα, ξεχνάω ονόματα (εύκολα), και δεν ασχολούμαι καν με αναμνήσεις κώλων και λοιπών χοιρομερίων. Αυτά οι χασάπηδες. Δέρμα δε ξεχνάω ποτέ. Υφή, χρώμα, άρωμα, ελαστικότητα και διάφορα άλλα. Πέρα από αυτές τις έκδηλες μνήμες, παραμένουν πολύ έντονες μέσα μου οι άδηλες, και εν πολλοίς συναισθηματικές, εντυπώσεις της πρώτης επαφής, της εξερεύνησης, της ανακάλυψης.
Δήμος, 27

Αυτό που μου αρέσει στις γυναίκες είναι το τίναγμα των μαλλιών για να δείξουν ενδιαφέρον, πολλές φορές ασυναίσθητα. Το "σε καρφώνω με τα μάτια μου αλλά μόλις κοιτάξεις τα γυρνάω αλλού". Το "γιατί μιλάει με την κολλητή μου αφού εγώ του αρέσω" αλλά "δεν με πειράζει, μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε !@!#2". Το "θέλω τώρα να με πιάσεις και να με φιλήσεις" αλλά "δεν πρέπει να φανώ εύκολη". Το "θέλω τώρα να σου κάτσω" αλλά "ας το παιδεύσω και λίγο". Το όταν σε χαζεύουν όταν κάνεις κάτι ωραίο και δεν κοιτάς, αλλά το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι πόσο ερωτευμένη είσαι. Το "χάρηκα που γνώρισα την κολλητή σου" ενώ από μέσα χτυπάνε καμπανάκια. Όλα αυτά είναι ευχάριστα αν ξέρεις να τα διαχειριστείς. Και τέλος.... βυζιά! (Μεγάλα, μικρά, μεσαία, σχεδόν όπως και να είναι).
Γιούρι, 26

Το χαμόγελο μιας γυναίκας είναι πανέμορφο σε κάθε του έκφανση. Το χαμόγελο της μετά από ένα κομπλιμέντο. Το πονηρό χαμόγελο του φλερταρίσματος. Όταν απλά κοιτιέστε και σου χαμογελάει και για μια στιγμή νιώθεις ότι ίσως και να πάνε όλα καλά. Το χαμόγελο που τελικά γίνεται αυτοσκοπός σου να της προκαλείς.
Γιώργος, 25

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v