Τα καλύτερα κομπλιμέντα που θα ακούσει ένας άντρας

Κανείς δεν πρόκειται να πει όχι σε ένα ευγενικό κομπλιμέντο. Και αυτά είναι τα κομπλιμέντα που θα κάνουν έναν άντρα να λιώσει.
Τα καλύτερα κομπλιμέντα που θα ακούσει ένας άντρας
Θες να κάνεις τον φίλο σου να νιώσει ξεχωριστός; Θέλεις μήπως να του δείξεις πόσο τον λατρεύεις; Δεν χρειάζεται να του κάνεις κάποιο πανάκριβο δώρο, μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να κουνηθείς από την θέση σου. Το μόνο που αρκεί να κάνεις για να του φτιάξεις το κέφι είναι ένα ωραίο κομπλιμέντο. Και, επειδή σε προσέχουμε, σου δίνουμε εδώ ένα… λυσσάρι με αυτά που λατρεύουν περισσότερο από κάθε τι οι πιο πολλοί άντρες.

Προσοχή, όμως: Ένα κομπλιμέντο αξίζει τόσο, όσο η ειλικρίνεια με την οποία το λες. Χρησιμοποίησε τις δυνάμεις που θα σου δώσουμε μόνο για καλό.

Νιώθω ασφαλής μαζί σου
Ταΐζεις τον εγωισμό του, επιβεβαιώνοντας εκείνο το πανάρχαιο κλισέ που θέλει τον άντρα να είναι… η κολώνα του σπιτιού. Ναι, το ξέρουμε ότι είσαι δυναμική και πολύ ικανή να φροντίσεις τον εαυτό σου, αλλά δεν ακούγεται καθόλου άσχημο.

Μ’ αρέσει όπως μαγειρεύεις
Κορίτσια, πλέον είναι γνωστό. Από τότε που μαθεύτηκε ότι θεωρείτε τους άντρες που μαγειρεύουν σέξι, όλοι έχουμε μάθει να φτιάχνουμε το κατιτίς μας. Και θα μας άρεσε πολύ αν μας λέγατε ότι όντως ήταν νόστιμο! (Αν δεν ήταν νόστιμο, δεχόμαστε συμβουλές.)

Είσαι πολύ δυνατός
Ιδανικά αν του πιάνεις ταυτόχρονα και το μπράτσο. Εναλλακτικά, τον ρωτάς αν γυμνάζεται. Κλισέ; Ναι. Πιάνει; Ναι.

Είσαι πολύ αστείος!
Αν του παινέψεις το χιούμορ του, μπορεί και να είναι δικός σου για πάντα. Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε αστείοι, αλλά ποτέ δεν θα βαρεθούμε να το ακούμε. Είναι από τα καλύτερα είδη επιβεβαίωσης.

Είσαι σέξι
Χρειάζεται να το αναλύσουμε αυτό; Όχι.

Θέλω να με βοηθήσεις με κάτι
Σίγουρα, αυτό δεν ακούγεται και τόσο σαν κομπλιμέντο, αλλά – πίστεψέ μας – θα τον κάνει να νιώσει τέλεια. Μας αρέσει να νιώθουμε χρήσιμοι. Έξτρα πόντοι αν πού και πού μας ζητήσεις να ανοίξουμε κανένα κολλημένο βάζο με μαρμελάδα. Μην ανησυχείς, ξέρουμε ότι μπορείς να το ανοίξεις και μόνη σου, αλλά έχει πλάκα.

Η τύπισσα εκεί πέρα σε κοίταζε
Πρώτο στάδιο: Με κοιτάζουν, είμαι σέξι, χεχε. Δεύτερο στάδιο: Η κοπέλα μου είναι τόσο κουλ, που μου λέει αν με κοιτάζουν άλλες κοπέλες. Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v