Κρυφά νοήματα: Τι θέλει να σου πει;

Πόσες ώρες έχεις περάσει προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσεις την συμπεριφορά και τα μηνύματά του; Σου έχουμε όλες τις απαντήσεις.
Κρυφά νοήματα: Τι θέλει να σου πει;
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν υποφέρει κάποια στιγμή από κάποιον άντρα που… άλλα λέει και άλλα εννοεί. Φαίνεται πως το φλερτ πλέον έχει γίνει σπορ για δυνατούς λύτες. Ή μήπως όχι; Έχουμε βρει τις απαντήσεις πίσω από κάθε περίεργη συμπεριφορά και από κάθε περίεργο μήνυμα, και ήρθε η ώρα να κάνουμε την ζωή σου ένα εκατομμύριο φορές πιο εύκολη. Μας ευχαριστείς αργότερα.
Τι εννοεί, λοιπόν…

…όταν σου στέλνει μηνύματα απ’ το πουθενά, και δεν λέει κάτι σοβαρό;
Θέλει την προσοχή σου. Θέλει επιβεβαίωση, και ξέρει πως ο κατάλληλος τρόπος για να την κερδίσει είναι να σου στείλει κάτι άσχετο μετά από μέρες νεκρικής σιγής. Ύπουλο, αλλά τις περισσότερες φορές πιάνει.

…όταν σταματάει να σου απαντά, παρ’ όλο που ξεκίνησε την κουβέντα;
Απλά θέλει να ξέρει αν βρίσκεσαι ακόμα στις επιλογές του. Πετάει το αγκίστρι του, και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην φύγεις—άσχετα με το αν σκοπεύει να προχωρήσει παραπάνω ή όχι.

…όταν μιλάτε συχνά, μα ποτέ δεν κανονίζει να βρεθείτε;
Σε συμπαθεί, αλλά δεν θα ‘λεγες πως τρελαίνεται κιόλας. Δεν μπορεί να σε δει στο μέλλον του, αλλά περνάει καλά μιλώντας και φλερτάροντας μαζί σου. Αν το παίξεις με προσοχή, αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό.

…όταν εξαφανίζεται μετά από μερικά ραντεβού;
Όπως έχει δηλώσει η μεγάλη ελληνοκαναδέζα φιλόσοφος, Μάρω Λύτρα, υπάρχει άλλη. Είτε δεν έβγαινε αποκλειστικά μαζί σου, είτε η σχέση του περνούσε από κρίση. Το σίγουρο είναι πως δεν ήσουν η τελική του επιλογή.

…όταν σου λέει ότι σε βλέπει φιλικά, και εξακολουθεί να σε φλερτάρει;
Άσχημη κίνηση. Στο κεφάλι του, πιστεύει ότι έκανε τις προθέσεις του πολύ ξεκάθαρες (Δεν θέλει σχέση μαζί σου), αλλά για κάποιο λόγο νομίζει ότι αυτό του δίνει δικαίωμα να σε φλερτάρει. Κακός, κακός, κακός.

…όταν σου στέλνει μόνο το βράδυ και θέλει μόνο να ‘ρχεται σπίτι σου;
Μία λέξη. Μία μόνο απλή λέξη, και θέλουμε να την πεις μαζί μας: Ξ ε π έ τ α.

…όταν γενικά το πάει καλά μα εξαφανίζεται στα γενέθλια/στις γιορτές;
Αυτό είναι πιο απλό (και ακίνδυνο) απ’ ό,τι νόμιζες: Απλά δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνετε το επόμενο βήμα, και προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο. Σίγουρα, όχι και ο πιο όμορφος τρόπος να το κάνει, αλλά μπορείς να του το φέρεις πολύ μαλακά (αν μπορείς/θες να περιμένεις) και να τον καθησυχάσεις. Στο κάτω-κάτω, μόλις καταλάβεις τι θέλει να σου πει πίσω από τις μπερδεμένες λέξεις, όλα είναι στο χέρι σου…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v