Χωρισμός: Πώς να πάρεις το αίμα σου πίσω

Σε χώρισε, σου ράγισε την καρδιά και θες μόνο να πάρεις εκδίκηση; Άσε μας να σου πούμε πώς θα το κάνεις.
Χωρισμός: Πώς να πάρεις το αίμα σου πίσω
Ναι, εκδίκηση. Κάποιοι θα πουν ότι είναι λάθος, κάποιοι θα πουν ότι είναι ανήθικο, μα εμείς λέμε πως μπορείς να το κάνεις σωστά—και χωρίς να χρειαστεί να σου κάνει μήνυση μετά. Όχι, δεν πρόκειται να σε βάλουμε να κάνεις τίποτα παράνομο ή εξευτελιστικό για να εκδικηθείς τον πρώην σου. Συνέχισε να διαβάζεις λοιπόν…

Βήμα 1: Ξέσπασε
Θες να κλάψεις, θες να πλαντάξεις, θες να σπάσεις κάτι – αλλά όχι το κεφάλι του – και θες να περάσεις όλη την ημέρα στο κρεβάτι με την κολλητή σου, τρώγοντας υδατάνθρακες και βλέποντας χαζές ταινίες. Σίγουρα, αυτό δεν ακούγεται και τόσο παραγωγικό, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή του σατανικού σχεδίου, και πρέπει πρώτα να βγάλεις τον πόνο από μέσα σου.

Βήμα 2: Σταμάτα να κλαις και γίνει ψυχρή
Γίνε πιο ψυχρή και θανάσιμη κι από το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό. Σβήσε τον αριθμό του. Σβήσε τον από κάθε κοινωνικό δίκτυο. Σκάψε μια τρύπα στο χώμα και πέτα μέσα κάθε τι που σου τον θυμίζει ή που έχει αφήσει στο σπίτι σου. Αν σου έρχονται ξεσπάσματα, μην αφήσεις τον κόσμο να τα δει, και άσε τους να καταλάβουν ότι προχωράς με την ζωή σου.

Βήμα 3: Φρόντισε το σώμα σου
Ξεκίνα να τρως υγιεινά, γιατί θα σου φτιάξει την διάθεση. Αν θες να αλλάξεις κάτι στο στυλ σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ξεκίνα γυμναστική και δείξε στον εαυτό σου όλη την αγάπη που του αξίζει. Μάθε να μαγειρεύεις κάτι καινούριο, βρες ένα νέο χόμπι, και πέταξε από το κεφάλι σου κάθε αρνητική σκέψη. Και δεν θα το κάνεις για αυτόν. Θα το κάνεις για ‘σένα.

Βήμα 4: Αφοσιώσου στην δουλειά σου
Όποια κι αν είναι η δουλειά σου, είναι κάτι σταθερό στην ζωή σου. Φρόντισε να είσαι όσο καλύτερη γίνεται. Ξεκίνα να αποταμιεύεις, επειδή το να είσαι οικονομικά ανεξάρτητη είναι ίσως το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Ναι, το είπαμε αυτό και δεν πρόκειται να το πάρουμε πίσω.

Βήμα 5: Ξεκίνα να περνάς καλά
Και αυτή είναι η καλύτερη εκδίκηση που μπορείς να πάρεις από ένα άτομο που έφυγε ξαφνικά από την ζωή σου και σε πλήγωσε: να γίνεις όσο καλύτερη μπορείς, να αγαπάς τον εαυτό σου και ν’ αρχίσεις να περνάς καλά. Κυνήγησε τα όνειρά σου, κάνε τις επιθυμίες σου πραγματικότητα και μην ντρέπεσαι να ζητάς (και να παίρνεις) αυτό που θέλεις. Και κάπως έτσι – χωρίς να το μάθεις αναγκαστικά, αλλά μέσα σου θα το ξέρεις – όλοι αυτοί που σε παράτησαν θα νιώθουν πως έκαναν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v