8 σημάδια ότι σε θέλει

Σε θέλει ή όχι; Έχουμε οκτώ σημάδια που θα σε βοηθήσουν να δώσεις την απάντηση στο ερώτημα που σε βασανίζει.
8 σημάδια ότι σε θέλει
Σε θέλει ή όχι; Είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει απλώς ευγενικό ή ψάχνει συνέχεια τρόπους να σου μιλά και να είναι κοντά σου; Να ελπίζεις σε κάτι παραπάνω ή το πάει φιλικά; Τα οκτώ σημάδια που θα διαβάσεις παρακάτω αποτελούν… αποχρώσες ενδείξεις που συνηγορούν προς καταφατική απάντηση στο ερώτημα που σε καίει… «Τελικά με θέλει;»

Βρίσκει αφορμές να μιλά μαζί σου
Χρειάζεται συχνά τη συμβουλή σου, αποκτά «εντελώς τυχαία» τα ίδια στέκια με εσένα για να σε συναντά συχνότερα ή σου στέλνει μήνυμα απλώς για καλημέρα. Μάλλον κάτι θέλει να σου πει – και δεν είναι απλώς μια καλημέρα.

Σου μιλά διαφορετικά απ’ ό,τι σε άλλους
Αν βρίσκεστε σε κοινή παρέα, μπορείς να το διαπιστώσεις καλύτερα: Σε κάποιους μιλά σε απόλυτα φιλικό, χαλαρό τόνο (προφανώς τους θεωρεί παρέα του), σε κάποιους μιλά τυπικά και απόμακρα (προφανώς τους θεωρεί «αναγκαστικό κακό»), και σε εσένα μιλά πιο μελιστάλαχτα, πιο χαμογελαστά, πιο παιχνιδιάρικα. Αν ισχύουν τα παραπάνω, είστε σε καλό δρόμο.

Προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει
Όταν ξέρει ότι θα βρεθείτε είναι πάντα στην πένα, προσέχοντας την εμφάνισή του/της, ενώ πάνω στη συζήτηση φροντίζει να «πετάξει» κάποιες ατάκες που εμμέσως πλην σαφώς θα τον/την κάνουν να ανέβει στα μάτια σου, είτε εξαιτίας των γνώσεων σε συγκεκριμένους τομείς, είτε για την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του/της.

Προσπαθεί να μάθει αν έχεις σχέση
Δεν επιμένει σε ερωτήσεις του τύπου «πώς πάει αυτό τον καιρό;» για στατιστικούς λόγους ούτε σε ρωτά αν μένεις μόνος/η γιατί συλλέγει πληροφορίες για τα ενοίκια στην περιοχή σου. Απλώς προσπαθεί να εκμαιεύσει αν είσαι single, αν συγκατοικείς με άλλο άτομο, αν είσαι σε διάθεση για σχέση, ρομάντσο ή one night stand. Με λίγα λόγια, θέλει να μάθει τι πιθανότητες έχει μαζί σου.

Σε πειράζει
Ό,τι ισχύει στη… σχολική τάξη, συχνά ισχύει και στα ενήλικα παιχνίδια. Μπηχτές, πειράγματα και το… ανάλογο του τραβήγματος κοτσίδας (μπορεί αυτό να σημαίνει ένα καυστικό comment σε φωτό σας ή ειρωνικά σχολιάκια) είναι στην πραγματικότητα κινήσεις από μέρους του/της για να δημιουργηθεί λίγη παραπάνω ένταση.

Θυμάται τα γούστα σου
Και προσπαθεί να ενημερώνεται για θέματα που σε απασχολούν, να ακούσει τους δίσκους του αγαπημένου σου συγκροτήματος, να σου προτείνει έξοδο σε σινεμά για ταινία του είδους που απολαμβάνεις, να θυμάται ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό για να σε κεράσει την επόμενη φορά κ.ο.κ.

Παρακολουθεί κάθε βήμα σου στα social media
Είναι ο πρώτης/η πρώτη που θα κάνει like στο status σου, που θα σχολιάσει τη νέα σου φωτό στο Instagram, που θα σου κάνει fav στο Twitter και θα κάνει share ένα ποστ σου που «βρήκε ενδιαφέρον», δείχνοντάς σου ότι το πιο ενδιαφέρον για εκείνον/η είσαι εσύ.

Κομπλάρει μπροστά σου
Κοκκινίζει, χάνει τα λόγια του/της, αγχώνεται στις αμήχανες σιωπές, (χαμο)γελά χωρίς λόγο ή προσπαθεί φανερά να το «παίξει» άνετος/η. Όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι κάθε άλλο παρά αδιαφορεί όταν βρίσκεσαι κοντά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v