Τα 10 ψέματα που μπορείς να πεις στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού δεν είναι ώρα για μεγάλες αλήθειες. Είναι η ευκαιρία σου να κάνεις καλή εντύπωση, κι αυτά τα αθώα ψεματάκια θα σε βοηθήσουν.
Τα 10 ψέματα που μπορείς να πεις στο πρώτο ραντεβού
του Θοδωρή Διάκου

Κανείς δεν είπε πως στο πρώτο ραντεβού οφείλουμε να βγάλουμε στην φόρα ολόκληρη την προσωπικότητά μας. Για την ακρίβεια, δεν νομίζουμε πως έχει υπάρξει άνθρωπος στην ιστορία των πρώτων ραντεβού που να ήταν απόλυτα ειλικρινής. Και, όπως και να το κάνουμε, κάποια ψεματάκια δεν πρόκειται να βλάψουν κανέναν (όσο θα το κάνει η αλήθεια).

1. Έχω πολύ καιρό να βγω ραντεβού…
Αν εξαιρέσεις τα άλλα τέσσερα που έχω βγει τον τελευταίο μήνα, αλλά κανένα δεν πήγε καλά και τσέκαρα σχολαστικά ό,τι social media μπόρεσα να βρω για να δω μήπως γνωρίζεστε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το ξέρεις αυτό.

2. Σ’ αρέσει η ορειβασία; Κι εμένα!
Ναι, έκανα πολλή ορειβασία, αλλά έχουν περάσει χρόνια, τώρα έχω σκουριάσει, όχι, καλύτερα να μην πάμε. Προτιμάς μια βόλτα γύρω στο τετράγωνο;

3. Τα πάω πολύ καλά με τους δικούς μου!
Τώρα, ας προχωρήσουμε σε πιο ενδιαφέροντα θέματα που δεν μου θυμίζουν από πού έχουν ξεκινήσει όλες οι νευρώσεις μου, σεπαρακαλωπολύ.

4. Πρώην; Ούτε που το σκέφτομαι πια!
Θα ‘λεγε κάποιος πως δεν θα είχα λόγο να το σκέφτομαι πια, γιατί έχει περάσει τόσο πολύς καιρός. Αυτός ο κάποιος δεν έχει ιδέα τι σημαίνει η λέξη εμμονή.

5. Μ’ αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα…
Έχω φτιάξει ένα ολόκληρο πίνακα στο Pinterest με τίτλο “καινούρια πράγματα” και μερικές φορές τα κοιτάω για να νιώσω καλύτερα, αλλά προφανώς δεν έχω κανέναν σκοπό να τα κάνω.

6. Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική για ‘μένα
Αυτές τις μέρες, που λες, λατρεύω το περπάτημα. Μέχρι το περίπτερο για μπισκότα, αλλά είναι περπάτημα.

7. Διαβάζω πολλά βιβλία
Σε ηλεκτρονική μορφή, κυρίως. Οκέι, είναι άρθρα που μου λένε τι ψέματα θα μπορούσα να σου πω. Μετράει, εντάξει;

8. Άντε, καλά, άλλο ένα. Αλλά να ξέρεις, δεν πίνω!
ΧΑ!

9. Είμαι σε πολύ καλή φάση στην ζωή μου αυτή τη στιγμή
*ήχοι από εκρήξεις και κτίρια που κατεδαφίζονται από πίσω*

10. Πέρασα τέλεια!
Πέρασα τόσο τέλεια, πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω πότε θα φτάσω σπίτι για να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου. Βασικά, όχι, πού θα βρω καλύτερα, έλα σπίτι μου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v