20 λόγοι που οι κολλητοί είναι καλύτεροι από σχέση

Υπάρχουν οι σχέσεις, και μετά υπάρχουν κολλητοί. Και οι κολλητοί είναι ίσως η καλύτερη σχέση που θα έχεις ποτέ.
20 λόγοι που οι κολλητοί είναι καλύτεροι από σχέση
Ποιος χρειάζεται έρωτα όταν υπάρχει ήδη κάποιος για να γεμίσει το μεγάλο συναισθηματικό κενό που έχεις μέσα σου; Ναι, μιλάμε για τον κολλητό ή την κολλητή σου, και αυτοί είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους ομορφαίνουν την ζωή σου περισσότερο από κάθε ερωτικό σύντροφο. (Εντάξει, εκτός από το σεξ, αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι’ αυτό.)

1. Μετά από ένα σημείο, τα οικονομικά σας είναι μεικτά και δεν έχετε ιδέα πόσα χρωστάτε ο ένας στον άλλο, απλά και μόνο επειδή ο υπολογισμός δεν έχει νόημα. Θα πάρετε – και θα δώσετε – περισσότερα.
2. Έχετε αρχίσει να φωνάζετε ο ένας τους γονείς του άλλου με τα ονόματά τους, και μπορείτε να περάσετε χρόνο μαζί τους χωρίς να γίνονται τα πράγματα άβολα.

3. Όταν βγαίνεις με ένα άτομο και το λες στην μαμά σου, δεν σε ρωτάει πώς σου φαίνεται, αλλά τη γνώμη έχει ο/η κολλητός/ή σου γι’ αυτήν, καθώς έχετε περάσει τα πάνδεινα μαζί και εμπιστεύεται την κρίση του/της καλύτερα από την δική σου. (Δικαίως, τις περισσότερες φορές.)

4. Όσο περνάει ο καιρός, αρχίζετε να μοιάζετε όλο και περισσότερο μεταξύ σας. Από το πώς ντύνεστε μέχρι τους τρόπους που εκφράζεστε, είναι λες και οι προσωπικότητές σας έχουν γίνει πλέον μία. Και κανείς σας δεν αισθάνεται πως είναι περίεργο αυτό.

5. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε κάνει σεξ με το ίδιο άτομο, να επιβιώσατε απ’ το δράμα και να ήρθατε πιο κοντά. Και πλέον δεν σπαταλάτε φαιά ουσία σε τέτοια ασήμαντα πράγματα.

6. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος απ’ τους δύο να δει το καινούριο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς μόνος του. Κανένας “σοκαριστικός” θάνατος του Game of Thrones δεν αξίζει παραπάνω από την χαρά του να το βλέπετε μαζί.

7. Όταν έχεις τις μαύρες σου, κάνετε αγκαλίτσες.
8. Γενικά κάνετε αγκαλίτσες, δεν χρειάζεστε λόγο.

9. Ενώ κάνετε αγκαλίτσες σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην έχεις έρωτα στην ζωή σου, αλλά έχετε ο ένας τον άλλο, και, ειλικρινά, οι περισσότερες συναισθηματικές ανάγκες σου είναι καλυμμένες. Και στην εφηβεία άντεχες χωρίς σεξ.

10. Όλοι οι κοινοί σας φίλοι έχουν ακούσει – αρκετές φορές – την ιστορία του πώς γνωριστήκατε, και τους φαίνεται αδιάφορη και βαρετή, παρ’ όλο που εσείς συμφωνείτε πως είναι η πιο τέλεια ιστορία γνωριμίας που κάποτε θα διδάσκεται σε βιβλία ιστορίας.

11. Μόλις συμβεί οτιδήποτε συνταρακτικό, θα μιλήσετε στο τηλέφωνο. Οι γονείς σου μπορούν να περιμένουν.

12. Έχετε σκεφτεί να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο παρέα, αλλά μετά κατέληξε σε καυγά για το ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία σε περίπτωση που κάποιος μετακομίσει. Και μετά καταλήξατε να συμφωνείτε πως είναι κακή ιδέα και καλύτερα να πάρετε κάτι λιγότερο δεσμευτικό, όπως μια γλάστρα, ή ένα Ταμαγκότσι.

13. Έχετε ένα – ή περισσότερα – τραγούδια που είναι δικά σας και μπορείτε να χορεύετε σαν χαζοί ή να το τραγουδάτε απαίσια στο αυτοκίνητο. Όσο πιο γελοίο το τραγούδι, τόσο πιο ισχυρή η φιλία.

14. Μπορείτε να συζητάτε για πολιτική, θρησκεία, την ερωτική ζωή σας και τις φιλοσοφικές προεκτάσεις της τελευταίας ταινίας που είδατε – ενώ είστε στην τουαλέτα.
15. Ακόμα μια γραμμή για να τονιστεί πόσο σημαντικό είναι ότι πλέον δεν έχετε φραγμούς όσον αφορά την τουαλέτα. Αυτό είναι σπάνιο και στις μεγαλύτερες σχέσεις.

16. Μιλάτε στο τηλέφωνο και λες τα νέα σου – ενώ είσαι καθ’ οδόν για το σπίτι του/της.

17. Τι θα κάνεις το σαββατοκύριακο; Αν δεν προκύψει τίποτα, ξέρεις ότι θα αράξετε στο σπίτι με δύο μπουκάλια κρασί (ένα για τον καθένα, προφανώς) και θα μιλάτε/δείτε ταινία/δεν θα κάνετε απολύτως τίποτα επειδή η σιωπή δεν είναι πλέον ένα concept που σας τρομάζει.

18. Ακόμα κι αν μένετε στο ίδιο σπίτι, υπάρχουν φορές που θα κοιμηθείτε στο ίδιο κρεβάτι. Το μέλλον είναι εδώ, και ονομάζεται πλατωνικός ύπνος.

19. Σε μια σχέση, το να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ και να καθαρίζεις το σπίτι είναι άλλη μια αγγαρεία. Με τον/την κολλητό/ή σου είναι διασκέδαση.

20. Σας έχουν περάσει για ζευγάρι. Μετά την έβδομη φορά, σταματήσατε να ασχολείστε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v