PassionYou: Online γνωριμίες… made in Greece

Το πρώτο κοινωνικό δίκτυο γνωριμιών που ξεκίνησε από την Ελλάδα υπόσχεται να σας βρει το άλλο σας μισό, μέσα από ψυχολογικά τεστ που θα κρίνουν πόσο ταιριάζετε.
PassionYou: Online γνωριμίες… made in Greece
Είναι νέο, είναι ωραίο, και είναι το πρώτο ελληνικό (βλέπε όχι μεταφρασμένο) κοινωνικό δίκτυο που υπόσχεται να σας βρει το άλλο σας μισό. Ο λόγος για το PassionYou.gr, που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2014 και ήδη αριθμεί περισσότερους από 2.500 εγγεγραμμένους χρήστες.

Σε τι διαφέρει, όμως, το PassionYou από τα υπόλοιπα sites γνωριμιών και τα dating apps που έχουν κατακλύσει τελευταία τις (μικρές και μεγαλύτερες) οθόνες μας; «Η σημαντικότερη διαφοροποίηση του Passionyou είναι τα ψυχολογικά τεστ που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το site από ψυχολόγους με ειδικότητα σε θέματα γάμου, σχέσεων και συμβίωσης» απαντούν οι δημιουργοί του PassionYou. Τα τεστ περιλαμβάνουν κατηγορίες όπως οι προσωπικές αξίες, η προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και πάει λέγοντας.

«Έτσι, μόλις κάποιος χρήστης απαντήσει στις ερωτήσεις, ο αλγόριθμός μας ξεκινά να παράγει αποτελέσματα για το πόσο ταιριάζει ο συγκεκριμένος χρήστης με χρήστες του φύλου που επέλεξε ότι ενδιαφέρεται. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο χρήστη τόσο στο σύνολο τους όσο και για κάθε κατηγορία ξεχωριστά με ειδικά γραφήματα. Δεν κάνει δηλαδή ο χρήστης μια απλή παρουσίαση των πληροφοριών του σαν να βγαίνει προς πώληση, αλλά αναζητά κάποιον που θα μπορούσε να περάσει μαζί του ευχάριστα το χρόνο του, τόσο μέσα από μια ηλεκτρονική συνομιλία όσο και για την υπόλοιπη ζωή του».

Το φιλικό περιβάλλον, και ο απλούστατος τρόπος διάδρασης μεταξύ των χρηστών συγκαταλέγονται επίσης στα δυνατά χαρτιά του PassionYou. Παρέχεται, μεταξύ άλλων, και chat για πιο άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων. Και βέβαια, τόσο η εγγραφή όσο και η χρήση όλων των υπηρεσιών του site είναι εντελώς δωρεάν. Διαβάστε περισσότερα για το PassionYou εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v