Funkydates.gr: Ένα dating club γεμάτο... δράση!

Στο FunkyDates.gr, γνωρίζετε κόσμο μέσα από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν σεμινάρια μαγειρικής και φωτογραφίας, ξεναγήσεις στην Αθήνα και extreme sports.
Funkydates.gr: Ένα dating club γεμάτο... δράση!
Οι γνωριμίες στον κόσμο των singles περνούν σε άλλη «διάσταση» χάρη στο funkydates.gr, ένα site που διευρύνει την κοινωνική δικτύωση με πρωτοτυπία. Ένα dating club που δεν περιορίζεται μόνο στη διαδικασία προσέγγισης των δυο φύλων, καθώς δημιουργεί έναν κοινωνικό κύκλο από singles με κοινά ενδιαφέροντα.

Κάθε άτομο καλείται να επιλέξει μέσα από ένα πλήθος δραστηριοτήτων και να ζήσει δημιουργικές στιγμές, γεμάτες συζητήσεις, διασκέδαση και γέλιο με τα άλλα μέλη της ομάδας. Έτσι, οι συμμετέχοντες, περνούν όμορφα στις δραστηριότητες και ταυτόχρονα γνωρίζουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.

Το επιτελείο του funkydates.gr επιλέγει δραστηριότητες από πολλά και διαφορετικά πεδία ενδιαφέροντος με σκοπό να υπάρχει μία ποικιλία που να μην καθιστά ποτέ τη συμμετοχή σε αυτές βαρετή. Το μενού περιλαμβάνει σεμινάρια μαγειρικής, οινογνωσίας, cocktails, φωτογραφίας, προσωπικής ανάπτυξης, ξεναγήσεις, επιχειρηματικότητας, extreme sports κ.α.

Η καινοτομία της υπηρεσίας είναι ότι δημιουργεί, από την υποδοχή κιόλας, γνωριμίες μεταξύ των συμμετεχόντων εξαλείφοντας τις αμήχανες στιγμές και σε ελάχιστο χρόνο τους μετατρέπει, με διασκεδαστικά παιχνίδια, σε μία παρέα. Οι συμμετέχοντες γίνονται πιο επικοινωνιακοί και χαλαροί και η επερχόμενη οικειότητα αυξάνει θεαματικά τη διάθεση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.funkydates.gr.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v