Σημάδια ότι θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου

Βλέπεις να κάνει υπερπροσπάθεια στα social για να δείξει τι καλά περνάει; Μάντεψε ποιος δεν είναι ειλικρινής με τα συναισθήματά του.
Σημάδια ότι θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου
Σε γενικές γραμμές, πιστεύουμε πως όταν ένας χωρισμός συμβαίνει, συμβαίνει για καλό. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να συνεχίσει η σχέση χωρίς να αρχίσει να μπάζει από κάπου, και μετά να βουλώνεις τρύπες και να βλέπεις ότι άνοιξαν κι άλλες. Ο χωρισμός είναι η πιο ώριμη παραδοχή αυτής της κατάστασης.

Τι γίνεται όμως αν εσύ θέλεις να επιστρέψει στην αγκαλιά σου; Και πώς θα καταλάβεις αν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στο άμεσο μέλλον;

Τίποτα δε λέει "Ακόμα σ' αγαπώ" περισσότερο από μια νέα σχέση
Μετά από κάθε χωρισμό, ακολουθεί μια περίοδος πένθους, μέχρι να σταθείς πάλι στα πόδια σου ως μόνος άνθρωπος και να πεις "Οκέι, είμαι εντάξει, μπορώ να ξαναγνωρίσω κόσμο". Ιδανικά. Οι άνθρωποι όμως δεν δρουν πάντα ιδανικά, ιδιαίτερα αν μιλάμε για ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα πώς να ζουν μόνοι και να επεξεργάζονται τα συναισθήματά τους. Άρα παίρνουν τον πόνο της σχέσης που πέρασε και μπαίνουν απευθείας σε μια καινούρια. Και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Τίποτα δε λέει "Σε θέλω πάλι" περισσότερο από το να ψάχνει ευκαιρίες να σε δει
Και μια να έρθει να πάρει πράγματα που ξέχασε, και μετά μήπως βγείτε για έναν καφέ να πείτε τα νέα σας επειδή είστε ώριμοι άνθρωποι και σουηδικά μοντέλα. Και μετά, τι να κάνεις, κοινές παρέες, να μην συμβιβαστούμε; Αν δεν ήθελε να σε δει, θα το απέφευγε.

Τίποτα δεν λέει "Σε σκέφτομαι ακόμα" περισσότερο από το να βλέπει συνέχεια stories σου
Και, σίγουρα, η σκέψη μπορεί να είναι "Θέλω να σε πετάξω από το μπαλκόνι", αλλά αν έμενε στις δολοφονικές τάσεις, δεν θα έμπαινε στο κόπο να επιλέγει να βλέπει τι ποστάρεις κάθε μέρα. Μάλλον ακόμα καίγεται, ακόμα κι αν το κάψιμο είναι οργισμένο πού και πού.

Τίποτα δε λέει "Συγχώρα με, καρδιά μου" περισσότερο από το να σε πρήζει στα μηνύματα
Που, οκέι, εκτός κι αν θες κι εσύ πάρα πολύ να τα ξαναβρείτε επειδή αποφάσισες ότι ο χωρισμός ήταν λάθος (ή επειδή κι εσένα δεν σου άρεσε η μοναξιά, άρα καλύτερα ζευγαρωμένη μιζέρια), εκτός κι αν έχετε ίδιους σκοπούς εδώ, αυτό σηκώνει μπλοκ. Επειδή το να ξεχάσεις έναν πρώην δεν γίνεται μέσα σε μια νύχτα. Και πρέπει να είναι έτοιμος και ο άλλος να σε αφήσει να τον ξεχάσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v