7 πληρωμένες απαντήσεις για τις dick pics

Επειδή ποτέ κανένας άνθρωπος δεν θέλησε να δει ένα πέος χωρίς να το ζητήσει, ώρα να αντιδράσεις.
7 πληρωμένες απαντήσεις για τις dick pics
Αυτό το κείμενο λαμβάνει υπόψιν δύο γεγονότα: Ότι κανείς δεν θέλει να δει ένα πέος χωρίς να το έχει ζητήσει, και πως οι άντρες δεν πρόκειται να σταματήσουν να στέλνουν το πέος τους σε άτομα που δεν το ζήτησαν. Δεν υπάρχει καμία μορφή εκπαίδευσης ή ευαισθητοποίησης που θα σταματήσει αυτή την συμπεριφορά, οπότε τι μας μένει;

Η αντίδραση.

Αυτοί είναι μερικοί τέλειοι τρόποι για να χτυπήσεις καρωτίδα όταν λαμβάνεις την δυσάρεστη έκπληξη. Ή τουλάχιστον το αντίστοιχο της καρωτίδας στο πέος. Σημαντική σημείωση: Δεν είμαστε με κανέναν τρόπο υπέρ του διαχωρισμού σε καλά και κακά πέη βάσει μεγέθους. Αλλά όταν πρέπει να βάλεις κάποιον που παίζει βρώμικα στη θέση του, αναγκαστικά παίζεις βρώμικα και εσύ. Δεν θα κλωτσούσες κάποιον στα μπαλάκια αν δεν σου είχε επιτεθεί, και με παρόμοιο τρόπο δεν θα ντροπιάσεις κανέναν άντρα για το πέος του, εκτός κι αν σε έχει αιφνιδιάσει με αυτό.

Απάντησε με ένα καλύτερο πέος
Πέη υπάρχουν πολλά στο ίντερνετ - μπορεί να έχεις κι ένα δίπλα σου. Το διπλανό μην το αξιοποιήσεις αν δεν μιλάμε για θεαματική διαφορά, και ποτέ χωρίς να πάρεις την έγκριση του κατόχου του. Αλλά πάντα μπορείς να κατεβάσεις μια εικόνα ενός πορνό πουλιού και να του την στείλεις.

Στείλε αυτή την εικόνα


Ή στείλε αυτή την εικόνα


Γέλα στα μούτρα του
Ούτε καν ελληνικά. xaxaxaxaxaxaxa
Αν σου πει ότι αυτό που κάνεις είναι αγενές και θα έπρεπε να ντρέπεσαι, πάτα το caps lock, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Πες κάτι σαρκαστικό, αλλά φρόντισε να είναι καλό
Του στυλ "Οι βλεφαρίδες του δεκάχρονου αδερφού μου είναι μεγαλύτερες από αυτό".

Φρίκαρέ τον
"Μου έστειλες φωτογραφία από το πέος ενός παιδιού;" Αρχικά, το εύκολο αστείο είναι το πλήγμα στην αυτοεκτίμηση. Το δεύτερο πλήγμα θα είναι αν μιλάτε σε εφαρμογή που δεν είναι κρυπτογραφημένη (όπως το Messenger) που και μόνο η αναφορά της φράσης "παιδική πορνογραφία" θα χτυπήσει ραντάρ. Όχι ότι πρόκειται να πάθει κάτι εφόσον δεν υπάρχει όντως παιδική πορνογραφία στο chat, αλλά ίσως να κάνεις έναν υπάλληλο από το κέντρο ελέγχου του Facebook να γελάσει, και αλήθεια το έχουν ανάγκη μες στην ημέρα τους αυτοί οι άνθρωποι. Δε φαντάζεσαι τι βλέπουν.

Στείλε screenshot στη μάνα του
Ακραίο; Ακραίο. Αν είναι άνθρωπος που τον ξέρεις τόσο καλά για να ξέρεις και την μάνα του, αν έχει ταγκάρει κάπου την μάνα του για εύκολη πρόσβαση, αλλά κυρίως αν είναι άνθρωπος που σε έπρηξε. Μάζεψε τον γιο σου, κυρία Τασία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v