Μήπως ο φίλος με προνόμια σε γουστάρει;

Επειδή τα συναισθήματα δεν ελέγχονται πάντα, αυτά είναι τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι ο φίλος με προνόμιά σου θα ήθελε κάτι παραπάνω από την σχέση σας.
Μήπως ο φίλος με προνόμια σε γουστάρει;
Η σχέση σας ξεκίνησε απλά και αθώα: με σεξ χωρίς συναίσθημα. Νόμιζες ότι είχες ανακαλύψει τον παράδεισο. Επιτέλους, ένας άνθρωπος με τον οποίο τα βρίσκατε στο κρεβάτι, που δεν έχει καμία άλλη απαίτηση από εσένα. Ένας αληθινός φίλος, αν οι φίλοι έκαναν τίμιες σεξάρες και δεν ανέλυαν τα προσωπικά τους.

Το πρόβλημα είναι ότι, για να διαβάζεις αυτό το κείμενο, μάλλον υποπτεύεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ότι έχουν αρχίσει να υπάρχουν γλυκούλικα συναισθήματα πίσω από το ωμό, ξηγημένο σεξ. Τώρα, αν αυτά τα γλυκούλικα εσύ τα σιχαίνεσαι, ή αν θες να επιβεβαιώσεις ότι υπάρχουν επειδή κατά βάθος τα νιώθεις και εσύ... δεν μας αφορά. Η δουλειά μας είναι να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Αν σε δει να φλερτάρεις ή να μιλάς για άλλα γκομενάκια εκνευρίζεται
Αν δεν ενδιαφερόταν, δεν θα έκανε σαν γάτος που προσπαθεί να μαρκάρει την περιοχή του. Αν δεν ενδιαφερόταν, επίσης, ακόμα κι αν του έβγαινε άθελά του να ζηλέψει (επειδή ο κοινωνικός μας προγραμματισμός μερικές φορές βγαίνει εκτός ελέγχου) μάλλον θα σου το έκρυβε.

Σε κοιτάει στα μάτια περισσότερο από πριν
Που εννοούμε ότι σε κοιτάει στα μάτια και εκτός κρεβατιού. Ή, αν το κάνατε σαν δυο ξένοι, πλέον το κάνετε και σε κοιτάει στα μάτια. Μάλλον σε θέλει αρκετά.

Η φωνή του γίνεται πιο γλυκούλα όταν σου μιλάει
Ξανά, αν η φάση σας ήταν μονάχα ωμό σεξ και τίποτα άλλο, μηδέν συναισθήματα, δεν θα χρησιμοποιούσε την γκομενέ φωνή του. Θα χρησιμοποιούσε μάλλον την φωνή που έχει με τουε φίλους του.

Θέλει ξαφνικά να βρίσκεστε πιο συχνά
Ίσως να θέλει απλά περισσότερο σεξ. Αλλά αυτό δεν είναι ιδανικό για όλους τους ανθρώπους που δεν θέλουν να μπλέξουν συναισθήματα στην μέση. Επειδή τα συναισθήματα πολλές φορές είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενα.

Κάνει δωράκια και σαχλαμαρίτσες που ξεπερνούν τα όρια
Ναι, να σε πάει με το αυτοκίνητο κάπου αφού έχετε βρεθεί. Τίμιο και εντός των ορίων της σχέσης σας. Να σκάσει μύτη σπίτι σου για ένα στα γρήγορα με τριαντάφυλλο τάχα μου ειρωνικά; Εντελώς άλλα μηνύματα.

Κάνει γενικά σαχλαμαρίτσες μπροστά σου
Σαχλαμαρίτσες που έχουν σκοπό να τις βρεις χαριτωμένες, και μετά να κοιτιέστε σαν κουτάβια. Κι εδώ μας ήρθε ιδέα για επόμενο κείμενο, "10 σημάδια ότι ερωτεύεσαι τις σαχλαμάρες του".

Αν υπάρχουν άλλες τριγύρω, δεν δίνει σημασία
Που, οκέι, μπορείς να πεις ότι είναι απλώς ευγενικός. Αλλά κάτι μας λέει ότι δεν είναι αυτό το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό, και θα σου πούμε ότι τις περισσότερες φορές το ένστικτό σου έχει δίκιο σε τέτοιες καταστάσεις.

Σεξ, αλλά και άραγμα
Ντελίβερι; Καμιά σειρά; Κάποια κουβέντα που ξεκινά αρκετά αθώα και καταλήγει σε φιλοσοφία ή ψυχανάλυση; Αυτά ο κόσμος τα ονομάζει ραντεβού, και δεν έχει σημασία αν είστε ήδη γυμνοί στο κρεβάτι. Βασικά, το ότι είστε ήδη γυμνοί στο κρεβάτι ίσως το κάνει και καλύτερο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v