Σημάδια ότι δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο

Αν βγήκατε και περιμένεις πώς και πώς να χτυπήσει το τηλέφωνο, αυτά είναι τα σημάδια που θα σου πουν ότι μάλλον θα περιμένεις πολύ ακόμα...
Σημάδια ότι δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο
Το ραντεβού σας ήταν καλό. Πέρασες ωραία. Μπορεί από την μεριά του να μην είδες παρόμοιο ενθουσιασμό, όμως. Ή μπορεί η ανασφάλειά σου να σε κάνει να αμφισβητείς τα πάντα αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρουμε ποιο από τα δύο ισχύει περισσότερο στην περίπτωσή σου, αλλά μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά ότι αν συνέβησαν τα παρακάτω στο ραντεβού σας, το τηλέφωνο μάλλον δεν θα χτυπήσει.

Του έφερνες αντίρρηση στα πάντα
Και για να προλάβουμε οποιαδήποτε οργή ότι αυτό ήταν σεξιστικό σχόλιο, το ίδιο θα ίσχυε και για έναν άντρα που φερόταν έτσι σε μια γυναίκα, το ίδιο θα ίσχυε και μεταξύ του ίδιου φύλου, το ίδιο θα ίσχυε και σε ραντεβού εξωγήινων. Η ωραία, έντονη κουβέντα, κάνει ευχάριστο μασάζ στον εγκέφαλο, αλλά αν ξεπερνάς τα όρια είσαι απλά ενοχλητικός άνθρωπος.

Το προσπάθησες πολύ
Το ένστικτό σου έλεγε ότι εδώ κάτι δεν κολλάει, αλλά το σώμα σου έλεγε "θέλω σεξ". Ή μπορεί ο εγκέφαλός σου να το έλεγε. Το θέμα είναι ότι εσύ παράκουσες το ένστικτο και κάθισες να ανέχεσαι ένα κακό ραντεβού, αλλά προσπαθώντας παράλληλα υπερβολικά να κρύψεις πόσο χάλια περνάς. Δεν τον έπεισες μάλλον.

Σου φάνηκε αλλού
Τι να σκεφτόταν, άραγε; Το μυαλό σου θα σου πει σίγουρα ότι σκεφτόταν κάποια άλλη, και είναι μια μεγάλη πιθανότητα. Αν όμως γενικά το κοίταγμα στα μάτια δεν συνέβαινε αρκετά στο ραντεβού σας, μάλλον δεν ψήθηκε και τόσο.

Το ραντεβού τελείωσε απότομα
Αυτό θα έπρεπε να είναι φανερό, αλλά μπορεί να βρήκε πολύ καλή δικαιολογία. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης άνθρωπος για να συμβεί αυτό. Μάλλον είχε σκεφτεί ήδη τρόπο διαφυγής.

Μέθυσες
Που θα ήταν εντάξει αν είχε μεθύσει κι αυτός και είχατε ένα μεθυσμένο ραντεβού. Αν όμως μέθυσες μόνο εσύ, είναι σίγουρα κάτι που δεν θα τον κάνει να θέλει να ξαναβγεί μαζί σου. Επίσης, έχουμε 2021, ο κόσμος πλέον ξέρει ότι το σεξ με μεθυσμένο άτομο είναι στην καλύτερη περίπτωση πολύ γκρίζα ζώνη από ηθικής πλευράς. Η αγάπη σου για το αλκοόλ καταστρέφει την σεξουαλική ζωή σου.

Δεν έπαιξε καθόλου βόλτα
Επειδή τι είναι το ραντεβού χωρίς εκείνη την βόλτα που κάνεις πριν το διαλύσετε, που είναι γεμάτη ένταση και "τώρα να φιλήσω ή όχι ακόμα;" και όλες εκείνες τις ζυμώσεις που θα δείξουν αν εν τέλει το ραντεβού ήταν πετυχημένο; Αν απλά χώρισαν οι δρόμοι σας, μάλλον δεν ήθελε να περάσει και πολύ παραπάνω χρόνο μαζί σου.

Δεν σε φίλησε
Ακόμα κι αν περπατήσατε λίγο και σε πήγε μέχρι σπίτι, αν τα πράγματα δεν έγιναν αρκετά ερωτικά μεταξύ σας για να καταλήξει η κατάσταση σε φιλί, τότε κάτι στράβωσε. Βέβαια, μπορεί να έχεις πέσει και σε φουλ ντροπαλό, ποτέ δεν ξέρεις.

Είπε "Τα λέμε"
Άουτς. Χειρότερο από το να πει απλά "Γεια".

Στο ραντεβού μιλούσε για άλλες
Μερικές φορές, ένα ραντεβού πάει τόσο χάλια, που παραιτείσαι εντελώς από το να προσπαθείς να φτιάξεις την κατάσταση. Και αν είσαι αρκετά κάφρος, τότε θα αρχίσεις να μιλάς και για άλλες κατακτήσεις, μπας και ξεκλέψεις έστω λίγες συμβουλές και δεν πάει εντελώς χαμένος ο χρόνος.

Σε παράτησε εξαρχής
Και για να κλείσουμε με το χειρότερο από όλα: Αν από την πρώτη φορά δεν μπήκε στον κόπο να εμφανιστεί αλλά μετά είχε δικαιολογίες, ο μόνος τρόπος να σου πει ότι θέλει να σε δει είναι να προτείνει όσο πιο άμεσα γίνεται μια εναλλακτική ημερομηνία. Αν δεν το κάνει επιτόπου, θα πρέπει να τον κυνηγάς πάλι εσύ. Και μπορεί να σου πει εντάξει, και να βγείτε, αλλά μετά εσύ μπορεί να σκέφτεσαι ότι το κάνει σαν κάποιου είδους κοινωνική αγγαρεία, και επειδή αυτοί οι εσωτερικοί μονόλογοι δεν είναι καλό να συμβαίνουν, μπορείς απλά να σταματήσεις να περιμένεις να σου στείλει, και να στείλεις εσύ. Σε κάποιον άλλο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v