Ανδρικές εξομολογήσεις: Όταν σε τρομάζει μια γυναίκα

Ρωτήσαμε φίλους και αναγνώστες ποια ήταν η πιο τρομακτική τους εμπειρία με γυναίκα σε ραντεβού. Και μας απάντησαν. Και τώρα νιώθουμε άβολα.
Ανδρικές εξομολογήσεις: Όταν σε τρομάζει μια γυναίκα
Το κλισέ θέλει να είναι ανάποδα τα φύλα σε κείμενα όπως αυτό. Και το κλισέ είναι πραγματικότητα, επειδή θα υποθέσουμε για κάθε τρομακτικό ραντεβού που μπορεί να έχει ένας άντρας, μια γυναίκα έχει τέσσερα με πέντε. Οπότε, για να αφήσουμε την δαμόκλειο σπάθη να πέσει και να μην χτυπήσει κανέναν, αυτό το κείμενο δεν έχει σκοπό να συγκρίνει εμπειρίες, ούτε να γίνει διδακτικό, αλλά ούτε και να είναι εντελώς στην πλάκα.

Επειδή ένα τρομακτικό ραντεβού είναι τρομακτικό ραντεβού, άσχετα από το ποιοι συμμετέχουν. Όπως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τρομακτικοί, ασχέτως φύλου. Βάλε ένα ποτό και ετοιμάσου για τα κακά, τα χαζά και τα άσχημα.

Είχα βγει με μια τύπισσα που μου αποκάλυψε ότι μου είχε δώσει ψεύτικο όνομα ως μια γραμμή άμυνας, και εγώ της είπα ότι δεν θέλω να το μάθω. Οπότε πηγαινοερχόμουν σπίτι της και την έλεγα με άλλο όνομα. Έναν μήνα μετά βρήκα ένα post-it από την συγκάτοικό της και έτσι έμαθα πώς την λένε. Αυτή ήταν και η πρώτη κοπέλα που έκανα ολοκληρωμένο σεξ. Α, και έναν χρόνο μετά που την ξαναπέτυχα, την χαιρέτησα και μου έκανε κ*λοδάχτυλο.
Πέτρος, 25

Είχε γκόμενο και ήθελε να κάνουμε τα πάντα πάνω από τα ρούχα, αλλιώς ήταν κέρατο. Τα πάντα, απλά να μην βγουν τα ρούχα. Μου είχε φανεί τρομακτικό ότι δεν είχε πρόβλημα να κάνουμε κάτι, αρκεί να υπάρχει ένα ύφασμα στην μέση.
Ανέστης, 31

Είχε φετίχ βιασμού και μου έλεγε επανειλημμένα ότι ήθελε να έρθω σπίτι της και να το κάνω. Το ήθελε τόσο εμμονικά που φοβήθηκα, με έπιασαν παράνοιες.
Ηλίας, 36

Με έβγαλε στην εστία της σχολής της για φαγητό με το πρόσχημα ότι είμαι άντρας και οι άντρες συνέχεια πεινάνε, και μου μιλούσε για πανηγύρια. Μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν καλή κοπέλα και απλά της άρεσαν πολύ τα πανηγύρια, αλλά για πρώτο ραντεβού μου φάνηκε πολύ περίεργο.
Τάσος, 24

Την είχα γνωρίσει στην καλοκαιρινή μου δουλειά. Φλερτάραμε αρκετές μέρες, ήταν πολύ ρομαντική και έπεσαν μερικά φιλάκια. Το θέμα είναι πως στο πρώτο ραντεβού, μέσα στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά μού είχε εξηγήσει πως είναι από πολύ παραδοσιακή οικογένεια και πως θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδί, και ότι θα ήταν πολύ οκέι να μετακόμιζα στο σπίτι με την υπόλοιπη οικογένειά της και να την άφηνα έγκυο. Ήμουν 22.
Φίλιππος, 30
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v