ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Αυτά θέλει να δει για να σε ερωτευτεί τρελά

Μην βάζεις το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζει πυρκαγιά. Αυτό που θέλει αλήθεια να δει από εσένα είναι κάτι άλλο...

Αυτά θέλει να δει για να σε ερωτευτεί τρελά

Οι άντρες είναι λίγο παρεξηγημένα όντα. Ναι, αισθάνονται πιο έντονα την έλξη από οπτικά ερεθίσματα και ναι, μερικές φορές δεν έχουν τον καλύτερο τρόπο να εκφράζονται, αλλά αυτά που θέλουν στην πραγματικότητα να δουν για να σε ερωτευτούν τρελά, είναι άλλα πράγματα.

Συνεπώς, σταμάτα να ανησυχείς για την εμφάνισή σου και για το αν ακούστηκαν αρκετά έξυπνα αυτά που είπες, και σκέψου αν έχεις τις παρακάτω αρετές.

Θέλει να τον καταλαβαίνεις
Όταν σου μιλάει και αποφασίζει να μοιραστεί μαζί σου αυτά που σκέφτεται, θέλει να τον ακούς και να καταλαβαίνεις τον πόνο του. Μην σκέφτεσαι εκείνη την ώρα το κατάλληλο πράγμα για να πεις, επειδή και οι άντρες πολλές φορές θέλουν απλώς να γκρινιάξουν για το πρόβλημά τους και να το βγάλουν από μέσα τους. Δεν χρειάζονται προτάσεις για λύση, χρειάζονται απλώς λιγάκι κατανόηση.

Θέλει την υπομονή σου
Επειδή ξέρει ότι δεν είναι τέλειος και ότι θα κάνει λάθη, και θα χρειαστεί να τουν δείξεις ότι καταλαβαίνεις τα λάθη του. Ότι μάλιστα κάνεις και εσύ, σαν άνθρωπος που είσαι, και ότι θέλεις να δείξεις υπομονή για να δουλέψετε μαζί τα πράγματα που θέλετε να διορθώσετε στον εαυτό σας.

Θέλει να τον βλέπεις ίσο
Και ο καλύτερος τρόπος για να το αποδείξεις αυτό δεν είναι μέσα από φιλοσοφικές συζητήσεις περί κοινωνίας και ηθικής: είναι να του το δείξεις στην πράξη. Μην ενσωματώνεις πατριαρχικά στερεότυπα που σκότωναν τις ισορροπίες στην θέση, και πάρε πρωτοβουλίες που θα του δείξουν ότι είστε μαζί σε αυτό, και δεν κρέμεσαι από πάνω του.

Θέλει να βλέπει την αισιοδοξία σου
Σε μια σχέση, και οι δύο σύντροφοι πρέπει να ανεβάζουν ο ένας τον άλλο. Μερικές φορές, θα χρειαστεί να τον ανεβάσεις εσύ. Και η αισιοδοξία σου μπροστά στα εμπόδια είναι κάτι που θα τον κάνει να σε εκτιμήσει περισσότερο από κάθε τι.

Θέλει να του δίνεις μια άλλη οπτική γωνία
Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι τα αντίθετα έλκονται. Ένας παρορμητικός άνθρωπος, για παράδειγμα, θα ερωτευτεί τρελά έναν λογικό, που του αρέσει να κάνει πλάνα και να τα τηρεί. Θα εξισορροπούν ο ένας τον άλλο, αλλά θα προσφέρουν και μια διαφορετική οπτική γωνία στην ζωή, που θα κάνει την σχέση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Θέλει να μπορείς να διασκεδάζεις μαζί του
Αυτό μπορείς να το πιάσεις από πολλές πλευρές. Υπάρχουν οι πιο στερεοτυπικοί άντρες που θέλουν μια γυναίκα να βλέπει μαζί τους μπάλα ή να παίζουν μαζί βιντεοπαιχνίδια. Ο καθένας έχει τους δικούς του τρόπους να διασκεδάζει και να σβήνει λίγο τον εγκέφαλό του από το στρες. Θέλει πολύ να συμμετέχεις, και θέλει να γνωρίσει και τους δικούς σου τρόπους, για να συμμετέχει κι αυτός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2