5 σημάδια ότι μάλλον θα γυρίσει

Αν χωρίσατε πρόσφατα και αναρωτιέσαι (και το θέλεις, το θέλεις πολύ) αν θα ξαναγυρίσει, θα μοιραστούμε την γνώση μας μαζί σου.
5 σημάδια ότι μάλλον θα γυρίσει
Μετά από έναν χωρισμό δεν είναι περίεργο να θες να τα ξαναβρεις με τον πρώην σύντροφό σου. Για οποιονδήποτε λόγο. Εδώ δεν κρίνουμε, δεν είναι τέτοιο κείμενο αυτό. Εδώ θα σου πούμε ποια είναι τα σημάδια ότι μάλλον θα επιστρέψει σε εσένα, επειδή υποθέτουμε πως κι εσύ το θες πολύ.

Ναι, εντάξει, είμαστε κάπως υποχρεωμένοι - ως καλοί φίλοι - να σε ρωτήσουμε αν ξέρεις τι πας να κάνεις, αν πιστεύεις πως είναι καλή ιδέα. Κι εσύ, ως εξίσου καλός φίλος, μπορείς να χαμογελάσεις και να συνεχίσεις να διαβάζεις, σαν να μην σου είπαμε τίποτα.

1. Βρίσκεται ήδη σε νέα σχέση
Ρημπάουντ. Ρημπάουντ, ρημπάουντ, ρημπάουντ. Είναι πολύ διασκεδαστικά, υπακούν πλήρως στο κλισέ "ο έρωτας με έρωτα περνάει" και, εν τέλει, σπάνια διαρκούν πολύ. Αν, πάλι, γνωρίζεις πως η νέα σχέση είχε πρακτικά ξεκινήσει πριν χωρίσετε, τότε δεν είμαστε και τόσο σίγουροι. Μια σχέση που ξεκινάει ως κέρατο είναι λίγο-πολύ καταδικασμένη από την αρχή, αλλά σημαίνει αυτό πως πρέπει να τα ξαναβρείτε;

2. Η νέα σχέση είναι 180 μοίρες στροφή από εσένα
Κι αυτό τις περισσότερες φορές είναι απελπισμένη κίνηση για να ξεπεράσεις ένα άτομο που δεν λέει να φύγει απ' το μυαλό κι απ' την καρδιά σου.

3. Είναι όλη την ώρα στα social media σου
Οι κανόνες της νέας εποχής: Μετά από έναν αληθινό χωρισμό, δεν κάνεις ούτε "χαχα" σε story. Οτιδήποτε άλλο τον πρώτο καιρό του χωρισμού είναι παράκληση για προσοχή - όπως και το ίδιο το story στο οποίο έγινε το "χαχα", να υποθέσουμε.

4. Δεν σου έχει επιστρέψει πράγματά σου
Και επειδή η προηγούμενη παράγραφος πρακτικά σήμαινε "Το Instagram πλέον ορίζει συμπεριφορές στην κοινωνία και καλά θα κάνεις να το αποδεχτείς", ας επιστρέψουμε σε κάτι φουλ πατροπαράδοτο: Έχει ακόμα πράγματά σου στο σπίτι του και δεν σου τα έχει επιστρέψει. Εναλλακτικά, έχει αφήσει στο δικό σου σπίτι και αφήνει το ενδεχόμενο ανοιχτό.

5. Δεν αλλάζει καθόλου
Ένας άνθρωπος που θέλει να ξεπεράσει κανονικά έναν χωρισμό, με κάποιον τρόπο θα προσπαθήσει να "αλλάξει" τον εαυτό του. Να καλύψει ένα κενό, χωρίς αυτό το κενό να είναι αναγκαστικά μια νέα σχέση. Μπορεί να αρχίσει να μαθαίνει μια νέα γλώσσα, να γυμνάζεται, ή να κάνει ντεκαπάζ. Δεν έχει σημασία πόσο ουσιώδης είναι η διαφορά, αλλά ένα άτομο που προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του μετά από μια σχέση κάνει όντως προσπάθεια να τον ξεπεράσει.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v