15 single φρίκες της καραντίνας

Αυτά είναι δεκαπέντε πράγματα που περνάνε από το μυαλό ενός ανθρώπου που ζει μόνος του στην καραντίνα, χωρίς να είναι σε σχέση. Καλή διασκέδαση.
15 single φρίκες της καραντίνας
Το μυαλό του ανθρώπου είναι ένα μυστήριο πράγμα, που μερικές φορές στρέφεται εναντίον του ίδιου του εαυτού του. Και όταν περνάς καραντίνα και είσαι single, αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει πολύ ανυπόφορο. Είτε φταίει η κοινωνία που σε έκανε να πιστεύεις ότι μία σχέση θα σε ολοκλήρωνε, είτε φταις εσύ και οι ιδέες που έχεις για τις σχέσεις, ένα είναι το σίγουρο: είναι κακή φάση να είσαι μόνος.

Και αυτές είναι δεκαπέντε σκέψεις που μάλλον έκανες και εσύ.

*Θα πεθάνω μόνος;
*Έχω βαρεθεί να μαγειρεύω για ένα άτομο.
*Καλά, να παίρνω ντελίβερι για ένα άτομο.
*ΚΑΛΑ, να παίρνω ντελίβερι για δύο άτομα και να το τρώω μόνος.
*Και επίσης κάθε φορά νιώθω ότι ο ντελιβεράς με κρίνει και το φιλοδώρημα είναι για να εξαγοράσω την σιωπή του, για να μην πει στους άλλους ντελιβεράδες ότι τρώω για δύο.

*Είναι τέλειο να κοιμάσαι μόνος, επειδή απλώνεσαι...
*...μέχρι που σκέφτεσαι ότι ο λόγος που απλώνεσαι είναι επειδή δεν υπάρχει άνθρωπος που θα 'θελε να κοιμάται δίπλα σου αυτή τη στιγμή.
*Πότε πήγε πέντε το πρωί;
*Μήπως φορτώνομαι στους φίλους μου περισσότερο απ' ό,τι πρέπει επειδή έχω ανάγκη για επικοινωνία;
*Μήπως κατά βάθος ζηλεύω τους φίλους μου που έχουν σχέση αυτή την στιγμή, αγνοώντας το γεγονός ότι και σε μία σχέση, πάλι θα είχα προβλήματα;

*Είναι ηθικό να κάνεις σχέση για να έχεις εύκαιρο σεξ κάθε φορά που νιώθεις ότι βαραίνει επικίνδυνα ο εσωτερικός σου μονόλογος;
*Θα πεθάνω μόνος;
*Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά τραγούδια για χωρισμό και τόσα λίγα για το να έχεις ξεχάσει πώς είναι να είσαι σε σχέση;
*Τι είναι καν μια σχέση;
*Μήπως να πάρω γάτα;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v