5+1 τρόποι να αφήσει την γυναίκα του για εσένα

Αν τόσο καιρό σου λέει ότι θα αφήσει την γυναίκα του για εσένα και δεν το κάνει, έχουμε έξι τρόπους για να επισπεύσεις την διαδικασία. Ή να γλυτώσεις.
5+1 τρόποι να αφήσει την γυναίκα του για εσένα
Είσαι, λοιπόν, το τρίτο άτομο. Ίσως δεν το 'ξερες στην αρχή, ίσως να ήταν απλώς μια νύχτα πάθους. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχεις κολλήσει, και οι άδειες υποσχέσεις ότι θα αφήσει την γυναίκα του για εσένα δεν λένε να πραγματοποιηθούν.

Και επειδή έχεις αρχίσει να ανησυχείς ότι μάλλον δεν θα αφήσει την γυναίκα του για εσένα, ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω αυτή την αρνητικότητα και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Αυτοί είναι δέκα τρόποι για να τον καταφέρεις επιτέλους να διώξει αυτή την γυναίκα απ' την ζωή του.

*Το κείμενο είναι, προφανώς, παρωδία και υπερβολή. Αλλά την ίδια στιγμή δεν λέει και κάποιο ψέμα.

1. Φερ' το στην κουβέντα όσο κάνετε σεξ
Δεν θα μπορεί να αποφύγει το θέμα αν σε κοιτάει στα μάτια και είναι 100% προσηλωμένος πάνω σου εκείνη τη στιγμή. Είναι αυτό κάπως χειριστικό; Ναι. Αλλά ξέρεις τι είναι ακόμα πιο χειριστικό; Να έχεις παράλληλη σχέση και να παίζεις με τα συναισθήματα ενός ανθρώπου, οπότε ίσως είστε λίγο πάτσι.

2. Μπες μπροστά από την πόρτα όταν πάει να φύγει
Μόνοι οι άνθρωποι που έχουν φτάσει σε απελπισμένο σημείο το κάνουν αυτό. Θα εκτιμήσει το πάθος σου και θα το ξανασκεφτεί. Ή και όχι, και θα νομίζει ότι τρελάθηκες. Σε κάθε περίπτωση, θα καταλάβει ότι σοβαρεύεσαι και ότι σε έχει φτάσει στο αμήν.

3. Απείλησε να τα πεις όλα στην γυναίκα του
Προφανώς και θα είναι μπλόφα, ξέρεις πως αν το κάνεις αυτό θα σε μισήσει. Αλλά πρέπει να τον πείσεις, πιάσε το κινητό σου και πριν προλάβει να σου πει "Και πού ξέρεις το τηλέφωνο της γυναίκας μου, μωρή;", ασ' το να πέσει κάτω, ξεκίνα να κλαις και πέσε στην αγκαλιά του. Έτσι θα τον κάνεις να έρθει κοντά σου. Ή, αν θες σαφώς λιγότερο δράμα από αυτό, απλώς θύμισέ του ότι έχει γυναίκα και ότι οι παράλληλες σχέσεις είναι και παράνομες.

4. Κάνε την σχέση σας ακόμα πιο σεξουαλική
Αν έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι ότι το μόνο πράγμα που σας έφερε κοντά ήταν το σεξ και ότι συναισθηματικά του είσαι τόσο συμπαθής όσο μια κολονοσκόπηση, τότε ξέρεις ποιο χαρτί να παίξεις ξανά και ξανά. Το σεξ δημιουργεί ορμόνες συμπάθειας. Ή, εναλλακτικά, σταμάτα να κάνεις σεξ μαζί του και να χτίζεις ψεύτικες ελπίδες. 

5. Ζήτα το πολύ ευγενικά
Μερικοί άνθρωποι δεν λειτουργούν καθόλου καλά υπό πίεση. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις αυτή την συζήτηση χωρίς να παγώνουν ακόμα και τα ρολόγια στο δωμάτιο; Πέρα από την πλάκα, ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μιλήσετε για το (αβέβαιο) μέλλον της σχέσης αυτής να είναι χωρίς υστερίες, αλλά με ξεκάθαρη την υπόνοια ότι του δίνεις ένα τελεσίδικο.

6. Αγάπα τον εαυτό σου
Ας είμαστε ειλικρινείς. Στις περισσότερες σχέσεις με τρίτο άτομο, το να χωρίσει η αρχική σχέση για να ξεκινήσει κάτι άλλο είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Και, ακόμα κι αν θες τόσο πολύ αυτό το άτομο, έτσι ώστε να σε νοιάζει να προσπαθήσεις να γίνεις η εξαίρεση αυτή... έχουμε μια ερώτηση: Πιστεύεις ότι μια σχέση που ξεκινά ως απιστία, δεν μπορεί να τελειώσει επίσης λόγω απιστίας;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v