Το Facebook Dating ήρθε και στην Ελλάδα

Ποιο Tinder; Ο κολοσσός των social media φέρνει τη δική του υπηρεσία γνωριμιών στην Ευρώπη και υπόσχεται να σου βρει γκόμεν@ όπως σου βρήκε παλιούς συμμαθητές.
Το Facebook Dating ήρθε και στην Ελλάδα
Είσαι έτοιμος/η να βρεις τον έρωτα της ζωής σου; Το Facebook Dating είναι από σήμερα διαθέσιμο σε 32 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Η νέα υπηρεσία, που ξεκίνησε στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2019, σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις ένα προφίλ βασισμένο στο προφίλ σου στο Facebook, το οποίο θα μπορείς και να σβήσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς να επηρεαστεί ο λογαριασμός σου. Το μικρό σου όνομα και η ηλικία σου θα εισάγεται αυτόματα από το «κανονικό» προφίλ σου, ενώ το επίθετο παραμένει κρυμμένο. Για τις υπόλοιπες πληροφορίες που έχεις στο προφίλ σου, θα έχεις την δυνατότητα επιλογής, αν θέλεις να τις συμπεριλάβεις και στο dating προφίλ ή όχι.

«Ξεκινάμε το Facebook Dating στην Ευρώπη για να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να βρουν ουσιαστικές σχέσεις μέσα από πράγματα που έχουν κοινά, όπως ενδιαφέροντα και ομάδες» έγραψε η υπεύθυνη της υπηρεσίας, Κέιτ Όρσεθ, σε σχετική ανάρτησή της. Από το ξεκίνημά της σε 20 χώρες εκτός Ευρώπης, η υπηρεσία έχει κάνει περισσότερα από ενάμισι εκατομμύριο «ταιριάσματα», σύμφωνα με την ίδια.

Το Facebook Dating περιλαμβάνει το Secret Crush, που σου επιτρέπει να επιλέξεις μέχρι εννέα φίλους ή ακολούθους από το Facebook και το Instagram, με τους οποίους θα ενδιαφερόσουν να… πάτε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο (κλείσιμο ματιού). Αν σε έχουν συμπεριλάβει κι εκείνοι στις δικές τους λίστες, τότε μόνο θα το μάθετε κι οι δύο, αλλιώς το Facebook υπόσχεται να το κρατήσει για πάντα μυστικό.

Επίσης, το Facebook Dating θα δίνει τη δυνατότητα εικονικού ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης, μέρες που είναι. Ο ενδιαφερόμενος απλά στέλνει ηλεκτρονική πρόσκληση σε κάποιον/α και, αν πάρει θετική απάντηση, οι δυο τους μπορούν να μιλήσουν.

Τέλος, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, το Facebook Dating «δεν θα προτείνει τους τρέχοντες φίλους σας στο Facebook ως πιθανές ενδιαφέρουσες γνωριμίες ούτε θα τους ειδοποιεί ότι έχετε εγγραφεί στην εφαρμογή Dating. Για παράδειγμα, το προφίλ γνωριμιών σας, τα μηνύματα γνωριμιών και τα άτομα που σας αρέσουν ή ταιριάζετε στο Dating δεν θα εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων στο Facebook. [Το Facebook] Έχει δεσμευτεί να κάνει το Facebook Dating ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα να αναζητήσουν έναν σύντροφο ώστε να ξεκινήσουν μία ουσιαστική σχέση».

Για τα υπόλοιπα… κλικ εδώ 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v