Τι σου κρύβει το κάθε ζώδιο

Τα ζώδια έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Κάποια αρνητικά για τους ίδιους έχουν μικρή σημασία, ωστόσο κάποια άλλα προσπαθούν να τα κρύψουν.
Τι σου κρύβει το κάθε ζώδιο
Κριός

Μπορεί ο Κριός να είναι περιπετειώδης και να έχει όρεξη να κάνει πράγματα συνέχεια. Ωστόσο, είναι λίγο μικροπρεπής. Και δε θέλει με τίποτα να το καταλάβεις∙ κι αυτός είναι ο λόγος που κρύβει συνέχεια τα κίνητρά του.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει αυτόν τον αέρα του πελούσιου, του Βούδα που κάθεται στον θρόνο του σαν να μην τον ενδιαφέρει τίποτα και κανένας. Τα φαινόμενα όμως απατούν.  Ο Ταύρος μπορεί να εξαρτάται απολύτως από εσένα και να το κρύβει τεχνηέντως.

Δίδυμοι

Συμβαίνει κάτι παράξενο με τον Δίδυμο. Πρόκειται για ένα ζώδιο που προσαρμόζεται εύκολα σε παρέες και καταστάσεις, και πολλοί μάλιστα λένε ότι είναι αρκετά έξυπνος. Αυτό ο Δίδυμος το παίρνει πάνω του και πολλές φορές γίνεται εγωιστής- άσχετα αν προσπαθεί να το κρύψει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι η κλασική περίπτωση ανθρώπου επιρρεπή στη θλίψη∙ το ξέρει και ο ίδιος αυτό. Προσπαθεί όμως να το κρύψει με νύχια και με δόντια. Δε θέλει να φορτώνονται οι άλλοι τις σκοτούρες του.

Λέων

Ο Λέων, γενικά, δύσκολα κρύβει τα συναισθήματά του ή οτιδήποτε τον αφορά. Είναι εκφραστικός κι αυτός είναι και ο λόγος που είναι δημοφιλής. Κι αν ένα πράγμα τον εμποδίζει στη ζωή του είναι το πείσμα του. Και αυτό είναι που διπλωματικά προσπαθεί να κρύψει.

Παρθένος

Ο Παρθένος γενικά είναι οργανωτικός και τα θέλει όλα στην εντέλεια. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που είναι λιγάκι ιδιότροπος. Γι’ αυτό αν του πεις «έλα μωρέ όλα σου ξινίζουν χαλάρωσε λίγο» θα τον δεις να δυσκολεύεται.

Ζυγός

Το πιο κοινωνικό ζώδιο του ζωδιακού δεν είναι τυχαία το πιο κοινωνικό ζώδιο του ζωδιακού. Η «δημοσιοσχετίστικη» ζωή τον έχει κάνει να φέρεται και να μιλά λίγο ρήχα∙ κάτι που προσπαθεί μάταια να κρύψει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός γενικά είναι μυστήριος και προσπαθεί να κρύψει πολλά πράγματα. Ένα εκ των οποίων είναι η ακαταστασία. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που κάνει καλό σεξ∙ δεν τον νοιάζει αν θα πέσει το εσώρουχό του στο πάτωμα.

Τοξότης

Τον βλέπεις έτσι χαρωπό και αλέγρο τον Τοξότη και νομίζεις ότι είναι ελεύθερο πνεύμα και κουλ τύπος γενικά. Απαττάσαι. Ο Τοξότης γενικά στις σχέσεις του, είτε φιλικές είτε ερωτικές είναι αρκετά κτητικός.

Αιγόκερως

 Αν κάτι θέλει να κρύψει απεγνωσμένα ο φιλόδοξος Αιγόκερως στη ζωή του είναι το πόσο ευάλωτος είναι. Δε θέλει και δεν πρέπει να φαίνεται ευαίσθητος καθώς ξέρει ότι για να πετύχει τους στόχους του δε θα πρέπει να τον χειρίζονται.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να είναι αρκετά εναλλακτικός, να έχει φρέσκες ιδέες και να πηγαίνει κόντρα σε οτιδήποτε είναι έστω και λίγο mainstream, αλλά δυστυχώς τις ιδέες που έχει στο μυαλό του, αργεί πολυυυυύ να τις εφαρμόσεις. Ναι, είναι αναβλητικός, τι να κάνει;

Ιχθείς

Τι άλλο θα προσπαθούσε να κρύψει ο Ιχθύς πέρα από την ατσουμπαλιά του; Το γεγονός ότι είναι αφηρημένος τον κάνει και σούπερ αδέξιο. Οι κινήσεις του θα έλεγε κανείς είναι… αρκετά ανάλαφρες και παρασύρει άθελά του τα πάντα στο πέρασμά του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v