ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Αυτά που θα ήθελε ένας ντροπαλός άντρας να ξέρεις

Εάν πιστεύεις ότι οι ντροπαλοί άντρες δεν έχουν κάτι να πουν, πλανάσαι. Απλά πρέπει να μπεις τη διαδικασία να το ανακαλύψεις.

Αυτά που θα ήθελε ένας ντροπαλός άντρας να ξέρεις

Συνήθως στις γυναίκες αρέσουν οι εξωστρεφείς, πιο αλέγροι τύποι. Η ομορφιά όμως κρύβεται στους ντροπαλούς άντρες· σε αυτούς που σου ανοίγονται σιγά-σιγά. Σε αυτούς που έχουν πράγματα να πουν, αλλά δε θα το κάνουν για να καυχηθούν.

Πράγματι, είναι πολύ όμορφο να ανακαλύπτεις έναν άνθρωπο χωρίς να σου αποκαλύπτει τα πάντα από την αρχή. Ωραία και τα ανοιχτά βιβλία, αλλά δεν έχει γούστο να ξέρεις πώς θα εξελιχθεί το στόρι.

Θα σε ακούσει ό,τι κι αν γίνει

Θα είναι εκεί για εσένα όποτε το ζητήσεις. Θα αφουγκραστεί τον πόνο σου. Δεν του αρέσει να μιλά πολύ, ούτε να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Δε σκέφτεται τι θα σου απαντήσει και πώς θα βγει από πάνω. Όλα αυτά τον καθιστούν τον τέλειο ακροατή, τον τέλειο σύντροφο που θα δε θα ενδιαφέρεται μόνο για πάρτη του, αλλά και γι’ αυτά που έχεις να του πεις.

Θυμάται τα πάντα…

Το γεγονός ότι είναι πάντα εκεί για να ακούσει αυτά που λες, τον βοηθά να θυμηθεί τα περισσότερα από αυτά που του λες. Κάποιοι ακούν αλλά δε δίνουν τη δέουσα προσοχή. Ένας ντροπαλός και κατ’ επέκταση εσωστρεφής άνθρωπος επειδή δεν κάνει «θόρυβο» παρατηρεί αυτά που συμβαίνουν γύρω του και δίνει την αμέριστη προσοχή του. Γι’ αυτό θυμάται σχεδόν τα πάντα από αυτά που έχεις πει.

Του αρέσει η σιωπή

Τις αμήχανες και σιωπηλές στιγμές ο ντροπαλός άντρας τις εκτιμά σε ένα ραντεβού. Κι ενώ εσύ υποθέτεις ότι δεν του αρέσεις, εκείνος απολαμβάνει τις στιγμές που μπορεί να σε κοιτάξει χωρίς να λέτε τίποτα. Εξάλλου η καλή επικοινωνία σε κάτι τέτοιες στιγμές φαίνεται.

Δεν κρύβει κάτι, αλλά αν θέλεις να μάθεις κάτι πρέπει να τον ρωτήσεις

Αν περιμένεις να σου ανοιχτεί ένας εσωστρεφής άντρας, θα περιμένεις πολύ. Δεν του αρέσει να μιλά για τον εαυτό του και σίγουρα δεν του αρέσει να «έχει τα ηνία» της κουβέντας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι μυστικοπαθής ή ότι κρύβει κάτι. Σημαίνει ότι θέλει να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να του κάνεις τις σωστές ερωτήσεις.

Δεν του αρέσει η πολυκοσμία

Όπως είναι φυσιολογικό, ένας ντροπαλός άντρας δε θέλει να βρίσκεται σε μέρη με πολύ κόσμο. Δεν είναι ότι πάσχει από αγοραφοβία· απλώς δεν περνάει καλά όταν πρέπει να γνωρίσει και να συναναστραφεί με ανθρώπους που δεν έχει ξαναδεί ποτέ του.

Κι αυτό σημαίνει ότι αν αποφασίσεις να τον γνωρίσεις σε φίλους, καλό είναι να αποφύγεις τις μεγάλες μαζώξεις.

Έχει αυτοπεποίθηση, αλλά θέλει την επιβεβαίωση

Φαινομενικά ένας ντροπαλός άντρας δεν έχει αυτοπεποίθηση, είναι ηττοπαθής. Κι όμως, τα φαινόμενα απατούν. Είναι αρκετά συνειδητοποιημένος σχετικά με το ποιος είναι και εκτιμά τον εαυτό του. Ωστόσο, θέλει να ξέρει ότι τον εκτιμάς και εσύ. Και θέλει να του το πεις. Ξέρεις γιατί; Επειδή αντιλαμβάνεται πλήρως ότι οι ντροπαλοί άνθρωποι δεν αρέσουν σε όλους –και δεν τον νοιάζει. Θέλει όμως να ξέρει ότι αρέσει σε εσένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Όσο πιο πολύ θέλεις να ψηλώσεις, τόσο πιο καλά πρέπει τα πόδια σου να στηρίζονται στη γη. Κάθε δέντρο το ξέρει αυτό."

Michel Tournier, Γάλλος συγγραφέας

  • 1894 - Με πρωτοβουλία του Πιερ ντε Κουμπερτέν, ιδρύεται στο Παρίσι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2