Τα πιο διακριτικά (και πετυχημένα) φλερτ

Θες να τον κάνεις να τρελαθεί, να μην μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται; Πίστεψέ μας, δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά.
Το φλερτ δεν θα έπρεπε να είναι πολύπλοκο. Δεν θα έπρεπε κανείς να νιώθει ότι δεν μπορεί να το κάνει, επειδή δεν ξέρει πώς. Επειδή, αν το καλοσκεφτούμε, το φλερτ δεν είναι τίποτα παραπάνω από μικρές στιγμές γοητείας. Και η γοητεία, μερικές φορές, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Δεν μας πιστεύεις; Διάβασε παρακάτω και θα δεις…

*Δάγκωσε το κάτω χείλος σου. 10/10 θα πιάσει το νόημα.

*Αν τον πιάσεις να σε χαζεύει, χαμογέλα του και βγαλ’ του γρήγορα την γλώσσα. Είναι παιχνιδιάρικο, είναι χαλαρό και δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί για αγένεια με τίποτα.

*Τεντώσου μπροστά του. Έχεις δει ανθρώπους να τεντώνονται; Τότε ξέρεις ότι είναι σέξι.

*Κάλεσέ τον για καφέ, φαγητό, για ό,τι θες, με την παρέα σου. Και καν’ το να φανεί λες και μόλις το σκέφτηκες. Ναι, προφανώς έχεις οργανώσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αλλά το χαλαρό είναι ελκυστικό.

*Πάμε κάτι κλασικό και δοκιμασμένο: Κοίτα τον, και μόλις σε πάρει χαμπάρι, απόστρεψε το βλέμμα γρήγορα και ντροπαλά. Περίμενε, επανάλαβε.

*Αν είναι δίπλα σου, άγγιξέ τον. Διακριτικά, λίγο και στο χέρι. Πίστεψέ μας, είναι αρκετό για να καταλάβει τι θέλεις.

*Κάνε του ένα κομπλιμέντο. Υπάρχει άνθρωπος που να μην λατρεύει τα κομπλιμέντα; Όχι.

*Πες “κατά λάθος” κάτι σεξουαλικό. Ορκιζόμαστε, δεν το ήθελες, ήταν φροϋδικό ολίσθημα. Και τώρα θα σε σκέφτεται λογικά το βράδυ.

*Αν – και μόνο αν – έχεις την ατυχία να κάνεις μια γκάφα μπροστά του, αποδέξου το και σπάσε πλάκα με τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό. Μην προσχεδιάζεις γκάφες, όμως, ποτέ δεν καταλήγουν καλά.

*Γέλα. Ασυγκράτητα, χωρίς να σε νοιάζει τίποτα. Ούτε ο ήχος του γέλιου σου, ούτε η ένταση, ούτε αν σε κοιτάνε. Αν κάτι σε κάνει να γελάς, απόλαυσέ το.

*Παίξε με τα μαλλιά σου. 12/10 θα δουλέψει.

*Κλισέ, και κάπως πατριαρχικό, αλλά αν σου πάει σαν look, μπορείς να το δικαιολογήσεις φεμινιστικά, και επίσης να μην πεις σε κανέναν ότι το άκουσες από εμάς: Κάνε τα μαλλιά σου κοτσιδάκια.

*Ένα πονηρό κλείσιμο ματιού μπορεί να πει περισσότερα από κάθε συζήτηση…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v