Εφαρμογές για να βρεις ταίρι

Αν δεν το ‘χεις εύκολα να προσεγγίζεις κόσμο από κοντά, ίσως online βρεις αυτό που ψάχνεις. Ξεκίνα να κοιτάς σε αυτές τις εφαρμογές.
Εφαρμογές για να βρεις ταίρι
Το online dating έχει ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό από οποιοδήποτε «ταμπού» κουτάκι βρισκόταν. Από την στιγμή, δηλαδή, που βλέπεις ζευγάρια να παντρεύονται και να σου λένε «Γνωριστήκαμε στο Tinder», καταλαβαίνεις πως έχουμε περάσει σε άλλες εποχές. Από την άλλη, αν δεν θες να βρεις άτομο να παντρευτείς ακόμα, αν θέλεις λίγο απλό και τίμιο σεξ, και πάλι ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξεις online. Πάρε μια ιδέα από τα apps που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Ok Cupid
Έχει εκατομμύρια χρήστες, είναι από τους πρωτοπόρους στον χώρο, και σίγουρα προσφέρει αρκετά παραπάνω features σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν ασταμάτητες λίστες με ερωτήσεις που μπορείς να απαντήσεις για τον εαυτό σου, τα χόμπι σου, τις προτιμήσεις σου και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. «Ταΐζεις» το site με αυτά τα δεδομένα και ο αλγόριθμός του βρίσκει άτομα με τα οποία ταιριάζετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά με premium account (περί τα 20€ τον μήνα) ξεκλειδώνετε κι άλλα καλούδια, όπως το να μπορείτε να τσεκάρετε αβέρτα προφίλ αγνώστων.

Tinder
Το Tinder έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια – χωρίς να αλλάξει όμως την βασική του φιλοσοφία. Βλέπεις δυο-τρεις φωτογραφίες κάποιου, αποφασίζεις αν θες να ασχοληθείς, κάνεις swipe δεξιά αν γουστάρεις, αριστερά αν όχι, και super like αν γουστάρεις πάρα πολύ. Απλό και κατανοητό – και, εντάξει, κάπως επιφανειακό – και πλέον με περισσότερα στοιχεία, καθώς μπορείς να συνδέσεις το προφίλ σου με το Instagram και το Spotify σου για να δώσεις ακόμα περισσότερα στοιχεία για το ποιος είσαι.

Badoo
Το Badoo εξακολουθεί να είναι σούπερ δημοφιλές στην Ελλάδα. Πρόκειται στην ουσία για ένα κοινωνικό δίκτυο, αλλά με τον ξεκάθαρο σκοπό να βρεις ταίρι. Είναι δωρεάν, αλλά η (πολύ φτηνή, 3€ το μήνα περίπου) συνδρομή του δίνει ωραία μπόνους, όπως το να «σπρώξεις» το μήνυμά σου και να εμφανιστεί πρώτο στην λίστα εισερχομένων του αντικειμένου του πόθου σου, ή την δυνατότητα να μπαίνεις χωρίς να σε βλέπουν στα προφίλ των άλλων. Εδώ θα πούμε ότι το Badoo παίζει πολύ δυνατά και στην επαρχία.

Grindr
Αν πάλι είσαι άντρας και ανήκεις οπουδήποτε στο queer φάσμα, αυτή η εφαρμογή είναι για εσένα. Είναι δωρεάν και σου εμφανίζει προφίλ ατόμων σε μια ακτίνα μερικών χιλιομέτρων. Μπορείς να στείλεις μήνυμα ή να κάνεις tap για να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Υπάρχει συνδρομή, που βγαίνει περί τα 10€ τον μήνα, και σου επιτρέπει να δεις γύρω στα 600 προφίλ, όπως και να στείλεις μήνυμα σε προφίλ ατόμων που μένουν πολύ πιο μακριά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v