ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Μιλάς με γρίφους: Πώς να καταλάβεις ότι σε θέλει

“Μια έτσι, μια γιουβέτσι” το περιγράφει ο σοφός λαός, αλλά εμείς θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις αν το γιουβέτσι θέλει να το φας.

Σου αρέσει. Νομίιιιζεις ότι του αρέσεις κι εσύ. Όχι, σιγουράκι το ‘χεις. Ή και όχι. Βασικά, δεν έχεις ιδέα τι γίνεται, ξέρεις μόνο ότι κάθε φορά που είστε μαζί, σου κόβονται τα γόνατα. Κρέμεσαι απ’ τα χείλη του. Χαχανίζεις σαν βλαμμένο με κάθε τι που λέει, έχεις χάσει λίγο ό,τι μυαλό σου είχε απομείνει. Και όλα αυτά ξέρεις γιατί;

Επειδή δεν έρχεται να σου το πει ξεκάθαρα, ο μαλάκας.

Όχι, εντάξει. Πάρε μια ανάσα, όλα θα πάνε καλά. Μπορεί εσύ να στέλνεις τα vibes και τις ενέργειες και τις φερομόνες σου και την Άρτα με τα Γιάννενα καταπάνω του (άχρηστη πληροφορία της ημέρας, τα άτομα με καταγωγή από την Άρτα βρίσκουν αυτή την φράση offensive), κι εκείνος τη μια να σε κοιτάει στα μάτια και να βλέπει την ψυχή σου, την άλλη να είναι σε φάση “Ίσως να θέλω να σε αποφύγω για μια βδομάδα”. Αν όμως σε γουστάρει, μπορείς να το καταλάβεις. Διάβαζε.

*Θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου. Δεν έχει σημασία που δεν θα σου στείλει για να βρεθείτε· σημασία έχει ότι από την στιγμή που βρεθήκατε (καρμικό πες το, να ησυχάσεις), θα αφιερώσει χρόνο. Δεν θα πετάξει δυο κουβέντες, να βγει απ’ την υποχρέωση.

*Σου ζητάει να είστε μόνοι. Ξανά, δεν λέμε ότι θα σου το πει ευθέως. Άλλωστε, για να διαβάζεις αυτό το κείμενο, δεν σου λέει τίποτα ευθέως. Άρα, λοιπόν, εκεί που αφιερώνει χρόνο, ρίξε μια ματιά τριγύρω σου: έχετε απομακρυνθεί από την παρέα; Μήπως δεν υπήρχε παρέα ποτέ, κι απλά ξεχάστηκες; Επειδή μιλάτε οι δυο σας τόση ώρα;

*Είναι νευρικός κοντά σου. Τώρα, όσο κουλ και να το παίζει, όσο κρύο-ζέστη κι αν θέλει να σε έχει, υπάρχουν στιγμές που θα χάσει την ψυχραιμία του. Θα δεις ένα φρύδι να παίζει, ένα βλέμμα να παγώνει και θα ακούσεις λέξεις να σκαλώνουν πριν σκάσουν στο πάτωμα. Τότε ξέρεις ότι σε γουστάρει—επειδή (μεταξύ μας) κανείς δεν είναι τόσο κουλ.

*Προσπαθεί όλη την ώρα να πάει την κουβέντα σε χοτ θέματα. Και όταν μιλάμε για χοτ θέματα, έχουμε δύο κατηγορίες: σεξ και αυτοπροβολή. Βέβαια, αυτά τα δύο δεν είναι να τα δέσεις και κόμπο. Μερικοί άνθρωποι απλώς δεν έχουν ταμπού με το σεξ, και μερικοί άλλοι είναι λιγάκι νάρκισσοι. Αλλά εμείς σε ενημερώσαμε.

*Σε κοιτάει στα μάτια όταν μιλάτε. Ναι, κλισέ, συγγνώμη, αλλά είναι αληθινό.

*Προσπαθεί να είναι κοντά σου. Ακόμα κι αν δεν το έχει με την σωματική επαφή (“Χέρι Εθεάθη Ξαφνικά Σε Ένα Μπούτι, Τι Σημαίνει Αναρωτιέται Κάτοχος Μπουτιού”), θα προσπαθεί λίγο-λίγο να μετακινείται μερικές μοίρες προς το μέρος σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πριν το καταλάβεις, έχει εισχωρήσει στον προσωπικό σου χώρο, το μυαλό σου βραχυκυκλώνει γιατί ένιωσες να σου ‘ρχεται μια ανάσα στο δέρμα από το πουθενά… και μετά τραβιέται πάλι. Το θέμα είναι όμως ότι ήρθε αρκετά κοντά για να νιώσεις την Ανάσα.

*Σου κάνει πολλά πειράγματα. Ηλίθια, τις περισσότερες φορές. Εύκολα, αν είναι αυθόρμητος τύπος. Ψαγμένα, αν όντως δίνει σημασία. Τα ψαγμένα πειράγματα όμως είναι γιγάντιος κράχτης, άρα θα κάνουμε μια τρελή υπόθεση ότι τα αποφεύγει.

*Δεν κοιτάει το κινητό του όσο είστε μαζί. Το οποίο είναι καλό. Είναι πάρα πολύ καλό, σε παρακαλούμε, σταμάτα να γουστάρεις κόσμο που κοιτάει το κινητό του όσο μιλάει με άλλους. Μπορείς να καταλάβεις πολλά για το τι είδους σχέσεις κάνει αυτός ο άνθρωπος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v